Workshops och Kurser

Workshops och Kurser

Jenny arrangerar workshops och kurser året runt. Du kan boka en enstaka workshop eller skräddarsy en till ditt företag, din golfklubb, din förening eller till dina vänner.

Workshops och kurser på gång 

Grunderna i mental träning – Kurs i 6 veckor
med ett tillfälle per vecka – nästa kursstart i September 2020
En kurs med fokus på avspänningsträning, självbildsträning, målbildsträning, fokus – och attitydträning. Du lär dig få starka nerver och ett lugnt sinne, hur du når dina mål och mår bra på vägen. Jenny blandar in Mindfulness och Mediyoga när vi tränar avspänningsträning för att öka din förmåga att få både kropp och sinne att fungera och må bra.

Varmt välkommen att förboka din plats på info@jennyhagman.com. Datum kommer inom kort!

Mental träning för ungdomar – Nya datum kommer i september 2020

Det här är en drop-in kurs för ungdomar mellan 13-19 år med fokus på att öka nyfikenheten kring mental träning och hur du själv kan öka din mentala styrka genom enkla och effektiva verktyg. Varje tillfälle har olika teman och det kan tex handla om:

Förmågan att kunna fokusera – bla genom meditation
Medveten närvaro – Mindfulness och träningsprogrammet MiMy
Hur du hittar din motivation
Fysisk träning
Yoga
Mental attitydträning
Andning – djupandning och olika andningsövningar

Vid några tillfällen kommer det att komma en gästföreläsare också.

Kostnaden är 200 kr/gång och det är max 8-10 deltagare/tillfälle.
Anmälan senast en vecka innan och annars i mån av plats till info@jennyhagman.

Varmt välkomna och som sagt, nya datum kommer i januari/februari 2020!

MediYoga på InMo på onsdagar – passen ”Livestreamas” nu också på facebookgruppen ”Stolt, star och säker”

Varje onsdag håller jag i ett yogapass dit alla är välkomna. Inriktningen är medicinsk yoga (MediYoga) där vi jobbar med att öka rörligheten och cirkulationen i områden i kroppen som gärna blir spända och där stress kan samla sig (axlar, höfter, baksida lår, ländrygg, bröstrygg och nacke), med din andning och du lär dig olika andningsmeditationer. Alla kan vara med oavsett rörlighet.

Jag väver ofta in tankar om hur du lär dig hantera prestation på ett accepterande sätt, hur du behåller glädjen i det du gör, hur du lär dig ett förhållningssätt i din vardag för att må och fungera bra genom olika attitydträningar mm.

När:  Onsdagar kl. 19.10
Var: På InMo Medveten Träning, Brahegatan 42 i Stockholm alt. på den privata facebookgruppen ”Stolt, stark och säker – träning för mental styrka och balans”. Ansök om medlemskap så kan du vara med.
Anmälan för bokning på plats på InMo: Direkt till info@inmo.se (www.inmo.se)
Kostnad: 250 kr/gång eller 1900 kr för ett klippkort på 10 ggr. Kostnad för ”livestreamat” pass är 50 kr/tillfälle.

KOM-IGÅNG-KURS INFÖR SÄSONGEN 2020 – NÄSTA START DEN 12 MAJ – 4 platser kvar

Den 12 maj och under 6 veckor kör jag igång en kurs för dig som är golfare. Vi kommer att följa det träningsprogram som finns i min bok och träffarna med mig blir en gång per vecka. Du får övningar och specifika träningspass att göra några gånger mellan varje tillfälle och så följer vi upp när vi ses. Fokus på träningen är grunderna i tekniken, men du får också några övningar för din mentala styrka och några övningar för din hållning och din bålstyrka.

Träningen sker på Djursholms GK.

Kom igång inför säsongen på 6 veckor 
Tid: Tisdagar kl. 18.00-19.30 på Djursholms GK. Nästa start den 12 maj och totalt 6 tillfällen (12, 19, 26 maj och 2, 9 och 16 juni
Vad: Golfträning med fokus på sving och närspel. Övningar mellan varje tillfälle med fokus på grunderna i tekniken och närspelet, samt övningar för din hållning och bålstyrka.
Kostnad: 2500 kr/person inkl. material och bollar
Anmälan till info@jennyhagman.com alternativt via länken nedan.

GOLFTRÄNING I GRUPP FÖR DAMER PÅ DJURSHOLMS – startar 27 april 2020

Den 27/4, 2020 kommer jag att fortsätta mina gruppträningar för damer på Djursholms Gk. Jag har olika teman varje gång och det är fokus både på svingen, närspel och utslag och jag väver in mental träning i varje pass och det kan vara tex avspänningsträning, fokus, självbildsträning eller målbildsträning.

Träningen sker i grupp och vi är max 10 personer per tillfälle.

Kostnad per tillfälle: 250 kr/person inkl. bollar

Du kan boka ett eller fler tillfällen och du betalar per gång. Anmälan gör du på följande länk! info@jennyhagman.com

Boka träning för damer på Djursholms GK här!

GOLFRETREAT PÅ DJURSHOLMS GK DEN 23-24/5 2020

Datum: 23-24/5 kl. 9.30 – 16.30
Kostnad: 3 250 kr (Medlem på DGK betalar 2 850 kr totalt)

Under den här helgen kommer vi att hinna med att gå igenom grunderna i din sving, ditt närspel och jag kommer att väva in den viktiga mentala träningen genom både föreläsningar och praktiska övningar i spel. Jag coachar dig även på 9-håls banan både på lördagen och söndagen. Det blir alltså träningspass både på rangen, på puttinggreenen, närspelsområdet och i konferensrummet, samt på banan.  Vi kommer att spela 9 hål på lördagen och 9 hål på söndagen (på 9-hålsbanan).

Lunch, träning och spel på 9-hålsbanan ingår i priset.

Anmäl dig antingen på denna länk:  eller genom boka knappen nedan:

STOLT, STARK OCH SÄKER – ETT HELHETSUPPLÄGG
För dig som
 vill satsa på just helheten för att nå din fulla potential som golfare!

Du kan närsomhelst boka in denna träning som gäller för dig som vill träna privat. Här ingår teknisk, fysisk och mental träning anpassat för golfare. Övningarna kommer från min nya bok med samma namn och boken ingår i träningen.
Du kan läsa mer om denna träning, upplägg, kostnad mm HÄR!

Min bok ”Stolt, stark och säker – En bok om helhetsträning för golfare”
Här läser du  om grunderna i tekniken, fysiken och den mentala träningen och hur de hänger ihop. Här finns flera träningsprogram, ett mentalt träningsprogram, en mindre del om kost för golfare samt kunskap och inspiration från fyra gästförfattare. Du beställer boken hos mitt förlag Buena Vida HÄR!

MiMy – Ett träningsprogram med fokus på MediYoga och Mindfulness. 6-12 veckor och
ca 30 min/tillfälle.
Ett bra komplement till din mentala träning. Här jobbar jag med ett träningsprogram med enkla och effektiva övningar för kroppen med fokus på områden som lätt blir spända pga exempelvis stress; axlar, nacke, muskler kring höfterna och ländryggen. Övningarna blandas med träning i mindfulness. Programmet bygger på ett kort, enkelt, effektivt koncept som syftar till stressreduktion i vardagen och är utvecklat av Balansinstitutet och Sara Emilionie. Du kan boka detta när du önskar och då hör du av dig på info@jennyhagman.com.

Collage bok