Mental tränining och Yogahelger 2024

Här nedan finner du de helger Jenny arrangerar under 2024 med fokus på mental träning och yoga. Dessa helger riktar sig till dig som vill bygga upp en mental styrka från grunden för att hålla i längden och som tränar både ditt inre (känslor och tankar) och ditt yttre (kroppens rörlighet, styrka) och hjälper dig hitta balans mellan kropp och sinne. Du kan vara idrottare, företagare, förälder, golfare eller en person som önskar personlig utveckling genom just mental träning och coaching. Jag hoppas du hittar en helg som passar ditt schema och känn dig varmt välkommen att höra av dig om det dyker upp några frågor eller funderingar.

Jag hoppas vi ses! Varma hälsningar Jenny

Mental träning, yoga och självläkning den 17-18/2, Stockholm

Varmt välkommen till en helg med mental träning, medicinsk yoga och självläkning i fokus. Den här helgen kommer du att få bygga upp din mentala styrka från grunden för att hålla i längden och vi tränar upp balansen och kommunikationen mellan kropp och sinne från grunden. Vi går igenom vad som bygger upp din inre och yttre mentala styrka från grunden med hjälp av den integrerade mentala träningens forskningsbaserade modell och flera pass av medicinsk yoga. Vi ser över dina mål och din riktning och stärker din förmåga till lugn under press. Du lär dig också aktivera kroppens läkningsförmåga genom kunskap om hur vagusnerven och det parasympatiska nervsystemet kan aktiveras genom praktiska övningar. 

Varmt välkommen och läs mer på länken nedan!

typorama 6

Ny onlinekurs i Mental träning för ledare inom företag och föreningar

Äntligen har kan jag meddela att min onlinekurs i Mental träning för dig som är ledare/chef i ett företag eller i en förening är klar! Det har tagit lite längre tid än planerat (det kom en valp i vägen:-)), men nu är den klar och du hittar den på mitt kurscenter online (länk nedan). I den här kursen, som är en komplett kurs uppdelad i 8 delar, kommer du att bygga upp en mental styrka från grunden för att hålla i längden. Att bygga upp ditt inre lugn och stresshantering är plattformen och därefter lär du dig bygga upp din mentala styrka  genom den mentala träningens välbeprövade principer och metoder som idag används av allt från OS atleter och filmstjärnor till föräldrar och studenter. 

Varmt välkommen

Nya Mental träning & Yoga retreats planeras inför 2024

Jag håller just nu på och planerar alla retreats inför 2024. Det kommer bli ett par i Stockholm och även runt om i landet. Det kommer vara helger och även kortare workshops med fokus på att stärka dig mentalt från grunden. Du får alltid lära dig mer om hur hjärnan fungerar, hur du lär dig hantera stress och hur den mentala träningen och den medicinska yogan kan hjälpa dig nå både din fulla potential och ett välmående på topp. 

Anmäl ditt intresse till info@jennyhagman.com så får du första hands info när datumen släpps. Annars kommer du även få uppdateringar här på hemsidan.

Jag hoppas vi ses!

Helgen överträffade mina förväntningar. Jag kom hit med fokus på golfen, men lämnar med verktyg om hur jag kan bli mitt bästa jag. Allt hänger ihop. Om jag lyckas finna mer harmoni i mitt liv, finna mitt inre lugn och större trygghet så kommer det också påverka min golf.

Deltagare Mental träning & Yogahelg intensivkurs

Redan på första passet i kursen upplevde jag framsteg tack vare Jenny som är pedagogisk och professionell. Verkligen glad att jag går kursen.

Camilla Bergkvist

Boka här

Boka din kurs i Mental träning & Yoga här

Att lägga in en helg med fokus på mental träning, inre lugn och balans kan vara den bästa investering du kan göra i just november månad. Du får med dig verktyg för att bygga starka nerver och lugn i sinnet långsiktigt och du får mängder av övningar för fortsatt egen träning. Varmt välkommen att boka din plats här! Max 10 platser så vänta inte för länge.