Body & Mind Training – Helhetsträning

Body & Mind Training – Helhetsträning

Body & Mind Training betyder helhetsträning och omfattar träning för kropp och sinne och att träna dem som en helhet. Kroppen påverkar sinnet och sinnet påverkar kroppen och tillsammans bildar de en helhet som påverkar ditt välmående och hur du fungerar.

När du tränar kropp och sinne med mig så tränar du Mental Träning (Mindtraining) eller Mindfulness baserad Mental träning som jag också brukar kalla det. Här är alltid avspänningsträning den första delen och här kommer både muskulär avspänningsträning, mental avslappning, kroppscanning från Mindfulness, och träning av Vagusnerven och aktivering av ditt parasympatiska nervsystem in i bilden (MediYogan).

Vidare tränar du självbildsträning, målbildsträning och attitydträning och vad gäller attitydträning så väver jag in de 9 attityderna ur Mindfulness (MBSR) då de ger dig en förmåga att behålla och utveckla ett accepterande och en icke-dömande inställning till din målbildsträning och självbildsträning.

Den här träningen bokar du in med mig individuellt och då rekommenderar jag 3-5 tillfällen till att börja med och då 90 min/tillfälle. Träningen skräddarsys självklart utefter ditt nuläge och din riktning och jag använder alltid ett coachande förhållningssätt i min träning. Du bokar din tid genom att klicka på länken nedan:

Vill du inte träna individuellt så kan du boka en kurs enligt nedan:

Kurs i Mental träning – Nästa kurs är en intensivkurs på Djurönäset den 21-22/3

Nästa kurs i Mental träning där du får träna upp grunderna i din mentala styrka i  kropp och sinne är på Djurönäset den 21-22/3. Här följer mer detaljer:

OBS! Just nu har jag ett erbjudande till denna kurs. Om ni är två som bokar så bjuder jag på 1000 kr rabatt! För denna rabatt behöver du boka via mig på info@jennyhagman.com. Därefter skickar jag den vidare till Djurönäset. Erbjudandet gäller tom den 15 februari!

Varmt välkommen till en helg där din kropp och ditt sinne står i fokus. Med föreläsningar varvat med lugna och mjuka träningspass med mindfulness och mediyoga i fokus kommer du att träna både kropp och sinne för att få starka nerver och lugn i sinnet. Du kommer att bygga din styrka inifrån och lära dig hur du får in denna styrka i din vardag.

Jenny är din lärare under helgen och kommer att guida dig genom föreläsningar där du lär dig grunderna inom mental träning som innehåller förmågan att lära dig reglera ditt spänningstillstånd, fokus och attitydträning, självbildsträning och målbildsträning. I mediyoga- och mindfulness passen får du lära dig olika andningsövningar för att öka syresättningen i kroppen och genom lugna och mjuka rörelser jobbar du bort spänningar i områden där de gärna samlar sig vilket ökar cirkulationen i hela kroppen.

Genom forskning från tiotusentals studier ger dessa tre områden effekter såsom; ökad syresättning i kroppen, bättre sömn, förbättrad rörlighet, lägre blodtryck, bättre fungerande mage, förbättrade relationer, bättre fokus och koncentration, ökad glädje i din vardag, ökad förmåga till närvaro i nuet, bättre golfspel, tennisspel, löpning mm(som ett resultat av faktorerna ovan:-)).

Det här ingår under helgen:
3 föreläsningar á 2 timmar/tillfälle inkl. material
5 yogapass á 1-1.5 tim/pass med fokus på din andning, rörlighet, styrka och fokus (inriktningen är MediYoga och Mindfulness)
Förmiddag-och eftermiddagsfika lördag och söndag
2 luncher
1 trerätters middag
Övernattning del i dubbelrum eller enkelrum
Frukost
Tillgång till spa – och bastudelen

Kostnad: 4358 kr/person del i dubbelrum (1000 kr rabatt till dig som bokar för 2 personer tom 16/2)
Enkelrumstillägg: 350 kr

För bokning: Gå in på följande länk (https://www.djuronaset.com) hos Djurönäset och välj Boka rum, paket, och bord. Klicka på det datum du vill boka (21-22/3 och för hur många. Välj sedan Skärgårdsretreat med Jenny Hagman och använd kod: Hagman. Då ser du detaljerna. För frågor kring bokningen kan du ringa Djurönäset på tel: 08-571 490 00   och för frågor om innehållet är det bara att du hör av dig till mig på info@jennyhagman.com eller på tel: 070 631 17 43.

Hoppas du har möjlighet att följa med och varmt välkommen!

Varmt välkommen och hör av dig om du har några frågor eller funderingar!

_________________________________________________________________________________________

Mental träning för mental styrka för ungdomar – OBS! Uppehåll tills vidare!

Jag har då och då drop-in träning för ungdomar med olika teman varje gång, men där fokus ligger på mental styrka. Det kan vara teman som:

Förmågan att kunna fokusera – bla genom meditation
Medveten närvaro – Mindfulness
Hur du hittar din motivation
Fysisk träning
Yoga
Mental attitydträning
Andning – djupandning och olika andningsövningar

Kostnaden är 200 kr/gång och det är max 8-10 deltagare/tillfälle.
Nya datum kommer inför 2020 någon gång i januari. Hör av dig för frågor eller intresseanmälan till info@jennyhagman.

Varmt välkomna!

Kram från Jenny