Säsongsavslutning-Avsnitt 16-Sophie Odelberg

Nu har vi kommit till det sista avsnittet för denna säsong och jag har då haft äran att träffa Sveriges just nu mest eftertraktade Sport-och actionfotograf, Sophie Odelberg! Du får lyssna till hur Sophies vardag kan se ut och hur det är att jobba som fotograf. Hon ger sina tips vad gäller hur du bygger ditt varumärke, sociala marknadsförings tips, hur hon har jobbat med mental träning för att nå sina mål och drömmar och må bra på vägen, och varför det är så viktigt att vara orädd och ha kul för att lyckas. Varmt välkommen till säsongsavslutningen av Idrott-och ledarskapspodden och välkommen igen i höst! Glad sommar!

Säsong 2- Avsnitt 15 – Martin Lidberg

I detta avsnitt möter du Martin Lidberg, världsmästare i brottning, vinnare av Mästarnas Mästare 2017, entreprenör och inspiratör, författare och mycket mer. Du får bland annat lyssna till hur Martin jobbar med mental träning och hur det hjälpte honom att vinna VM titeln i brottning 2003 som då hade varit hans dröm sedan 6-års ålder. Martin delar med sig av sina tankar kring ledarskap, både som förälder och ledare, hur en liten förändring i ditt sätt att tänka kan ge storslagna resultat, hur du lär dig möta dina rädslor såsom en förlust för att sedan kunna vinna, hur du hittar balansen mellan prestation och att må bra och mycket mer. Trevlig lyssning!

Säsong 2- Avsnitt 14 – Nicklas Kulti

Vi har nu kommit fram till avsnitt 14 och i detta avsnitt får du lyssna till fd tennisproffset Nicklas Kulti och hans spännande resa från att redan som 5- åring hitta en stark dröm om att bli världens bästa tennis spelare till att bli en av världens bästa spelare. Du får också lyssna till hur Nicklas driver Sveriges bästa tennis akademi (och snart världens bästa!) tillsammans med Magnus Norman och Mikael Tillström. Vi pratar om målbilder, varför de är viktiga att revidera då och då, framgångsfaktorer för att kunna bli världens bästa, lärdomar av erfarenheter, prestationsångest, och varför det är viktigast att främst jobba med dina styrkor och inte fokusera för mycket på dina svagheter och att komma ihåg att njuta på resans gång..och mycket mer! Trevlig lyssning!

Säsong 2- Avsnitt 13 – Igor Ardoris (2:a delen av 2)

Välkommen till den andra delen av avsnittet med Igor Ardoris. I detta avsnitt går vi vidare med att prata om mental tuffhetsträning och nu med tips om hur du själv kan göra för att träna upp din mentala styrka. Igor ger kloka tips och råd om hur du blir och är en bra ledare, oavsett om du är förälder, coach, tränare eller företagsledare. Vi får lyssna till Igor’s tre nycklar till mental styrka, hur du kan träna kroppen och hjärnan för att fungera bättre tillsammans, hur du som företag med mental styrka och mental träning och mycket mer! Varmt välkommen och trevlig lyssning!

Säsong 2 – avsnitt 12 (första delen av två)- Igor Ardoris

I detta avsnitt får du lyssna till Igor Ardoris som är mental tränare och pedagogisk konsult och har en lång bakgrund inom japansk kampsport. Han är grundare av Inner Toughness Training – mental träning för hantering av svåra situationer, författare (bla till boken ”Att lära sig förlora” och ”Själförsvar”) och föreläsare och han har utbildat bland annat elitidrottare, lärare, polis, ambulanssjukvårdare och företagsledare i att agera utifrån lugn och balans i pressade situationer. I den första delen av två får du lyssna till Igors bakgrund, hur du håller dig ”nedrörd” istället för upprörd, du får konkreta tips kring hur du hittar lugnet när det gäller, hur du lär dig hantera förluster och motgångar, och vi kommer också in på en spännande koppling vad gäller träning för samurajer och golfare! Den andra delen kommer nästa vecka, den 16/6. Varmt välkommen!

Säsong 2 – Avsnitt 11 – Håkan Ericson

I det elfte avsnittet av Idrott-och ledarskapspodden möter vi Håkan Ericson, avgående förbundskapten för U21 landslaget och den tränare som ledde just U21 laget till en EM Seger 2015 och därefter blev utsedd till Årets Ledare på Idrottsgalan. Håkan berättar om sin resa från en ofrivilligt avbruten fotbollskarriär som spelare till att bli årets ledare som tränare, vikten av mål och hur det alltid är möjligt att nå sina drömmar, lärdomar av misstag och nycklar till framgång och en hel del mer! Varmt välkommen och trevlig lyssning!

Säsong 2 – Avsnitt 9 – Ida B Olsson

Säsong 2 och avsnitt 9 av Idrott-och ledarskapspodden startar med den fantastiska tränarprofilen Ida B Olsson, alias Workoutispassion. Hon driver sitt företag med ett fokus, ett engagemang och med en ödmjukhet som få har. Hennes instagramkonto Workoutispassion har över 10 000 följare och hon bloggar på Familjeliv. I detta avsnitt får du lyssna till Ida’s bakgrund, hur hon jobbar med mål och drömmar, hennes tips om träning och hälsa och hur hon presterar på topp och mår bra på vägen! Varmt välkommen och trevlig lyssning! Ps. Dagen efter att detta avsnitt släpps, springer hon Maraton i Kina, så håll tummarna! Följ henne gärna på @workoutispassion också Ds.

Säsong 2 – Avsnitt 10 – Marlene Gustawsson

I avsnitt 10 av Idrott- och ledarskapspodden får vi träffa Marlene Gustawsson. Hon är ”Gröna Smoothie” drottning och har skrivit flera böcker om just gröna smoothies och idag är hon näringsterapeut, egen företagare och VD för GI-boxen. I detta avsnitt berättar hon om sin resa från ett hektiskt, ganska ohälsosamt liv som VD till ett lugnare och mer hälsosamt tänk både kring ledarskap inom näringslivet och privat. Att kunna prestera på topp och må bra på vägen är något som Marlene pratar mycket om och vi får tips och råd om allt ifrån hur du kan äta dig glad och lycklig till hur du kan göra för att njuta och må bra på vägen på din resa mot dina mål och drömmar! Varmt välkommen och trevlig lyssning!


Fortsätt till Säsong 1 eller Säsong  3