Träning för välmående och prestation

På Jenny’s kurser lär du dig grunderna i Mental träning och Medicinsk Yoga, de två områden Jenny har specialiserat sig på för att öka kunskapen och medvetenheten om hur du når din fulla potential, presterar på topp OCH mår bra på vägen. Den Mentala träningen är en målinriktad inre träning där du jobbar med både målbilder och avspänningsträning i form av ljudfiler och andning, medans den Medicinska Yogan jobbar med kroppen i form av olika pass och övningar för att integrera dina målbilder och släppa på spänningar och därmed hinder för att få starka nerver och lugn i sinnet. Här nedan ser du kurserna som just nu finns just nu. Varmt välkommen!

Jenny Hagman mental tränare och coach för idrottare och ledarskap

Bättre golf med Mental träning & Mindfulness - Digital föreläsning kl. 17.00-19.00 den 13/3

En digital föreläsning där du får en djup insikt till hur du kan använda mental träning och mindfulness för att spela bättre golf. Du får lära dig grunderna i dessa två kraftfulla metoder tillsammans med praktiska exempel till hur du integrerar verktygen in i din golf och in i ditt golfspel. Föreläsningen innehåller både teori och praktik och vi håller på i 2 timmar. Anmäl dig på länken nedan! 

 

Varmt välkommen!

Jenny Hagman mental tränare och coach för idrottare och ledarskap

Sömnskola med Yogobe Måndagar i Mars 21.30-22.00

På måndagar kl. 21.30-22.00 under mars månad är du varmt välkommen att vara med på mina liveklasser  online med fokus på sömn. Det är ett samarbete med Yogobe och du får då ta del av både lite teori och framförallt olika guidade övningar som kommer hjälpa dig att sova bättre. Du kommer att utveckla en bra relation till din sömn och du får med dig övningar du också kan göra på dagen för att på så vis kunna sova bättre på natten. Dessa klasser är gratis 7-13/3 och därefter kostar de 99 kr/klass. Jag hoppas vi ses och 

varmt välkommen!

Mental träning för Ledare, Idrottare och Golfare

Att lägga till mental träning till ditt ledarskap eller din idrott kan vara den viktigaste investering du kan göra. Din mentala styrka är det som din kunskap och dina färdigheter till slut vilar på när pressen ökar.

 

Du lär dig här grunderna i den mentala träningen för att en gång för alla förstå hur du gör för att få starka nerver och lugn i sinnet och stå pall när pressen ökar. 

Boka din individuella session här och hör av dig för frågor! Varmt välkommen!

Boka din kurs här

Välkommen till höstens och vinterns kurser!

Att stärka dig mentalt från grunden för att hålla i längden kan vara den viktigaste investering du gör för dig själv. Med fokus på pedagogiken ur den Mentala träningen för att bygga din mentala styrka från grunden och sedan med den Medicinska Yogan för att genom lugna, kraftfulla övningar släppa på spänningar i kroppen kommer du lära dig hur du presterar på topp OCH mår bra på vägen.