För hållbar prestation och välmående

Nyhet! Jenny är sedan den 15 juni certifierad även som en MQ Leader of Leaders. Det är en fördjupning av hennes coaching inom ledarskap, mental träning och mindfulness. Läs mer om ubildningen och certifieringen här. Jenny fortsätter att jobba med både företag och atleter och nu med en ännu större förmåga att leda hennes klienter och företag mot deras fulla potential och önskade lägen! Välkommen att boka din coaching här!

Om Jenny’s coaching
Har du tappat motivationen på ditt jobb? Blir du nervös när du ska tävla eller prestera på annat sätt? Har du spelat golf länge och inte lyckats nå dit du önskar? Tar stressen och kraven över dina ambitioner och din glädje? Blir du lätt stressad och har svårt att tänka klart när det hettar till runt omkring dig? Att då och då stanna upp och se över ditt nuläge och samtidigt gå igenom dina mål och drömmar är otroligt viktigt för att se till så att du är på en plats där du vill vara. Att stanna upp och fråga dig om du gör det du behöver för att må och fungera bra.  Du har den inre styrka du behöver inom dig, men ibland tappar vi motivationen och vår riktning och då kan det vara bra med lite guidning och träning för att komma på rätt spår igen.

Jenny jobbar med mental träning där den integrerade mentala träningen och en mindfulness baserad mental träning (läs mer nedan) är i fokus tillsammans med ett coachande förhållningssätt. Den mentala träningens grunder utgår från SMAK-faktorerna som enligt studier och forskning sedan 60-talet är de framgångsfaktorer du behöver träna upp för att kunna prestera på topp och må bra på vägen. Just SMAK-faktorerna (Självbild, Målbild, Attityd och Känsloträning) grundades av fil.dr Lars-Eric Uneståhl och tillsammans med muskulär- och mental avslappning är det dessa träningsmetoder och verktyg som Jenny utgår ifrån i sin träning med dig. Du kan gärna se exempel av Jenny’s träning och övningar på hennes träningscenter online: Trainforbalance och här nedan kan du läsa mer om hennes metoder och tillvägagångssätt.

Med bakgrund som elitidrottare (golf), tränare, marknadschef och VD, har Jenny stor erfarenhet från både idrottens värld och näringslivet och under de 22 år hon varit verksam i dessa områden har hon skapat en förståelse av både vad som fungerar och vad som inte fungerar. Genom de utbildningar hon gått och den erfarenhet hon samlat på sig har hon idag mängder av verktyg, övningar och metoder som är noggrant utvalda för att ge dig högsta effekt för ditt välmående och din prestation.

Jenny jobbar med både företag, föreningar och med enskilda individer och har också fått förmånen att jobba med flera idrottare och artister genom åren, nu senast med hårdrocksgruppen Rammstein där hon höll ett lugnt yogapass med inför deras konsert på Stadion. Ett bra exempel på  hur lugn och avslappning hjälper dig förbereda dig inför en prestation (läs mer om Jenny’s MediYoga och Mindfulness träning HÄR).

Du hittar fler referenser och kommentarer om min coaching och träning HÄR!

Jenny Hagman mental tränare och coach för idrottare och ledarskap

Träningen & Coachingen

Den mentala träningen som du tränar utgår från den sk integrerade mentala träningen där jag använder ett coachande förhållningssätt för att hjälpa dig från nuläget till dina önskade lägen. Mindfulness och Medicinsk Yoga är några av ingredienserna i träningen och används efter behov. I stora drag handlar träningen om att lägga in ca 15 min/dag på dina övningar i din kalender. 

Materialet

Du får en Workbook när du bokar ett träningspaket på 5-10 ggr, alternativt när du gör upplägg för ditt företag. Här finns alla övningar vi går igenom och plats för reflektion. Här ingår också ett Självskattningstest som varje elev gör innan träningen startar och efter att grundträningen är utförd. I träningen ingår också 4 mentala träningsprogram i form av ljudfiler. 

 

Uppföljning

Uppföljningen är otroligt viktig för utvecklingens skull. Det ingår därför en uppföljning per mail efter varje träff. Här ingår en sammanfattning av övningar och reflektioner av träningen som du jobbat med. Du har också tillgång till flera av Jenny’s träningsprogram under uppläggets tidsperiod där träningsprogram för både kropp och sinne ingår. 

 

Jenny's coachning var precis det jag behövde för att få både styrka, struktur och plan för mitt framtida arbete. Hon har en så professionell och fantastiskt engagerande förmåga som smittar av sig. Efter våra möten är jag full av entusiasm och lust! Jag är så tacksam och glad över de möten vi haft. Jag känner att jag har en plan och att jag har styrka och kraft. Våra möten gav mig en otrolig boost och Jenny har hjälpt mig fokusera på rätt saker både på lång och kort sikt.

Eva Hasselgren

Metoder och Tillvägagångssätt

Jag jobbar med alla som vill få starka nerver och lugn i sinnet och det kan vara inom din idrott, din golf, eller i ditt arbete. Det kan handla om dig som individ, företag eller som lag. Jag jobbar med helheten i min träning där den Integrerade mentala träningen är grunden och där MediYoga och Mindfulness kommer in som två ytterligare starka verktyg för att träna din kropp och ditt sinne som en helhet. MediYoga och Mindfulness tränar du framförallt i den första delen av den mentala grundträningen; Mental-och fysisk avslappningsträning, men Mindfulness träningen kommer också in i Attitydträningen som är den tredje delen av den integrerade mentala träningens 4 grundmoduler (SMAK -faktorerna). Här nedan ser du en modell över den träning jag jobbar med och om du har frågor eller funderingar så hör du bara av dig, och du kan boka en tid genom att trycka på länken nedan.

Boka Mental Träning & Coaching

Ge dig eller ditt företag Starka nerver och lugn i sinnet. Boka ditt upplägg idag.

Boka in ditt upplägg med Jenny genom att maila på info@jennyhagman.com. Alternativt kan du boka in en individuell session på länken nedan. Tider finns måndag – fredag både dagtid och vissa kvällar.

Varmt välkommen!