Träning för topp prestation OCH välmående

Att vara idrottare är fantastiskt och du lägger en grund för både kropp och sinne som gör att du blir både stark fysiskt och mentalt. När du är idrottare kan det dock ibland innebära att krav på prestation och viljan att prestera gör att glädjen försvinner och då även prestationen. För att hitta balansen mellan prestation och välmående och att lära dig skilja på dig som person och din prestation så behöver du lägga in mental träning i grunden. I den mentala träningen får du både den inre och yttre framgången i fokus, du lär dig hantera din stress och nervositet, stärker ditt självförtroende och din självkänsla och får hjälp att tydliggöra dina mål. När du tar med den mentala träningen till din teknik-och fysträning så har du helheten i fokus och din resa mot dina mål blir både roligare och bättre.
Jag tränar både elitidrottare och motionsidrottare så oavsett var du vill förbättra din mentala styrka så är du varmt välkommen att höra av dig för att få in coaching och mental träning i din träning. 

Material

Under träningen får du en Workbook där alla övningar finns och där du kan följa din utveckling. Här fyller du i ett uppstartande självskattningstext för att stämma av ditt nuläge och du  fyller i dina reflektioner på vägen. Det ingår även 4 ljudfiler med mentala träningsprogram i ditt material. 

Jenny Hagman mental tränare och mental coach för idrottare och ledarskap. Helhetsträning

Coaching & Mental träning

Att lära dig prestera under press, hantera nervositet och nå din fulla potential är det vi jobbar med tillsammans, oavsett om du är elitidrottare eller motionsidrottare. 

Samtidigt går vi igenom vad som hindrar dig och vilka dina rädslor är för att på så vis hitta lösningar som tar dig från ditt nuläge till ditt önskade läge.  Boka din tid nedan och varmt välkommen!

Jenny Hagman mental tränare och coach för idrottare och ledarskap

Upplägg

Upplägget skräddarsys efter dina önskade lägen och behov. Du får genomgå den mentala grundträningen och till den får du övningar som just du behöver för att stärka dig mentalt från grunden för att hålla i längden.  5 tillfällen redkommenderas för att få en bra grund och du kan boka det som paket eller per gång.  Varje tillfälle är 60-90 minuter och det ingår övningar och en sammanfattning efter varje träff. Vi ses på InMo på Brahegatan 42 (tisdag, onsdag eller fredagar) eller på Danderydsgatan 2 (torsdagar). Varmt välkommen!

Att jag bestämde mig för att lägga in mental träning i min helhetsträning som fotbollspelare är det bästa beslut jag någonsin tagit. Nu kan jag fokusera bättre, vara lugn inför straffar och min prestation har aldrig varit bättre"

Fotbollspelare KB - Karlbergs bollklubb

Boka Mental träning

Börja träna mentalt redan idag!

Välkommen att höra av dig för att boka in din mentala träning och coachingh här. Träningen ger digen mental styrka från grunden för att hålla i längden. Vi ses på antingen InMo Medveten träning på Brahegatan 42 i Stockholm (tisdag, onsdag och fredag) eller på Danderydsgatan 2 (YogaMana’s lokaler) på torsdagar.
Varmt välkommen!