Workshops och Kurser

Workshops och Kurser

Jenny arrangerar workshops och kurser året runt. Du kan boka in dig individuellt eller i grupp och du kan även skräddarsy ett upplägg för ditt företag, din golfklubb, din förening eller till dina vänner. Här nedan följer de kurser och träningstillfällen som är på gång just nu. Hör av dig för frågor till info@jennyhagman.com.

Kurs i mental träning – start 29/9 på InMo Medveten Träning

För 8:e gången startar jag denna grundkurs i Mental träning där du lär dig grunderna i mental träning. Kursen är för dig som vill lära dig mental styrka från grunden för att hålla i längden oavsett om det gäller på jobbet, på golfbanan eller i din idrott. Vi tränar på de delar som genom forskning sedan 60-talet fram tills idag visat sig vara de gemensamma nämnare för att prestera på topp och må bra på vägen, för inre och yttre framgång och balans. Träningen innehåller avspänningsträning, avslappning, självbildsträning och målbildsträning, samt fokus-och närvaroträning. I avspännings-och avslappningsträningen blir det både muskulär- och mental avslappningsträning och stresshantering är en del av träningen då du lär dig reglera din spänningsnivå och skapa balans i din tillvaro.

Du får övningar mellan varje tillfälle och det ingår ett studiekompendium och 4 träningsprogram i form av ljudfiler i kursen. Max 8 deltagare och vi ses 6 ggr följande datum.  Hör av dig för frågor på info@jennyhagman.com och för referenser kan du gå in på www.jennyhagman.com:

Datum tisdagar kl. 19.00-20.30 följande datum:
29/9 kl. 19.00-20.30
6/10 kl. 19.00 – 20.30
13/10 kl. 19.00-20.30
20/10 kl. 19.00-20.30
Uppehåll vecka 44
3/11 kl. 19.00-20.30
10/11 kl. 19.00-20.30
Varmt välkommen och boka din plats på länken nedan.

______________________________________________________________________________

MediYoga för rörlighet och balans – Onsdagar (även livestream), torsdagar och fredagar

Varje onsdag, torsdag och fredag håller jag i ett yogapass dit alla är välkomna. Inriktningen är medicinsk yoga (MediYoga) där vi jobbar med att öka rörligheten och cirkulationen i områden i kroppen som gärna blir spända och där stress kan samla sig (axlar, höfter, baksida lår, ländrygg, bröstrygg och nacke), med din andning och du lär dig olika andningsmeditationer. Alla kan vara med oavsett rörlighet.

Jag väver ofta in tankar om hur du lär dig hantera prestation på ett accepterande sätt, hur du behåller glädjen i det du gör, hur du lär dig ett förhållningssätt i din vardag för att må och fungera bra genom olika attitydträningar mm.

När:  Onsdagar kl. 19.10 på InMo, samt i FB gruppen Stolt, stark och säker, Torsdagar 12.00-13.00 på Danderydsgatan 2 och Fredagar kl. 07.00-08.00 på InMo
Var: På InMo Medveten Träning, Brahegatan 42 i Stockholm, i på den privata facebookgruppen ”Stolt, stark och säker – träning för mental styrka och balans”. Ansök om medlemskap så kan du vara med, samt på Danderydsgatan 2 på torsdagarna.
Anmälan sker genom länken nedan alternativt till info@jennyhagman.com
Kostnad: 250 kr/gång eller 1900 kr för ett klippkort på 10 ggr. Kostnad för ”livestreamat” pass är 50 kr/tillfälle alt 595 kr för hela höstterminen.

_______________________________________________________________________________

Golfträning i grupp för damer på Djursholms GK – Augusti – September 2020

Under våren och hösten 2020 fortsätter mina gruppträningar för damer på Djursholms Gk. Jag har olika teman varje gång och det är fokus både på svingen, närspel och utslag och jag väver in mental träning i varje pass och det kan vara tex avspänningsträning, fokus, självbildsträning eller målbildsträning.

Träningen sker i grupp och vi är max 10 personer per tillfälle.

Kostnad per tillfälle: 250 kr/person inkl. bollar

Du kan boka ett eller fler tillfällen och du betalar per gång. Anmälan gör du på följande länk! info@jennyhagman.com

Boka träning för damer på Djursholms GK här!

________________________________________________________________________________________________________________________________

Stolt, stark och säker –  Ett helhetsupplägg
För dig som vill satsa på just helheten för att nå din fulla potential som golfare!

Du kan närsomhelst boka in denna träning som gäller för dig som vill träna privat. Här ingår teknisk, fysisk och mental träning anpassat för golfare. Övningarna kommer från min nya bok med samma namn och boken ingår i träningen.
Du kan läsa mer om denna träning, upplägg, kostnad mm HÄR!

Min bok ”Stolt, stark och säker – En bok om helhetsträning för golfare”
Här läser du  om grunderna i tekniken, fysiken och den mentala träningen och hur de hänger ihop. Här finns flera träningsprogram, ett mentalt träningsprogram, en mindre del om kost för golfare samt kunskap och inspiration från fyra gästförfattare. Du beställer boken hos mitt förlag Buena Vida HÄR!

_______________________________________________________________________________

MiMy – Ett träningsprogram med fokus på MediYoga och Mindfulness. 6-12 veckor och
ca 30 min/tillfälle.


Ett bra komplement till din mentala träning. Här jobbar jag med ett träningsprogram med enkla och effektiva övningar för kroppen med fokus på områden som lätt blir spända pga exempelvis stress; axlar, nacke, muskler kring höfterna och ländryggen. Övningarna blandas med träning i mindfulness. Programmet bygger på ett kort, enkelt, effektivt koncept som syftar till stressreduktion i vardagen och är utvecklat av Balansinstitutet och Sara Emilionie. Du kan boka detta när du önskar och då hör du av dig på info@jennyhagman.com.

Collage bok