Träning för välmående och prestation

På Jenny’s kurser lär du dig grunderna i Mental träning och Medicinsk Yoga, de två områden Jenny har specialiserat sig på för att öka kunskapen och medvetenheten om hur du når din fulla potential, presterar på topp OCH mår bra på vägen. Den Mentala träningen är en målinriktad inre träning där du jobbar med både målbilder och avspänningsträning i form av ljudfiler och andning, medans den Medicinska Yogan jobbar med kroppen i form av olika pass och övningar för att integrera dina målbilder och släppa på spänningar och därmed hinder för att få starka nerver och lugn i sinnet. Här nedan ser du kurserna som just nu finns just nu. Varmt välkommen!

Jenny Hagman mental tränare och coach för idrottare och ledarskap

Kurs i Mental träning!
Onlineträning live via Zoom
Start 17/1 2023

Varmt välkommen till denna mentala träningskurs som jag arrangerar för 11:e gången. Denna gång blir det via Zoom och vi träffas 6 tisdagar för att gå igenom den mentala träningens grunder. Du får övningar och material att jobba med mellan varje tillfälle och kursen är unikt skapad med verktyg som baseras på forskning och som hjälper dig till långsiktig välmående och prestation. Anmäl dig och läs mer på länken nedan. 

Varmt välkommen!

Jenny Hagman mental tränare och coach för idrottare och ledarskap

Workshop om mål och Motivation Info om datum inom kort

Varmt välkommen till en Workshop hos som är unikt skapad med en kombination mellan mental träning och medicinsk yoga. Du får lära dig hur du tar dig från nuläge till önskat läge och hur du behåller din närvaro på vägen. Du får gå igenom ett unikt medicinskt yogapass skapat för just att förstärka din förmåga att visualisera och förstärka dina målbilder. Läs mer och boka nedan. 

Varmt välkommen!

Mental träning för Ledare, Idrottare och Golfare

Att lägga till mental träning till ditt ledarskap eller din idrott kan vara den viktigaste investering du kan göra. Din mentala styrka är det som din kunskap och dina färdigheter till slut vilar på när pressen ökar.

 

Du lär dig här grunderna i den mentala träningen för att en gång för alla förstå hur du gör för att få starka nerver och lugn i sinnet och stå pall när pressen ökar. 

Boka din individuella session här och hör av dig för frågor! Varmt välkommen!

Boka din kurs här

Välkommen till höstens och vinterns kurser!

Att stärka dig mentalt från grunden för att hålla i längden kan vara den viktigaste investering du gör för dig själv. Med fokus på pedagogiken ur den Mentala träningen för att bygga din mentala styrka från grunden och sedan med den Medicinska Yogan för att genom lugna, kraftfulla övningar släppa på spänningar i kroppen kommer du lära dig hur du presterar på topp OCH mår bra på vägen.