Workshops och Kurser

Jenny arrangerar workshops och kurser året runt. Du kan boka in dig individuellt eller i grupp och du kan även skräddarsy ett upplägg för ditt företag, din golfklubb, din förening eller till dina vänner. Här nedan följer de kurser och träningstillfällen som är på gång just nu. Just nu körs allt av förklarliga skäl via Zoom. Hör av dig för frågor till info@jennyhagman.com.


Online Kurs i mental träning – En föreläsnings serie på lunchtid – nästa kursstart i september 

I höst startar denna föreläsningsserie igen där du lär dig grunderna i mental träning under 5 tillfällen. Vill du sedan gå djupare in i denna träning rekommenderar jag att du går min kurs som startar i höst igen – Grunderna i Mental träning – 6 tillfällen.

Den här föreläsningsserien lär dig hur du tränar för att bygga en mental styrka från grunden för att hålla i längden oavsett om det gäller på jobbet, på golfbanan eller i din idrott. Vi tränar på de delar som genom forskning sedan 60-talet fram tills idag visat sig vara de gemensamma nämnare för att prestera på topp och må bra på vägen, för inre och yttre framgång och balans. Träningen innehåller avspänningsträning, avslappning, självbildsträning och målbildsträning. I avspännings-och avslappningsträningen blir det både muskulär- och mental avslappningsträning och stresshantering är en del av träningen då du lär dig reglera din spänningsnivå och skapa balans i din tillvaro.

Du får övningar mellan varje tillfälle och det ingår 4 ljudfiler i kursen. Max 10-12 deltagare och vi ses via Zoom under 5 tillfällen följande datum.  Hör av dig för frågor på info@jennyhagman.com och för referenser kan du gå in på www.jennyhagman.com:

Datum: Tisdagar kl. 12.00-13.00 och datum kommer inom kort:
Tillfälle 1 – Avspänningsträning och dina önskade lägen
Tillfälle 2 – Mental avslappning och mindfulness
Tillfälle 3 – Självbildsträning, självförtroende och självkänsla
Tillfälle 4 – Träna din inre dialog och se lösningar
Tillfälle 5 – Målbildsträning

Varmt välkommen och boka din plats på länken nedan. Du bokar de tillfällen du vill vara med på och det går
alltså att boka in dig på de tillfällen du har behov av, men jag rekommenderar att du är med på alla för att få
en bra grund.
OBS! Du kan även se föreläsningen i efterhand.
Kostnad: 250 kr/tillfälle inkl. material och övningar/gång.


MediYoga för rörlighet och balans – Tisdagar, Onsdagar (även livestream) och torsdagar

Varje tisdag, onsdag och torsdag håller jag i ett yogapass dit alla är välkomna. Inriktningen är medicinsk yoga (MediYoga) där vi jobbar med att öka rörligheten och cirkulationen i områden i kroppen som gärna blir spända och där stress kan samla sig (axlar, höfter, baksida lår, ländrygg, bröstrygg och nacke), med din andning och du lär dig olika andningsmeditationer. Alla kan vara med oavsett rörlighet.

Jag väver ofta in tankar om hur du lär dig hantera prestation på ett accepterande sätt, hur du behåller glädjen i det du gör, hur du lär dig ett förhållningssätt i din vardag för att må och fungera bra genom olika attitydträningar mm.

När:
Tisdagar kl. 07.00-08.00 på InMo Medveten träning Brahegatan 42
Onsdagar kl. 19.10 på InMo, samt i FB gruppen Stolt, stark och säker
Torsdagar kl. 12.00-13.00 på Danderydsgatan 2
Anmälan sker genom länken nedan alternativt till info@jennyhagman.com
Kostnad: 250 kr/gång eller 1900 kr för ett klippkort på 10 ggr.
Kostnad för ”livestreamat” pass är 50 kr/tillfälle alt. 595 kr för hela höstterminen.

 


Kom igång inför säsongen 2022 – Kurs på 6 veckor 

I början av april varje år startar jag återigen den populära kursen ”Kom igång på 6 veckor inför säsongen 2021” som följer det träningsprogram som finns med i min bok Stolt, stark och säker. Vi träffas en gång/vecka under 6 tillfällen och du får övningar att göra inför varje tillfälle. Vi går igenom grunderna i din sving, närspelet och jag väver in mental träning i varje tillfälle. Du får också olika övningar för att stärka din rörlighet och din hållning under dessa veckor.

