Workshops och Kurser

Workshops och Kurser

Jenny arrangerar workshops och kurser året runt. Du kan boka en enstaka workshop eller skräddarsy en till ditt företag, din golfklubb, din förening eller till dina vänner.

Workshops och kurser på gång 

Grunderna i mental träning – Kurs i 6 veckor
med ett tillfälle per vecka
En kurs med fokus på avspänningsträning, självbildsträning, målbildsträning, fokus – och attitydträning. Du lär dig få starka nerver och ett lugnt sinne, hur du når dina mål och mår bra på vägen. Jenny blandar in Mindfulness och Mediyoga när vi tränar avspänningsträning för att öka din förmåga att få både kropp och sinne att fungera och må bra.

Nästa kursstart Mental träning – den 15 september – För vuxna

När: Varje söndag from den 15 september kl. 18.00-19.45 under 6 söndagar i rad (OBS! uppehåll den 29 september)
Var: InMo Medveten Träning på Brahegatan 42 i Stockholm
Vad: Du lär dig grunderna i mental träning med fokus på avspänningsträning (här får du övningar för både kropp och sinne med övningar från Medicinska yogan och Mindfulness), självbildsträning, målbildsträning och attitydträning. Du kommer att få övningar mellan varje tillfälle och det ingår 4 mentala träningsprogram i form av ljudfiler.
Kostnad: 2595 kr/person
Max: 8-10 deltagare
Anmälan senast den 1 september till info@jennyhagman.com

Varmt välkommen och hör av dig om du har några frågor eller funderingar!

Mental träning för ungdomar – Drop in varje söndag from 15 september!

För första gången kör jag igång en drop – in kurs för ungdomar mellan 13-19 år varje söndag from den 15 september. Jag kommer varje söndag att ha olika teman där fokus ligger på mental styrka. Det kan vara teman som:

Förmågan att kunna fokusera – bla genom meditation
Medveten närvaro – Mindfulness och träningsprogrammet MiMy
Hur du hittar din motivation
Fysisk träning
Yoga
Mental attitydträning
Andning – djupandning och olika andningsövningar

Vid några tillfällen kommer det att komma en gästföreläsare också.

Kostnaden är 200 kr/gång och det är max 8-10 deltagare/tillfälle.
Anmälan senast en vecka innan och annars i mån av plats till info@jennyhagman.

Varmt välkomna!

Yoga på InMo måndagar och onsdagar

Varje måndag och onsdag from 12 augusti håller jag i ett yogapass dit alla är välkomna. Inriktningen är medicinsk yoga där vi jobbar med att öka rörligheten och cirkulationen i områden i kroppen som gärna blir spända och där stress kan samla sig (axlar, höfter, baksida lår, ländrygg, bröstrygg och nacke), med din andning och du lär dig olika andningsmeditationer. Alla kan vara med oavsett rörlighet.

Jag väver ofta in tankar om hur du lär dig hantera prestation på ett accepterande sätt, hur du behåller glädjen i det du gör, hur du lär dig ett förhållningssätt i din vardag för att må och fungera bra genom olika attitydträningar mm.

När: Måndagar kl. 07.00 eller Onsdagar kl. 19.00
Var: På InMo Medveten Träning, Brahegatan 42 i Stockholm
Anmälan: Direkt till info@inmo.se (www.inmo.se)
Kostnad: 250 kr/gång eller 1900 kr för ett klippkort på 10 ggr

Golfträning i grupp på Djursholms GK

I augusti och september kommer jag att fortsätta mina gruppträningar för damer på Djursholms Gk. Jag har olika teman varje gång och det är fokus både på svingen, närspel och utslag och jag väver in mental träning i varje pass och det kan vara tex avspänningsträning, fokus, självbildsträning eller målbildsträning.

Träningen sker i grupp och vi är max 10-12 personer per tillfälle.

Kostnad per tillfälle: 250 kr/person inkl. bollar

Datum kommer inom kort och för intresseanmälan redan nu kan du maila mig på info@jennyhagman.com

Stolt, stark och säker – Helhetsträning för golfare!

Du kan närsomhelst boka in denna träning som gäller för dig som vill träna privat. Här ingår teknisk, fysisk och mental träning anpassat för golfare. Övningarna kommer från min nya bok med samma namn och boken ingår i träningen.
Du kan läsa mer om denna träning, upplägg, kostnad mm HÄR!

Min bok ”Stolt, stark och säker – En bok om helhetsträning för golfare”
Här läser du  om grunderna i tekniken, fysiken och den mentala träningen och hur de hänger ihop. Här finns flera träningsprogram, ett mentalt träningsprogram, en mindre del om kost för golfare samt kunskap och inspiration från fyra gästförfattare. Du beställer boken hos mitt förlag Buena Vida HÄR!

MiMy – Ett träningsprogram med fokus på MediYoga och Mindfulness. 6-8 veckor och
ca 30 min/tillfälle.
Ett bra komplement till din mentala träning. Här jobbar jag med ett träningsprogram med enkla och effektiva övningar för kroppen med fokus på områden som lätt blir spända pga exempelvis stress; axlar, nacke, muskler kring höfterna och ländryggen. Övningarna blandas med träning i mindfulness. Programmet bygger på ett kort, enkelt, effektivt koncept som syftar till stressreduktion i vardagen och är utvecklat av Balansinstitutet och Sara Emilionie. Du kan boka detta när du önskar och då hör du av dig på info@jennyhagman.com.

Collage bok