Träning av kropp och sinne för prestation och välmående

Body & Mind Training betyder helhetsträning och omfattar träning för kropp och sinne och att träna dem som en helhet. Kroppen påverkar sinnet och sinnet påverkar kroppen och tillsammans bildar de en helhet som påverkar ditt välmående och hur du fungerar.

När du tränar kropp och sinne med mig så tränar du Mental Träning (Mindtraining) eller Mindfulness baserad Mental träning som jag också brukar kalla det. Här är alltid avspänningsträning den första delen och här kommer både muskulär avspänningsträning, mental avslappning, kroppscanning från Mindfulness, och träning av Vagusnerven och aktivering av ditt parasympatiska nervsystem in i bilden (MediYogan).

Vidare tränar du självbildsträning, målbildsträning och attitydträning och vad gäller attitydträning så väver jag in de 9 attityderna ur Mindfulness (MBSR) då de ger dig en förmåga att behålla och utveckla ett accepterande och en icke-dömande inställning till din målbildsträning och självbildsträning.

Den här träningen bokar du in med mig individuellt och då rekommenderar jag 3-5 tillfällen till att börja med och då 90 min/tillfälle. Träningen skräddarsys självklart utefter ditt nuläge och din riktning och jag använder alltid ett coachande förhållningssätt i min träning. På bilden nedan ser du hur träningen du gör med mig är uppbyggd. Du kan välja att göra det under en 6-8 veckorsperiod alternativt jobba mer långsiktigt och med mer tid för varje del. Vilket alternativ du väljer beror på både din personlighet och vart du befinner dig i livet. Hör gärna av dig med frågor eller funderingar och längst ned på sidan hittar du en länk för att boka in en tid när du är redo. Varmt välkommen!

Det här är en modell jag skapat över den helhetsträning jag jobbar med. Fysisk träning och kost är två delar som kan tillkomma till detta, men det går vi igenom när vi ses.

Varmt välkommen!

Boka

Varmt välkommen att boka in din tid för personlig coaching!

Varmt välkommen att boka din tid och har du frågor så hör du av dig på info@jennyhagman.com. Coachingen sker på InMo Brahegatan 42 eller på Danderydsgatan 2 i Yoga Mana’s lokaler i Stockholm.

Jag ser fram emot att ses!