Mental tränining och Yogahelger 2023

Här nedan finner du de helger Jenny arrangerar under 2023 med fokus på mental träning och yoga. Dessa helger riktar sig till dig som vill bygga upp en mental styrka från grunden för att hålla i längden och som tränar både ditt inre (känslor och tankar) och ditt yttre (kroppens rörlighet, styrka) och hjälper dig hitta balans mellan kropp och sinne. Du kan vara idrottare, företagare, förälder, golfare eller en person som önskar personlig utveckling genom just mental träning och coaching. Jag hoppas du hittar en helg som passar ditt schema och känn dig varmt välkommen att höra av dig om det dyker upp några frågor eller funderingar.

Jag hoppas vi ses! Varma hälsningar Jenny

"Self Care Retreat" 11-12 februari på Siggesta Gård

Varmt välkommen till årets härliga retreat i Hälsans tecken den 11-12 februari 2023 på Siggesta Gård på Värmdö. Detta retreat leds av mig själv och av Helena Stenberg, Hälsocoach, Kostrådgivare och Självläkningsterapeut. Helgen bjuder på bästa starten på nya året och på ditt nya liv där vi tillsammans bygger Hälsa från grunden. Allt från träning som Yogalates, lugn Medicinsk Yoga till spännande och utvecklande föreläsningar om hur du kan stärka dig själv mentalt, Självläkning på naturlig väg till Meditationer och Andningsteknik, avkopplande samvaro och vinterbad ( för de som önskar). Förutom träning, yoga, föreläsningar och massa härligt kommer du också kunna njuta av god mat, fin natur och boende i fantastisk miljö. Två dagar fullspäckade med allt du behöver för bästa nystarten! Du hittar programmet och mer detaljer här nedanför

PROGRAM (med reservation för ändringar)
Lördag

 • 9.30 Grön smoothie och samling 
 • 10.00 ca Intro Jenny och  Helena om helgen
 • Teori – Vad är Hälsa och hur kan du läka dig själv på naturlig väg
 • Yogalates pass
 • 12.00 ca Lunch
 • 13.30 Teori Mental träning – grunden och forskning
 • Mediyogapass grunda, stress/oro
 • 15.00 ca Fika
 • 15.30 Vardagsanatomi/Hållning
 • Ledigt – Kallbad/slappa
 • 19.00 Middag
 • 21.30 Meditation

Söndag

 • Morgonyoga – Daglig Boost
 • Frukost
 • Ca 10.00 Teori – Immunförsvaret och kosten
 • 12.00 ca Lunch
 • 13.30 Teori – Balans mellan mål, närvaro och mental styrketräning
 • Yogapass
 • 16.00 Fika och avslutning

Gå direkt in på denna länk och säkra din plats och anmäl dig !

 https://online.bookvisit.com/v2/widget/WidgetNewWindowStart?channelId=269db43c-a324-4fa7-920c-499878e6882a&culture=sv-SE&packageId=8252e2be-9884-4865-ac70-3c0a704fca4b&promoCode=selfcare

Pris 4 995 kr/person allt inkluderat. 

Varmt välkommen och för frågor kan du maila på info@jennyhagman.com

Intensiv kurs i Stockholm den 19-20/11 2022

I november 2021 arrangerade jag denna kurs för första gången och därefter har det utförts totalt tre kurshelger. Redan nu planerar jag nya helger i slutet av 2022 och början av 2023 och du kan redan nu boka din plats. Det här är  en intensivkurs i Mental träning med Medicinsk Yoga som kompletterande verktyg för att bygga starka nerver och lugn i sinnet. Vintern är en perfekt tid för att jobba med vår mentala styrka och fylla på med energi och lugn. Vi kommer att hålla till i de vackra lokalerna på Danderydsgatan 2 som tillhör YogaMana och där jag jobbar på torsdagar i vanliga fall. Här nedan hittar du mer detaljer och jag hoppas att vi ses!

Jenny Hagman mental tränare och coach för idrottare och ledarskap

Innehåll:

Vi kommer att gå igenom grunderna i mental träning med fokus på fysisk och mental avslappning, självbildsträning för att stärka din inre dialog och öka ditt självförtroende och din självkänsla och slutligen gå igenom målbildsträning där varje deltagare har sin/sina egna målbilder som hen vill jobba mot under året. 

Verktygen vi jobbar med är enkla och tydliga, stärka av forskning och studier sedan 1940-talet fram tills idag och du kommer att få med dig 4 ljudfiler och en Workbook att jobba vidare med för fortsatt träning

Föreläsningarna är upplagda som Workshops med teori blandat med praktik och föreläsningarna varvas med 4 klassiska medicinska yogapass med fokus på din rygg, axlar och nacke, och så två pass med fokus på att fylla på med energi och stärka ditt hjärta och din hjärna. Vi är max 10 deltagare så boka din plats i god tid. Varmt välkommen med frågor eller med din bokning till info@jennyhagman.com eller via bokningsknappen nedan. Här följer nu alla detaljer och kostnad:

Detaljer Mental Träning och Yoga Intensivkurs 19-20/11 2022

Var: Danderydsgatan 2 (hos YogaMana) i Stockholm
När: Den 19-20/11 2022
Vad: Intensivkurs i Mental träning och Medicinskyoga 
Med syfte att lära dig bygga starka nerver och lugn i sinnet
Vad ingår: 5 föreläsningar (workshops), 4 yogapass, 1 Workbook, 4 ljudfiler, fika mellan passen:
Yogamattor och allt du behöver för yogan finns på plats. 
Kostnad: 2995 kr/person inkl. moms
Max 10 deltagare

Sista anmälningsdag: 1 november, men observera att kurserna snabbt blir fullbokade så vänta inte med att anmäla dig. 

OBS!

Lunch ingår ej, men kan ätas på plats om du medtar lunchlåda och annars finns tex Mr Cake nära som har mycket god lunch och det finns även en Ica 100 meter bort. För frågor: Kontakta Jenny på info@jennyhagman.com eller på tel: 070 631 17 43

Varmt välkommen och boka din plats genom att klicka på länken här:

BOKA DIN PLATS HÄR!

Helgen överträffade mina förväntningar. Jag kom hit med fokus på golfen, men lämnar med verktyg om hur jag kan bli mitt bästa jag. Allt hänger ihop. Om jag lyckas finna mer harmoni i mitt liv, finna mitt inre lugn och större trygghet så kommer det också påverka min golf.

Deltagare Mental träning & Yogahelg intensivkurs

Redan på första passet i kursen upplevde jag framsteg tack vare Jenny som är pedagogisk och professionell. Verkligen glad att jag går kursen.

Camilla Bergkvist

Boka här

Boka din intensivkurs i Mental träning & Yoga här

Att lägga in en helg med fokus på mental träning, inre lugn och balans kan vara den bästa investering du kan göra i just november månad. Du får med dig verktyg för att bygga starka nerver och lugn i sinnet långsiktigt och du får mängder av övningar för fortsatt egen träning. Varmt välkommen att boka din plats här! Max 10 platser så vänta inte för länge.