Synlighet i media

Under åren har Jenny delat med sig av övningar och träningstips för golfare, ledare och idrottare och här nedan finner du några exempel av dem. Kontakta oss på info@jennyhagman.com för frågor eller funderingar och för nedladdning av bilder med fri upphovsrätt kontaktar du oss på info@hagmangolf.se. Välkommen!

Tidningen Chef

I september 2019 kunde du läsa om Jennys tips om hur du behåller din grundspänning låg efter semestern. Dina medarbetare och anställda är fullt utvilade (förhoppningsvis:-)), och nu är det viktigt att hålla i denna förmåga till återhämtning och du är ledaren i det hela. Läs artikeln om vilka övningar du kan göra för detta i tidningen Chef September numret 2019 (finns också på www.chef.se).

Svensk Golf

En tidning som har ca 535 000 upplagor/månad och som ges ut 10 gånger/år. Tidningen når alla som är medlemmar i en golfklubb i Sverige.

Jenny var en del av Golfskolan i tidningen mellan 2005- 2009 och var under 2018 ansvarig för innehållet i sidan Toppform där hon visade fysövningar kopplat till svingproblem.

Du hittar mer info om tidningen HÄR!

Här ser du tre artiklar ifrån sidan Topp form:

Amelia Kropp & Skönhet

I mars 2019 kunde du hitta en sida i tidningen Amelia Kropp & Skönhet där Jenny svarar på några läsar frågor om hur du kommer igång med din träning och hur du ska göra för att nå dina mål.

Lifestyle Golf Magazine

Jenny medverkar i en artikel i nummer 5 (oktober månad) och du hittar den här

Teeparty – Cmore

Sveriges enda golftalkshow som sänds varje måndag live och på Cmore varje tisdag kl. 20.00. Jenny gästspelar då och då.
Du hittar några avsnitt HÄR!

Bilder för nedladdning och med fri upphovsrätt:
Kontakta oss på info@hagmangolf.se