Träningen sker i grupp och vi är max 8-10 personer per tillfälle.

Kostnad för kursen: 2 595 kr inkl. moms
Bollar ingår. 

Datum för varje kursstart kommer hösten 2021:

Varmt välkommen och jag ser fram emot att ses!


”The Mindful Golfer Training Program” – Golf- och mental träning i ett
Träning i grupp start 18/5

För första gången har jag skapat en ny kurs där vi tränar golfen ur två perspektiv, det tekniska och det mentala. Att kunna kombinera dessa två sätt när du tränar är ovärderligt för att du ska kunna få med dig svingen från rangen till bana. När du tränar på det här sättet kommer du att förstå hur du ska göra för att både prestera på topp OCH må bra på vägen när du spelar. Jag är otroligt glad att kunna erbjuda dig denna kurs för första gången.

Vi är max 8 deltagare och du kommer att få med dig ett kompendium med alla övningar vi går igenom där både Mindfulness och Mental träning ingår. Min bok är ett bra komplement till träningen och om du inte har den kan du köpa den vid första tillfället till inköpspris.
Du får övningar att jobba med mellan varje tillfälle.

Tider: Tisdagar kl. 16.00-18.00 följande datum; 18/5, 25/5, 1/6, 8/6 och 15/6.
Var: På Djursholms GK
Max 8 personer

Hör av dig för frågor och klicka på länken för bokning.

 


Golfträning i grupp för damer på Djursholms GK – Startar måndagar 23/8

Under hösten 2021 fortsätter mina gruppträningar för damer på Djursholms Gk. Jag har olika teman varje gång och det är fokus både på svingen, närspel och utslag och jag väver in mental träning i varje pass och det kan vara tex avspänningsträning, fokus, självbildsträning eller målbildsträning.

Träningen sker i grupp och vi är max 9 personer per tillfälle.

Kostnad per tillfälle: 250 kr/person inkl. bollar

Du kan boka ett eller fler tillfällen och du betalar per gång. Anmälan gör du på Djursholms GK’s hemsida, alternativt kan du maila mig på info@jennyhagman.com.
Här kommer datum och tider:

Måndagar kl. 10.00-11.30 alternativt 12.00-13.30 (det är alltså två grupper varje måndag med samma innehåll. Välj den som passar dig bäst)
Datum: 23/8, 30/8, 6/9, 13/9, 20/9

Varmt välkommen!


Stolt, stark och säker –  Ett helhetsupplägg
För dig som vill satsa på just helheten för att nå din fulla potential som golfare!

Du kan närsomhelst boka in denna träning som gäller för dig som vill träna privat. Här ingår teknisk, fysisk och mental träning anpassat för golfare. Övningarna kommer från min nya bok med samma namn och boken ingår i träningen.
Du kan läsa mer om denna träning, upplägg, kostnad mm HÄR!

Min bok ”Stolt, stark och säker – En bok om helhetsträning för golfare”
Här läser du  om grunderna i tekniken, fysiken och den mentala träningen och hur de hänger ihop. Här finns flera träningsprogram, ett mentalt träningsprogram, en mindre del om kost för golfare samt kunskap och inspiration från fyra gästförfattare. Du beställer boken hos mitt förlag Buena Vida HÄR!


MiMy – Ett träningsprogram med fokus på MediYoga och Mindfulness. 6-12 veckor och
ca 30 min/tillfälle.


Ett bra komplement till din mentala träning. Här jobbar jag med ett träningsprogram med enkla och effektiva övningar för kroppen med fokus på områden som lätt blir spända pga exempelvis stress; axlar, nacke, muskler kring höfterna och ländryggen. Övningarna blandas med träning i mindfulness. Programmet bygger på ett kort, enkelt, effektivt koncept som syftar till stressreduktion i vardagen och är utvecklat av Balansinstitutet och Sara Emilionie. Du kan boka detta när du önskar och då hör du av dig på info@jennyhagman.com.

Collage bok