Träning för välmående och prestation

På Jenny’s kurser och Workshops hittar du områden med fokus på helheten. Det handlar oftast om mental träning och medicinsk yoga, men du hittar också då och då träningstillfällen för dig som är golfare och vill ha en genomgång av grunderna i din teknik. Den Mentala träningen är en målinriktad inre träning där du jobbar med både målbilder och avspänningsträning i form av ljudfiler och andning, medans den medicinska Yogan jobbar med kroppen i form av olika pass och övningar för att integrera dina målbilder och släppa på spänningar och därmed hinder för att få starka nerver och lugn i sinnet. Här nedan ser du kurser och workshops som erbjuds just nu. Och missa inte heller de onlinekurser som erbjuds på trainforbalance.newzenler.com

Varmt välkommen!

Mental training

Kostnadsfri Zoomträff 27/5 kl. 19.00 - Mental träning för golfare

Varmt välkommen till denna zoomträff där jag kommer gå igenom varför Mental träning är det som kommer att göra så att din teknik håller under press, och därmed ditt spel. Vi alla blir pressade och stressade av olika saker på golfbanan och 93 % av din golf kommer att påverkas av det mentala. Därför är det så viktigt att du lär dig grunderna i den mentala träningen så att du inte tränar på din teknik i onödan. 

 

Under den här timmen går jag igenom det viktigaste du behöver veta för att kunna njuta av din golf, ha kul och samtidigt kunna spela den golf du har inom dig. 

 

Anmäl dig på länken nedan

 

Varmt välkommen!

Kom-igång-kurs för golfare! Start 30/4, 13/5 och 4/6

Ge dig själv en strålande start inför säsongen 2024! ” Vi kommer att följa mitt träningsprogram från min bok ”Stolt, stark och säker” som heter ”Kom igång inför säsongen på 6 veckor” (träningsprogram 1, men vi kör i 5 veckor) och det blir teknikträning med fokus på både sving och närspel och övningar och uppgifter att göra mellan varje träning. Det finns tre kurstillfällen; Tisdagen den 30/4 kl. 16.00-17.30, måndagen den den 13/5 kl. 16.00-17.30 och tisdagen den 4/6 kl. 16.00-17.30 (max 9 platser/kurs) och vi håller till på Golfcenter Danderyd. Det blir övningar mellan varje tillfälle med fokus på grunderna i tekniken och närspelet, samt övningar för din hållning och bålstyrka. 

 

Jag hoppas vi ses och varmt välkommen!

Namnlös design (2)

Uppnå dina mål med Mental träning! Yogamana 11/5 kl. 11.30-15.00

Vill du stärka din självbild? Prestera på topp i arbetslivet? Bli en bättre förälder? Hitta din drömpartner? Vill du lära dig hur du sätter mål på riktigt och få dem att ske?

Då är du välkommen till en stärkande workshop hos YogaMana på Sigtunagatan 8 den 11/5. 

Detta är en workshop fylld med verktyg, övningar och metoder som noggrant valts ut – utifrån en vetenskaplig grund – för att ge dig högsta effekt för ditt välmående och din prestation. Du kommer få lära dig hur du hittar din riktning, tar fram mål som passar just dig och hur du integrerar dem i kropp och sinne.

Den mentala träningens grunder utgår från SMAK-faktorerna som enligt studier och forskning sedan 60-talet är de framgångsfaktorer du behöver träna upp för att kunna prestera på topp och må bra på vägen. (Grundat av fil.dr Lars-Eric Uneståhl )

Varmt välkommen och boka och läs mer på länken nedan!

Boka din kurs här

Välkommen till mina kurser!

Att stärka dig mentalt från grunden för att hålla i längden kan vara den viktigaste investering du gör för dig själv. Med fokus på pedagogiken ur den Mentala träningen för att bygga din mentala styrka från grunden och sedan med den Medicinska Yogan för att genom lugna, kraftfulla övningar släppa på spänningar i kroppen kommer du lära dig hur du presterar på topp OCH mår bra på vägen.