"Bättre golf med Mental träning och Mindfulness" En digital föreläsning den 13/3 OBS! Alla intäkter går till Sverige för UNHCR för Ukraina

Varmt välkommen till denna digitala föreläsning där du får en djup insyn i hur mental träning och mindfulness kan hjälpa dig höja ditt spel till en ny nivå. Att lära sig grunderna i dessa två kraftfulla metoder kommer att ge dig förmågan att ta fram tekniken du lärt dig när du behöver den. Du kommer att lära dig förstå hur du gör för att hantera stress och nervositet både på och av golfbanan och du kommer att lära dig flera övningar som du direkt kan ta med dig in i ditt spel. Övningarna är enkla och effektiva och följer den mentala träningens och mindfulness metoder från grunden.
Jag hoppas vi ses och här kommer mer detaljer:

När: Söndagen den 13 mars kl. 17.00-19.00
Var: Digitalt via Zoom och en registreringslänk finns här nedan
Kostnad: 250 kr inkl moms som faktureras i samband med registrering. Efter föreläsningen får du en sammanfattning med alla övningar och instruktioner till fortsatt träning
OBS! Alla intäkter from idag den 8/3 skänks till Sverige för UNHCR för deras arbete i Ukraina. 

Anmälan:
Anmäl dig och registrera dig på denna länk. Efter din registrering får du en bekräftelse via mail med information om hur du ansluter till föreläsningen. En faktura skickas i samband med registreringen och när betalningen kommer in går den direkt till min insamling hos UNHCR. 

Varmt välkommen och hör av dig på info@jennyhagman.com om du har några frågor eller funderingar. 

"Sov bättre med Mental träning" En digital föreläsning den 20/3

Varmt välkommen till en föreläsning med fokus på Sömn! Jag har under många år haft problem med min sömn och det var när jag hittade den mentala träningen i kombination med mindfulness som jag förstod hur jag en gång för alla skulle göra för att skapa ett bra förhållningssätt till min sömn. Sedan dess har jag specialiserat mig på att hjälpa mina coaching elever att sova bättre och i den här föreläsningen får du reda på vilka övningar som jag upplever fungerar allra bäst. Och jag lovar, du kommer att sova gott igen!  Det är en föreläsning som jag gör tillsammans med Yogobe och du hittar all info och bokar din plats via länken här nedan. Jag hoppas vi ses!

När: Söndagen den 20/3 kl. 19.00-21.00
Var: Digitalt via Zoom och en länk till bokning ser du här nedan
Kostnad: 150 kr som betalas till Yogobe när du bokar
Anmälan: Läs mer och boka din plats via denna länk.

Varmt välkommen och jag hoppas vi ses!

Vill du boka en föreläsning?

Jenny föreläser hos både företag och föreningar. Boka din föreläsning idag!

Föreläsningar med fokus på mental styrka, hur du tränar upp din förmåga till närvaro genom Mindfulness och hur du gör för att prestera på topp och må bra på vägen och nå en hållbar prestation är några av de områden Jenny föreläser inom. Kontakta oss idag för att boka din föreläsning.