Träning för välmående och prestation

På Jenny’s kurser och Workshops hittar du områden med fokus på helheten. Det handlar oftast om mental träning och medicinsk yoga, men du hittar också då och då träningstillfällen för dig som är golfare och vill ha en genomgång av grunderna i din teknik. Den Mentala träningen är en målinriktad inre träning där du jobbar med både målbilder och avspänningsträning i form av ljudfiler och andning, medans den medicinska Yogan jobbar med kroppen i form av olika pass och övningar för att integrera dina målbilder och släppa på spänningar och därmed hinder för att få starka nerver och lugn i sinnet. Här nedan ser du kurser och workshops som erbjuds just nu. Och missa inte heller de onlinekurser som erbjuds på trainforbalance.newzenler.com

Varmt välkommen!

Workshop! Mental styrka från grunden
1/4 kl. 10.00-13.00

I den här kursen som är formad som en workshop får du lära dig de viktigaste ingredienserna för att bygga upp en mental styrka från grunden för att hålla i längden. Du kommer att lära dig hur du behåller lugnet under press, hur du hanterar motgångar och gör dem till framgångar och hur du stärker ditt självförtroende. Du får också lära dig hur du en gång för alla börjar göra det du vill göra och hur du får in en ny vana i din vardag. Dagen avslutas med ett yogapass för Starka nerver och lugn i sinnet. 

 

Vi ses på Danderydsgatan 2 på Östermalm i Stockholm den 1/4. Ta med dig jobbkollegor, golfkompisar, partner eller vänner!  Varmt välkommen!

 

Kom-igång-kurs Inför golfsäsongen 2023
Maj och juni

I vanlig ordning startar jag upp golfsäsongen med en Kom-igång-kurs för dig som vill gå igenom de viktiga grunderna och komma igång på allra bästa sätt inför säsongen! Vi går igenom grunderna i svingen, närspel och utslag och du får mentala träningsverktyg för att stötta din sving. Ett sammanfattande mail med övningar får du efter varje tillfälle och kursen följer Träningsprogram 1 som finns i min bok Stolt, stark och säker. Boken ingår i kursen!

 

Det finns en kurs på tisdagar kl. 15.30-17.00 och en på fredagar kl. 11.30-13.00. Kursen hålls på Golfcenter Danderyd och vi träffas totalt 5 ggr följande datum:

 

Tisdagar kl. 15.30-17.00 den 25/4, 2/5, 9/5, 16/5 och den 23/5

Fredagar kl. 11.30-13.00 den 28/4, 5/5, 12/5, 26/5 och den 2/6

 

Varmt välkommen och boka din plats på länken nedan! Vi ses/Jenny

 

 

Onlinekurser i Mental träning och yoga hittar du här!

Sedan november 2023 finns en ny kursplattform där du hittar alla mina kurser som erbjuds online. Här finns en kurs i Mental träning för golfare, 18 yogaklasser för inre lugn och styrka, Fysträning ”Bootcamp 21 dagar” och mycket mer. 

 

Onlineträningen passar dig som inte vill boka en speciell tid och som vill ha tillgång till din kurs närsomhelst. Och jag finns tillgänglig för frågor eller funderingar när de dyker upp!

 

Varmt välkommen att läsa mer och boka din onlinekurs på länken nedan!

 

 

 

Boka din kurs här

Välkommen till höstens och vinterns kurser!

Att stärka dig mentalt från grunden för att hålla i längden kan vara den viktigaste investering du gör för dig själv. Med fokus på pedagogiken ur den Mentala träningen för att bygga din mentala styrka från grunden och sedan med den Medicinska Yogan för att genom lugna, kraftfulla övningar släppa på spänningar i kroppen kommer du lära dig hur du presterar på topp OCH mår bra på vägen.