Stolt, stark och säker på och av golfbanan

Sedan över 25 år har Jenny jobbat som golftränare och redan 2004 riktade hon in sig på helhetsträning för golfare där både golfträning, fysträning och Mental träning ingår. För att du ska kunna spela golf såsom du önskar med både din prestation och ditt välmående i fokus så är det viktigt att lägga in flera perspektiv till din träning. Det betyder inte att du behöver lägga ned så mycket mer träning i tid, utan mer att du börjar träna på ett annat sätt, där helheten står i fokus. Jag jobbar med ett Helhetsupplägg och här nedan läser du mer om vad det innebär.

Jenny Hagman mental tränare och coach inom idrott och ledarskap Produkter & hemma program

En bok om Helhetsträning

När du bokar ett Helhetsupplägg med Jenny så ingår boken Stolt, stark och säker – en bok om helhetsträning för golfare, som Jenny skrev och publicerade 2018. Den är 305 sidor tjock och här ingår också 4 ljudfiler med mentala träningsprogram för golfare. 

Workbook med Övningar

Jennys träning har utvecklats sedan boken skrevs 2018 och därför har denna Workbook skapats. Här ingår övningar med inriktning Mental träning och här finns även ett självskattningstest som du gör innan träningen börjar och när du avslutar träningen för att se skillnaden. 

Ett helhetsupplägg

Du kan året runt boka detta helhetsupplägg där både golfträning, fysträning (med både rörlighet och styrka anpassat för golfare) och mental träning ingår. Du kan också hänga med i mitt helhetsprogram som startar upp den 4/12. Då följer du ett specifikt program tillsammans med totalt 10 personer. Läs mer om hela upplägget här nedan. 

Varmt välkommen!

”Det förändrade min syn på golf totalt. Jag gick Jennys golffysträning ihop med en kurs i mental introduktion under hösten 2016. Har därefter ökat min rörlighet i svingen och har numera stabila resultat istället för en jättehög score de första nio för att tappa förmågan under andra halvan. Jag hushåller med min mentala energi mycket smartare numera. Jag älskar att träna både på gym och golf så det är bra att göra de rätta övningarna. Använde insikterna till att göra målbilder för många områden i mitt liv sen också.”

Catherine Vincenti

Boka ditt helhetsupplägg

Börja din resa mot ett grymt spel och med ett välmående på vägen

För att bli en Stolt, stark och säker golfare både på och av banan så är ett helhetstänk nödvändigt. Varmt välkommen att lära dig allt du behöver för att få ihop både din teknik, din kropp och ditt sinne i en helhet för att bli den golfare du alltid velat bli. 

Call to action

Lägg till din rubriktext här

There are many variations of passages of Lorem Ipsum available, but the majority have suffered alteration in some form, by injected humour, or randomised words which don’t look even slightly believable. If you are going to use a passage of Lorem Ipsum, you need to be sure there isn’t anything embarrassing hidden in the middle of text.