IDROTT – OCH LEDARSKAPSPODDEN

En podd om nycklar till framgång, lärdomar av misstag och hur du lär dig prestera på topp och må bra på vägen! Just nu rullar säsong 13 och ett avsnitt kommer varje eller varannan fredag.

Idrott – och ledarskapspodden är podcasten som jag startade år 2016 med syftet att sprida kunskap och inspiration till alla lyssnare om hur du presterar på topp och mår bra på vägen, nycklar till framgång och lärdomar av misstag. Jag intervjuar profiler från idrotts-och näringslivet, samt hälsobranschen och vi pratar om just nycklar till framgång, men också vilka lärdomar de fått på vägen och varför misstag är en förutsättning för utveckling.

Podcasten reder även ut hur man når högt uppsatta mål utan att tappa välbefinnandet och du möter profiler även från den mentala träningsvärlden och från områden som jobbar med stresshantering och hälsa.

En säsong spelas in varje vår och höst och hittills finns fem säsonger att lyssna på. Du möter då bland annat curlingdrottningen Anette Norberg, golfproffset Helen Alfredsson, Lars-Eric Uneståhl, grundaren av mental träning, Emma Green, höjdhopp stjärna och Camilla Kallin, coach och ledare, samt Cecilia Flatum, den norska snowboardåkaren som idag gör karriär inom revisionsbranschen, Igor Ardoris, mental tuffhetstränare, Peter Lumholdt, Coach och psykoterapeut, Jan Carlzon, en av Sveriges största ledare genom tiderna, Yamina Enedahl, mental tränare och världsrekordhållare i djuphavsdykning, Fredrik Wetterstrand, Coach för flicklandslaget i golf, Caroline Hedwall, golfproffs, Ann Hellenius, en av Sveriges främsta kvinnliga ledare med fokus på hjärta och hjärna, Göran Boll, grundaren av MediYoga, Linda Björk, författare av boken Inner business och även kallad ”The meditating CEO”, Sara Emilionie, Mindfulness guru och många fler.

Här nedan hittar du avsnitten som är publicerade. Säsong 6 kommer ut i februari/mars. Du hittar dem även på SoundCloud, Acast och Itunes och överallt där poddar finns. Trevlig lyssning!


Idrott-och ledarskapspodden Säsong 1-13

Klicka här för Säsong 1

Klicka här för Säsong 2

Klicka här för Säsong 3

Klicka här för Säsong 4

Klicka här för Säsong 5 (höst/vinter 2018)

Klicka här för Säsong 6

Klicka här för Säsong 7

Klicka här för Säsong 8

Klicka här för Säsong 9

Klicka här för Säsong 10 – våren 2021

Klicka här för Säsong 11 – Hösten/vintern 2021

Klicka här för säsong 12 – Våren 2022

Klicka här för säsong 13 – Hösten 2022

Klicka här för säsong 14 – Våren 2023

Klicka här för säsong 15 – Hösten 2023