Träning för välmående och prestation

På Jenny’s kurser lär du dig grunderna i Mental träning och Medicinsk Yoga, de två områden Jenny har specialiserat sig på för att öka kunskapen och medvetenheten om hur du når din fulla potential, presterar på topp OCH mår bra på vägen. Den Mentala träningen är en målinriktad inre träning där du jobbar med både målbilder och avspänningsträning i form av ljudfiler och andning, medans den Medicinska Yogan jobbar med kroppen i form av olika pass och övningar för att integrera dina målbilder och släppa på spänningar och därmed hinder för att få starka nerver och lugn i sinnet. Här nedan ser du kurserna som just nu finns just nu. Varmt välkommen!

Jenny Hagman mental tränare och coach för idrottare och ledarskap

Mental träning & Medicinsk Yoga Intensivkurs 20-21/11

Den 20-21/11 (och även den 15-16/1) arrangerar jag en intensivkurs i mental träning och medicinsk yoga. Vi håller till på Danderydsgatan 2, hos Yoga Mana och det blir två både intensiva och mycket lugna dagar. Du kommer att lära dig grunderna i mental träning,  det blir 5 klassiska medicinska yogapass och du får med dig ljudfiler,  övningar och en workbook för fortsatt träning. 

 

Varmt välkommen!

Jenny Hagman mental tränare och coach för idrottare och ledarskap

Mental träning & Medicinsk Yoga
Intensivkurs 15-16/1

Starta året med att stärka dig mentalt från grunden! Den 15-16/1 arrangeras en intensivkurs i mental träning och medicinsk yoga. Kursen i November blev full snabbt och vi håller även denna gång till på Danderydsgatan 2 hos Yoga Mana. Det blir två både intensiva och mycket lugna dagar. Du kommer att lära dig grunderna i mental träning,  det blir 5 klassiska medicinska yogapass och du får med dig ljudfiler,  övningar och en workbook för fortsatt träning. 

Varmt välkommen!

Mental träning för Ledare, Idrottare och Golfare

Att lägga till mental träning till ditt ledarskap eller din idrott kan vara den viktigaste investering du kan göra. Din mentala styrka är det som din kunskap och dina färdigheter till slut vilar på när pressen ökar.

 

Du lär dig här grunderna i den mentala träningen för att en gång för alla förstå hur du gör för att få starka nerver och lugn i sinnet och stå pall när pressen ökar. 

Boka din individuella session här och hör av dig för frågor! Varmt välkommen!

Boka din kurs här

Välkommen till höstens och vinterns kurser!

Att stärka dig mentalt från grunden för att hålla i längden kan vara den viktigaste investering du gör för dig själv. Med fokus på pedagogiken ur den Mentala träningen för att bygga din mentala styrka från grunden och sedan med den Medicinska Yogan för att genom lugna, kraftfulla övningar släppa på spänningar i kroppen kommer du lära dig hur du presterar på topp OCH mår bra på vägen.