Samarbeten och ambassadörskap

Daily Sports , Kerstin Florian och Ajabajacancer är de företag jag samarbetar med just nu. Om du är intresserad av ett samarbete med mig kan du kontakta mig på info@jennyhagman.com.

Ett samarbete med mig är ett gemensamt arbete där vi tillsammans arbetar för att bidra till en kraftfull utveckling för våra kunder och för våra företag och för de samhällen vi verkar i. För min del bidrar jag bland annat med föreläsningar, olika events, artiklar, yogapass och inspiration till dina kunder och anställda. Mina samarbeten skräddarsys också såklart efter de behov, önskemål och möjligheter som du har. Som partner till mig får du också möjlighet att synas i min podd Idrott-och ledarskapspodden som hittills har ca 240 000 lyssnare. Här intervjuar jag profiler, ledare och entreprenörer från näringslivet, idrottsvärlden och golfvärlden om mental träning och hur du gör för att prestera på topp och må bra på vägen. 

Varmt välkommen att kontakta mig på info@jennyhagman.com om du har några frågor eller funderingar eller är intresserad av ett samarbete.

Nytt samarbete för hösten 2023-2024 är Daily Sports. Jag är mycket glad att få vara deras ambassadör och ser mycket fram emot vårt samarbete. 

startsida.desktop-2048x1152

Här på bilden ser du två av mina absoluta favoriter hos Daily Sports; Magic pants och Lecce Vest som finns i rosa, blått, brunt och svart. 

Under hösten 2023-2024 har jag startat ett nytt samarbete med Daily Sports som jag kommer att vara ambassadör för under hela året. Det här kommer att leda till mängder av roliga saker där får ta del av artiklar om hur du blir en bättre golfare, events och föreläsningar. Och som kund och elev till mig får du också en rabatt på 15 % på hela Daily Sports kollektion. Lyssna på min podd Idrott-och ledarskapspodden eller följ mig i mina nyhetsbrev så får du ta del av min unika kod som ger dig dina 15 % rabatt.

Läs mer om Daily Sports på www.dailysports.se