Träning för välmående och prestation

På Jenny’s kurser och Workshops hittar du områden med fokus på helheten. Det handlar oftast om mental träning och medicinsk yoga, men du hittar också då och då träningstillfällen för dig som är golfare och vill ha en genomgång av grunderna i din teknik. Den Mentala träningen är en målinriktad inre träning där du jobbar med både målbilder och avspänningsträning i form av ljudfiler och andning, medans den medicinska Yogan jobbar med kroppen i form av olika pass och övningar för att integrera dina målbilder och släppa på spänningar och därmed hinder för att få starka nerver och lugn i sinnet. Här nedan ser du kurser och workshops som erbjuds just nu. Och missa inte heller de onlinekurser som erbjuds på trainforbalance.newzenler.com

Varmt välkommen!

God Jul och Gott Nytt år! (1)

Söndagsro för Måndagslugn!
Söndag 17/3 kl. 16.00-18.00

Varmt välkommen till en två timmar lång stund med medicinsk yoga och mental träning för att fylla på ditt inre lugn och skapa ny energi inför veckan.

Vi gör ett yogapass som aktiverar ditt Lugn- och Ro system (det parasympatiska nervsystemet) och som stimulerar Vagus nerven. Övningarna ökar rörligheten i din rygg, höfter, axlar och nacke, släpper på spänningar där de gärna samlas och som ökar syresättningen i hela kroppen. Vi gör också flera andningsövningar och bland annat en ny andningsövning som precis gått igenom ett forskningsprojekt på Stanford University och som släpper på spänningar och ökar din motståndskraft mot stress. Du får också chans att skriva ned och reflektera över veckan som varit och veckan som kommer via några kraftfulla verktyg ur den Mentala träningen.

Vi ses på Danderydsgatan 2 i Stockholm och det ingår te och fika. 

Varmt välkommen!

Söndagsro för Måndagslugn! Söndag 14/4 kl. 16.00-18.00

Varmt välkommen till en två timmar lång stund med medicinsk yoga och mental träning för att fylla på ditt inre lugn och skapa ny energi inför veckan.

Den här söndagen gör vi bland annat passet Fri från Stress som är ett yogapass som varit med i en studie på Karolinska och som ger dig långvarigt lugn med fullt fokus på att aktivera ditt lugnande system (det parasympatiska nervsystemet).  Övningarna släpper på spänningar kring din rygg, höfter, axlar och nacke. Vi gör också flera andningsövningar och meditationen Kirtan Kriya som stärker ditt minne och som har föryngrande effekter (enligt forskning av Nobelpristagaren i Medicin 2009 Elizabeth Blackburn).

Du får också några mentala träningsverktyg för att skapa en positiv inre dialog och för visualisering, samt en stunds reflektion inför kommande vecka.

Vi ses på Danderydsgatan 2 i Stockholm och det ingår te och fika.


Varmt välkommen!

Onlinekurser i Mental träning och yoga hittar du här!

På min kursplattform trainforbalance.newzenler.com hittar du alla mina kurser som erbjuds online. Här finns en kurs i Mental träning för golfare, En mental träningskurs för ALLA, 18 yogaklasser för inre lugn och styrka, Fysträning ”Bootcamp 21 dagar” och mycket mer. 

Onlineträningen passar dig som inte vill ha tillgång till din träning närsom och med ett tydligt program att följa. I de mentala träningskurserna ingår 2 coaching sessioner med mig via Zoom och jag finns tillgänglig för frågor eller funderingar när de dyker upp!

 

Varmt välkommen att läsa mer och boka din onlinekurs på länken nedan!

Boka din kurs här

Välkommen till mina kurser!

Att stärka dig mentalt från grunden för att hålla i längden kan vara den viktigaste investering du gör för dig själv. Med fokus på pedagogiken ur den Mentala träningen för att bygga din mentala styrka från grunden och sedan med den Medicinska Yogan för att genom lugna, kraftfulla övningar släppa på spänningar i kroppen kommer du lära dig hur du presterar på topp OCH mår bra på vägen.