Att leda andra börjar med att leda dig själv

Att vara en ledare är att vara en förebild, vare sig du vill eller inte. Du kanske är en ledare i ett företag, för dina barn eller i en förening. Oavsett vart du är ledare så är du alltid ledare för dig själv och det är där ledarskapet börjar. Att kunna leda dig själv i den riktning du önskar, som den person du vill vara och med ett välmående i grunden. Den mentala träningens grunder fokuserar just på detta. Att lära dig förstå vad du behöver för att både må och fungera bra, som individ, i ett företag eller i ett lag. Varmt välkommen att kontakta mig för att boka en enskild session, en föreläsning eller ett upplägg för ditt företag.

Material

Under träningen får du en Workbook där alla övningar finns och där du kan följa din utveckling. Här fyller du i ett uppstartande självskattningstext och fyller i dina reflektioner på vägen. Det ingår även 4 ljudfiler med mentala träningsprogram i ditt material. 

Coaching

Att bli coachad på vägen från ditt nuläge till dina önskade lägen är ett bra sätt för att röra dig framåt i din utveckling. Att bli medveten om och träna på det inre ledarskapet gör ditt ledarskap för andra blir starkare och bättre. Du blir guidad på vägen och får en tydlig plan till hur du rör dig från ditt nuläge till ditt önskade läge.  Boka din tid nedan och varmt välkommen!

Jenny Hagman mental tränare och mental coach för idrottare och ledarskap

Upplägg

Upplägget skräddarsys efter dina önskade lägen och behov. Du får genomgå den mentala grundträningen och till den får du övningar och den träning just du behöver för att stärka ditt ledarskap inifrån och ut. För att gå igenom den mentala grundträningen rekommenderas 5 tillfällen . Varje tillfälle är 60-90 minuter och det ingår övningar och en sammanfattning efter varje träff.

Den mentala träningen med Jenny gav mig precis det jag behövde för att börja röra mig mot mina önskade lägen. Jag är nu lugn och kan fokusera på det jag kan påverka och släppa taget om det jag inte kan påverka.

August Holmberg, Ledare och Pappa

Boka din tid idag

Varmt välkommen

Boka en enskild session eller ett upplägg för ditt företag eller ditt lag här. Du kan maila på info@jennyhagman.com för att få veta mer och skapa ett skräddarsytt upplägg som passar dig.