Intensiv kurs i Stockholm den 20-21/11

För första gången arrangerar jag en intensivkurs i Mental träning med Medicinsk Yoga som kompletterande verktyg för att bygga starka nerver och lugn i sinnet. Jag tror att November månad är en perfekt månad till att jobba med vår mentala styrka och fylla på med energi och lugn. Vi kommer att hålla till i de vackra lokalerna på Danderydsgatan 2 som tillhör YogaMana och där jag jobbar på torsdagar i vanliga fall. Här nedan hittar du mer detljar och jag hoppas att vi ses!

Jenny Hagman mental tränare och coach för idrottare och ledarskap

Innehåll:

Vi kommer att gå igenom grunderna i mental träning med fokus på fysisk och mental avslappning, självbildsträning för att stärka din inre dialog och öka ditt självförtroende och din självkänsla och slutligen gå igenom målbildsträning där varje deltagare har sin/sina egna målbilder som hen vill jobba mot under året. 

Verktygen vi jobbar med är enkla och tydliga, stärka av forskning och studier sedan 1940-talet fram tills idag och du kommer att få med dig 4 ljudfiler och en Workbook att jobba vidare med för fortsatt träning

Föreläsningarna är upplagda som Workshops med teori blandat med praktik och föreläsningarna varvas med 4 klassiska medicinska yogapass med fokus på din rygg, axlar och nacke, och så två pass med fokus på att fylla på med energi och stärka ditt hjärta och din hjärna. Vi är max 10 deltagare så boka din plats i tid.

Varmt välkommen med frågor eller med din bokning till info@jennyhagman.com eller via bokningsknappen nedan. Här följer nu alla detaljer och kostnad:

Detaljer Mental Träning och Yoga Intensivkurs 20-21/11

Var: Danderydsgatan 2 (hos YogaMana) i Stockholm
När: 20-21/11-2021
Vad: Intensivkurs i Mental träning och Medicinskyoga 
Med syfte att lära dig bygga starka nerver och lugn i sinnet
Vad ingår: 5 föreläsningar (workshops), 4 yogapass, 1 Workbook, 4 ljudfiler, fika mellan passen:
Yogamattor och allt du behöver för yogan finns på plats. 
Kostnad: 2995 kr/person inkl. moms
Max 10 deltagare.
Sista anmälningsdag: 22 oktober

OBS!

Lunch ingår ej, men kan ätas på plats om du medtar lunchlåda och annars finns tex Mr Cake nära som har mycket god lunch och det finns även en Ica 100 meter bort. 

För frågor: Kontakta Jenny på info@jennyhagman.com eller på tel: 070 631 17 43

Varmt välkommen!

 

 

Redan på första passet i kursen upplevde jag framsteg tack vare Jenny som är pedagogisk och professionell. Verkligen glad att jag går kursen.

Camilla Bergkvist

Boka här

Boka din intensivkurs i Mental träning & Yoga här

Att lägga in en helg med fokus på mental träning, inre lugn och balans kan vara den bästa investering du kan göra i just november månad. Du får med dig verktyg för att bygga starka nerver och lugn i sinnet långsiktigt och du får mängder av övningar för fortsatt egen träning. Varmt välkommen att boka din plats här! Max 10 platser så vänta inte för länge.