Referenser från elever, företag och kunder

Ett samarbete med en elev eller ett företag är alltid unikt och för ett framgångsrikt arbete är det eleven/kunden som gör jobbet. Det vill säga, jag presenterar olika övningar och verktyg och sammanfattar det vi talar om och sedan är det eleven som tar arbetet till nästa nivå. Jag vill därför tilldela ett stort tack till alla er som jag jobbar med för att ni är öppna, visar engagemang och en vilja att göra det arbete som krävs för att nå dit du önskar, oavsett om det är i skolan, arbetet, idrotten, inom din hälsa eller i relationer med andra.  Allt är möjligt bara du vill! Här kommer några några citat från några elever/kunder och företag som jag gärna delar med mig av för att ge även dig inspiration till att stärka både dina inre och yttre muskler:

_________________________________________________________________________________________
”Jag arbetar på FMV (Försvarsmaktens Materielverk) och är även ansvarig för FMV Trivselgolf och har arrangerat många aktiviteter och föreläsningar av Jenny Hagman. Senast var på FMV Hälsodagen. Hon kan inspirera alla deltagare oavsett tidigare kunskap om stresshantering och golf teknik. Det händer ofta att jag får höra av deltagarna hur mycket de har uppskattat hennes föreläsning och att de vill att jag arrangerar flera föreläsningar och aktiviteter med henne. Hon ger en energi, glädje och tydliga tips som man kommer ihåg och har nytta av professionellt och privat.”
Alexandra Hellsten FMV

_________________________________________________________________________________________

”Fantastiskt bra föreläsning! Tydlig och väldigt inspirerande och jag och mina kunder har fått med mig många verktyg som vi kommer kunna använda direkt i vår egen vardag”
Victoria Larsson, Store manager på Röhnisch

_________________________________________________________________________________________

”Det förändrade min syn på golf totalt. Jag gick Jennys golffysträning ihop med en kurs i mental introduktion under hösten 2016. Har därefter ökat min rörlighet i svingen och har numera stabila resultat istället för en jättehög score de första nio för att tappa förmågan under andra halvan. Jag hushåller med min mentala energi mycket smartare numera. Jag älskar att träna både på gym och golf så det är bra att göra de rätta övningarna. Använde insikterna till att göra målbilder för många områden i mitt liv sen också.”
Med vänlig hälsning Cathrine Vincenti
________________________________________________________________________________________

”Under våren 2019 gick jag Jennys kurs i mental träning för att stärka mig ännu mer mentalt i min idrott. Det var en super-nyttig kurs för mig och hjälpte mig mycket under säsongen. Jag hade en jättebra säsong och fick spela Finnkampen med D30-landslaget, jag slutade 6:a på OOM och blev därmed även inbjuden till att spela EM i Schweitz i sommar.
Lotta  – en entusiastisk, nyfiken och grym golfare

_______________________________________________________________________________________

”Jag kom i kontakt med Jenny då jag sökte en tränare med kombination av spel/teknik och mental träning. Efter ca 20 års golfande kändes det som att jag ”fastnat” och att utvecklingen uteblev samt att självförtroendet inte var på topp i spelet.

Jenny gör väldigt träffsäkra analyser av mina svagare områden och förklarar och instruerar konkret och lättförståeligt. Jag kunde själv träna vidare på det vi gått genom och såg ganska snart gott resultat. Även vänner ovetande om mina aktiviteter såg att något positivt hade hänt. Den mentala träningen är kanske den som gjort störst inverkan, jag kan bättre fokusera på spelet och slagen, är heller inte längre lika spänd och påverkad av det som händer runtomkring. Avslappningsprogrammen som ingick i träningspaketet använder jag regelbundet, även utanför golfen. Jenny har en förmåga att peppa och ge feedback på ett inspirerande sätt. I siffror har mitt hcp sänkts ett par steg men det känns som att det finns mer att hämta med de verktyg som jag nu fått med mig. 

Jenny kommer jag förstås att fortsätta anlita i finslipning av detaljerna, hon ger förutom professionella tips och råd alltid också en dos med härlig positiv energi!”
Sirpa Myllyperkiö

_______________________________________________________________________________________

”Din coachning var precis det jag behövde för att få både styrka, struktur och plan för mitt framtida arbete. Du har en så professionell och fantastiskt engagerande förmåga som smittar av sig. Efter våra möten är jag full av entusiasm och lust!  Jag är så tacksam och glad över de möten du och jag haft som har givit mig väldigt mycket. Jag känner att jag har en plan och att jag har styrka och kraft. Våra möten gav mig en otrolig boost och du har hjälpt mig fokusera på rätt saker både på lång och kort sikt.”
Eva Hasselgren, egen företagare, sjukgymnast och anställd inom hälsa – och sjukvård

_______________________________________________________________________________________

”Jenny gav mig verktygen att sätta mål i min karriär och med dessa har jag uppfyllt det jag siktade mot. Efter att Jenny coachade mig och gav mig rätt verktyg kunde jag fokusera mer på det som var viktigt i min karriär.  Hon gav mig verktygen att se och tydliggöra mina drömmars mål. 1 år efter att vi startade kan jag bocka av många saker som jag inte trodde var möjligt att uppnå i min karriär. ”
Sophie Ankreus, Community Manager Reebok Nordics
_______________________________________________________________________________________

”Alltid nödvändigt med repetitioner. Träning med tidigare pro innebar oftast ändringar av svingen och många gånger kändes det svårare att spela efter en lektion. Så upplever jag det inte nu efter dina träningar. Med dina olika teknik moment känns det enklare att ta till sig olika saker och försöka göra dem. Denna gång tog jag till mig att tänka mer på ”fokuspunkten”.

Jag ska ta med din bok till Fuengirola så jag kan läsa lite då och då under månaden vi är där. Vi ses den 18 april på Skepparholmen.”
Hej från Louise

________________________________________________________________________________________

”Mina erfarenheter från den mentala träningskurs jag gick med Jenny under hösten 2017:

Golf: Genom att börja dagen med att lyssna till ett program med fokus på avspänningsträning fick jag en bra start på dagen. Under själva golfrundan använde jag flera verktyg som jag fick av Jenny under kursen; Att tänka på en rak hållning, att använda min inarbetade ”trigger” och nyckelbensmassage vid behov och det gjorde att jag höll en låg spänningsnivå. Fokus på musklerna i magen i svingen gjorde att jag slog renare och längre slag. Genom det fokus, den självbildsträning och målbildsträning vi gick igenom så kunde jag ta ett slag i taget, ett hål i taget och jag spelade mot banan och ingen annan. Jag kände mig trygg och lugn även om golfresultatet inte blev mer än 32-36 poäng, men jag höll fokus och tränande på att slappna av.

Blodtryckskontroll: Jag har vita rocken syndrom , dvs brukar få högre tryck hos läkare/sköterska – men i måndags när jag var hos läkaren bad jag om ngn minut innan provtagning då jag gjorde några djupandningar och använde min inarbetade trigger som jag lärt mig under kursen och trycket var 130/80!!!!
Ewa Pauli

_________________________________________________________________________________________