Välkommen till Idrott-och ledarskapspodden!

Idrott – och ledarskapspodden är podcasten som jag startade år 2016 med syftet att sprida kunskap och inspiration till alla lyssnare om hur du presterar på topp och mår bra på vägen, nycklar till framgång och lärdomar av misstag. Jag intervjuar profiler från idrotts-och näringslivet, samt hälsobranschen och vi pratar om just nycklar till framgång, men också vilka lärdomar de fått på vägen och varför misstag är en förutsättning för utveckling.

Podcasten reder även ut hur man når högt uppsatta mål utan att tappa välbefinnandet och du möter profiler även från den mentala träningsvärlden och från områden som jobbar med stresshantering och hälsa.

En säsong spelas in varje vår och höst och hittills finns sexton säsonger och 133 avsnitt att lyssna på (säsong 16 startade den 22/3 2024). I avsnitten hittills möter du bland annat Karolina Klüft, Tony Gustavsson (landslagscoach för Australiska landslaget i fotboll), Chris Burkard, en av världens främsta fotografer, Anna Felländer,  AI Expert, Stig Wiklund, Mental tränare, Ludvig Håkansson, Basketproffs, Ulrika Norberg, VD Daily Sports, curlingdrottningen Anette Norberg, golfproffsen Helen Alfredsson, Caroline Hedwall, Pernilla Lindberg, Henrik Norlander mfl,  Lars-Eric Uneståhl, grundaren av mental träning, Emma Green, höjdhopp stjärna och Camilla Kallin, coach och ledare, samt Cecilia Flatum, den norska snowboardåkaren som idag gör karriär inom revisionsbranschen, Igor Ardoris, mental tuffhetstränare, Peter Lumholdt, Coach och psykoterapeut, Jan Carlzon, en av Sveriges största ledare genom tiderna, Yamina Enedahl, mental tränare och världsrekordhållare i djuphavsdykning, Fredrik Wetterstrand, Coach för flicklandslaget i golf, Caroline Hedwall, golfproffs, Ann Hellenius, en av Sveriges främsta kvinnliga ledare med fokus på hjärta och hjärna, Göran Boll, grundaren av MediYoga, Linda Björk, författare av boken Inner business och även kallad ”The meditating CEO”, Sara Emilionie, Mindfulness guru och många fler.

Du hittar alla avsnitt som är publicerade hittills i menyn under Podcast!

Trevlig lyssning!

Vill du samarbeta med Idrott-och ledarskapspodden?

Vi söker en sponsor till varje säsong!

Om du vill vara med och synas tillsammans med några av Sveriges & Världens främsta inspiratörer, idrottare, företagare, ledare och specialister så är Idrott-och ledarskapspodden en plats för dig. Unikt får du vara med och berätta om ditt företag och samtidigt bidra till att kunskap och inspiration kan fortsätta spridas unikt via den här podden. Hör av dig direkt till info@jennyhagman.com för att prata mer!