Vår vision är att driva en värdefull verksamhet som bidrar till att öka välmåendet och prestationen genom mental träning hos så många människor som möjligt i Sverige och även internationellt.

Affärsidé och uppdrag
Företaget har som uppdrag att sprida kunskap och inspiration om Mental träning, Medicinsk yoga och Mindfulness för att bidra till ett ökat välmående och en hållbar prestation hos människor inom golfvärlden, idrottsvärlden och företagsvärlden. Företaget jobbar både mot enskilda personer, föreningar och organisa- tioner.

Företaget vill bidra till att öka kunskap om stress- hantering och vikten av egen mental träning för att må och fungera bra. Träningen innebär träning för både kropp och sinne och övningar och verktyg tillhandahålls genom både fysiskt material, kurser, föreläsningar och individuell träning på InMo och Danderydsgatan 2 samt online träning som erbjuds via www.trainforbalance.com

Kunskap och inspiration sprids också genom företagets egna podd, Idrott- och Ledarskapspodden, som har drivits sedan 2016.

Det unika med företaget är kombinationen av Mental träning med en målinriktad inre träning där både mål- bildsträning, avspänningsträning och självbildsträning står för grundträningen och den Medicinska yogan och Mindfulnessträningen som tar perspektivet av välmående genom närvaroträning och träning för kroppen för att lugna och stärka sinnet.

IMG_8675

Uppdrag

Uppdragen kan se lite olika ut, och den gemensamma nämnaren är alltid att stärka varje delaktig individ mentalt och stärka deras förmåga att förstå att välmående och prestation hänger ihop. 

Uppdragen sker hos företag, föreningar och med enskilda individer via föreläsningar, kurser eller enskilda sessioner.

Träningen innebär fokus på det inre ledarskapet där kropp och sinne tränas från grunden för att hålla i längden genom välbeprövade övningar och verktyg från den mentala träningen, mindfulness och medicinsk yoga. 

Att verka för en bättre värld

Genom att fokusera på att stärka varje individ som vi möter inifrån och ut, öka varje persons förmåga att förstå vad vi behöver för att må och fungera bra så kan vi bidra till att världen blir en bättre plats. När du mår bra, gör du bra och det blir ringar på vattnet som sprider sig till alla du möter.

Vi stödjer också olika organisationer med samma inriktning och tex så kan alla familjer som är en del av Ajabajacancer ta del av flera yogapass för avslappning med Jenny utan kostnad.  

Vi stöttar också Unicef, Barnfonden och UNHCR med bidrag varje månad. 

Vill du också bidra? Gå in på följande länk om Hållbarhet. Tack för att du finns och läser detta och vi hoppas att vi ses på någon föreläsning, kurs eller träning framöver!

Boka här

Här kan du boka en föreläsning, kurs eller mental coaching

För enskilda sessioner klickar du på länken nedan. Vill du boka en föreläsning eller en kurs så hör du av dig direkt till Jenny på info@jennyhagman.com. Varmt välkommen!