Träning för välmående och prestation

På Jenny’s kurser och Workshops hittar du områden med fokus på helheten. Det handlar oftast om mental träning och medicinsk yoga, men du hittar också då och då träningstillfällen för dig som är golfare och vill ha en genomgång av grunderna i din teknik. Den Mentala träningen är en målinriktad inre träning där du jobbar med både målbilder och avspänningsträning i form av ljudfiler och andning, medans den medicinska Yogan jobbar med kroppen i form av olika pass och övningar för att integrera dina målbilder och släppa på spänningar och därmed hinder för att få starka nerver och lugn i sinnet. Här nedan ser du kurser och workshops som erbjuds just nu. Och missa inte heller de onlinekurser som erbjuds på trainforbalance.newzenler.com

Varmt välkommen!

Zoomträff 7/5 kl. 19.00. Kom igång inför säsongen

På söndag den 7/5 kl. 19.00 bjuder jag in till en kostnadsfri Zoomträff för att dela några tips och råd inför säsongen vad gäller helheten för att få en stolt, stark och säker golfsäsong. Det blir också en stund där du får möjlighet att ställa alla möjliga frågor du har om din golf, eller om annat som hindrar dig från att känna dig Stolt, stark och säker både på och av golfbanan. 

Zoomträffen är kostnadsfri och du registrerar dig via länken nedan.

Varmt välkommen och jag hoppas vi ses!

Lunchträning 4 måndagar i maj och juni

Under 4 måndagar i maj och juni kl. 12.00-13.30 är du välkommen på lunchträning på Golfcenter Danderyd för att gå igenom olika delar av din sving och ditt spel. Här kommer datum och tema för varje träff. Klicka i kalendern på datumen du vill vara med för att boka. Max 10 personer/tillfälle och kostnaden är 280 kr/tillfälle. Du får en faktura när du bokar din plats.
1:a maj Träning på grunderna i svingen och attitydträning.
8/5 Långa slag, driven och självförtroendeträning.
22/5 Korta inspel och puttning (vid greenen bakom bollmaskinen).
12/6 Sving analys och kraftkällorna i din sving.

Varmt välkommen!

Onlinekurser i Mental träning och yoga hittar du här!

Sedan november 2022 finns en ny kursplattform där du hittar alla mina kurser som erbjuds online. Här finns en kurs i Mental träning för golfare, 18 yogaklasser för inre lugn och styrka, Fysträning ”Bootcamp 21 dagar” och mycket mer. 

Onlineträningen passar dig som inte vill boka en speciell tid och som vill ha tillgång till din kurs närsomhelst. Och jag finns tillgänglig för frågor eller funderingar när de dyker upp!

Varmt välkommen att läsa mer och boka din onlinekurs på länken nedan!

Boka din kurs här

Välkommen till höstens och vinterns kurser!

Att stärka dig mentalt från grunden för att hålla i längden kan vara den viktigaste investering du gör för dig själv. Med fokus på pedagogiken ur den Mentala träningen för att bygga din mentala styrka från grunden och sedan med den Medicinska Yogan för att genom lugna, kraftfulla övningar släppa på spänningar i kroppen kommer du lära dig hur du presterar på topp OCH mår bra på vägen.