Yoga och Mental träning som förberedelse för en prestation!

Att förbereda sig för en prestation genom yoga och mental träning är något jag jobbar med mycket just nu. Både för min egen del och mina elever. Därför var det extra kul att jag i onsdags fick förmånen till ett fantastiskt uppdrag där jag höll ett yogapass för den grymma gruppen Rammstein ett par timmar innan de skulle upp på ett fullsatt Stadion. Vilka förebilder de är som insett vikten av att hitta sitt inre lugn och sin inre styrka som uppvärmning inför en show.

Och det hjälper också deras kroppar att hålla sig starka och unga💪🏻✨.  Så om du själv ska prestera på något sätt denna vecka (kanske spelar du KM i helgen?), eller senare framöver så ladda med yoga💪🏻😇. Och i mitt senaste nyhetsbrev som du hittar HÄR! har jag lagt upp ett program med några av mina favoritövningar inkl djupandning😇. Och vill du testa min yoga live så kom till @inmo på Brahegatan 42 på onsdagkvällar kl 19 eller måndag morgon kl 07.00🤗👍💚.

Och vad gäller mental träning och prestation så är det träningen du gör långt innan själva prestationen som gör att du kommer att leverera. Om du lägger ned ca 7-15 min per dag på denna form av träning så kan du räkna med att din mentala styrka kommer att börja visa sig inom 6 veckor – ett par månader. Mental träning kan innebära träning av din muskulära avspänningsförmåga (som du förstärker genom tex yoga), mental avslappning (genom tex meditation eller kroppscanning), självbildsträning (träning av din inre dialog genom dagliga övningar), målbildsträning (medvetenhet om din riktning och vad du vill) mm.

Om du är intresserad av att lära dig grunderna i mental träning så finns det tre platser kvar i min mentala träningskurs som startar den 15/9 och är du mellan 14-20 år så är du varmt välkommen till mina drop-in klasser på söndagar för ungdomar där mental styrka står i fokus!

Du kan boka din plats och läsa mer om mina kurser på följande länk:

Varmt välkommen att höra av dig om du har några frågor eller funderingar och jag önskar dig en riktigt skön helg🤗💚.

Kram från Jenny

Lämna ett svar