Body & Mind Training – Helhetsträning

Body & Mind Training betyder helhetsträning och omfattar träning för kropp och sinne och att träna dem som en helhet. Kroppen påverkar sinnet och sinnet påverkar kroppen och tillsammans bildar de en helhet som påverkar ditt välmående och hur du fungerar.

När du tränar kropp och sinne med mig så tränar du Mental Träning (Mindtraining) eller Mindfulness baserad Mental träning som jag också brukar kalla det. Här är alltid avspänningsträning den första delen och här kommer både muskulär avspänningsträning, mental avslappning, kroppscanning från Mindfulness, och träning av Vagusnerven och aktivering av ditt parasympatiska nervsystem in i bilden (MediYogan).

Vidare tränar du självbildsträning, målbildsträning och attitydträning och vad gäller attitydträning så väver jag in de 9 attityderna ur Mindfulness (MBSR) då de ger dig en förmåga att behålla och utveckla ett accepterande och en icke-dömande inställning till din målbildsträning och självbildsträning.

Den här träningen bokar du in med mig individuellt och då rekommenderar jag 3-5 tillfällen till att börja med och då 90 min/tillfälle. Träningen skräddarsys självklart utefter ditt nuläge och din riktning och jag använder alltid ett coachande förhållningssätt i min träning. Du bokar din tid genom att klicka på länken nedan:

Kurs i mental träning – ONLINE ZOOM kurs lunchföreläsnings serie start 30/3

För 10:e gången startar jag denna grundkurs i Mental träning och denna gång är det en digital lunchföreläsnings serie. Pga omständigheterna är det viktigare än någonsin att stärka oss mentalt och den här grundkursen kan vara en bra start och en möjlighet att väcka de styrkor du redan har inom dig.  Kursen är för dig som vill lära dig mental styrka från grunden för att hålla i längden oavsett om det gäller på jobbet, på golfbanan eller i din idrott. Vi tränar på de delar som genom forskning sedan 60-talet fram tills idag visat sig vara de gemensamma nämnare för att prestera på topp och må bra på vägen, för inre och yttre framgång och balans. Träningen innehåller avspänningsträning, avslappning, självbildsträning och målbildsträning, samt fokus-och närvaroträning. I avspännings-och avslappningsträningen blir det både muskulär- och mental avslappningsträning och stresshantering är en del av träningen då du lär dig reglera din spänningsnivå och skapa balans i din tillvaro.

Du får övningar mellan varje tillfälle och det ingår 4 träningsprogram i form av ljudfiler i kursen. Max 10 deltagare och vi ses 5 ggr följande datum.  Hör av dig för frågor på info@jennyhagman.com och för referenser kan du gå in på www.jennyhagman.com:

Datum tisdagar kl. 12.00-13.00 följande datum och alla träffar kan även ses i efterhand. OBS! Du kan boka in alla träffar alternativt de dagar du är mest intresserad av.
Kostnaden är 250 kr/tillfälle.
30/3 kl. 12.00-13.00 – Introduktion och avspänningsträning. Övningar och ljudfil 1 inför träff 2.
6/4 kl. 12.00 – 13.00 – Repetition och mental avslappning, samt mindfulness träning. Övningar och ljudfil 2.
13/4 kl. 12.00-13.00 – Repetition och självbildsträning (hur du stärker självförtroendet och din självkänsla och ökar tilliten till din kompetens). Övningar och ljudfil 3.
20/4 kl. 12.00-13.00 -Repetition och träning av din inre dialog. Kopplingen mellan tanke, känsla och beteende. Övningar och ljudfil 4.
27/4 kl. 12.00-13.00 -Repetition och målbildsträning, visualisering och fokusträning. Övningar för fortsatt träning.

Varmt välkommen och boka din plats på länken nedan.