Mental träning & Coaching för företag

För dig som företag är det numera välkänt att när din  personal mår bra så kommer de också att prestera bra. Att satsa på att stärka din personal både mentalt och fysiskt är väl investerade pengar och kommer att ge dig en stark grund att stå på. Här får du träna både kropp och sinne genom den mentala träningen.
Att lära din personal grunderna i mental träning skapar en motståndskraft, ett lugn och en motivation hos din personal som kommer att sprida sig både inom och utom företaget. Med bakgrund inom både idrotten och näringslivet kan Jenny guida dig i en riktning där både balans, styrka och välmående är tydliga ingredienser i träningen. Tillvägagångssättet är både pedagogiskt, enkelt och tydligt och varje person får ett material med alla övningar inkl. uppföljning efter varje träff. Läs mer om vilka upplägg som finns tillgängliga här nedan.

Material

Varje person som startar coaching och mental träning får en Workbook för att följa sin utveckling. Träningen startar med ett första självskattningstest för att få en nulägesanalys. Därefter följer övningar och reflektioner under hela träningen och tydliga uppföljningar och utvärderingar på vägen. 

Mental Coaching

För att kunna prestera på topp och må bra på vägen är det bra att då och då ha en trygg hand att luta sig emot. Någon du kan prata med och som följer upp och guidar dig framåt i din utveckling mot dina önskade lägen. Att ha en mental coach i ditt företag kan vara just det du och dina anställda behöver för att skapa en trygg, öppen, välmående och inspirerande verksamhet. 

Upplägg

Alla går igenom den mentala grundträningen och upplägget skräddarsys sedan efter företagets och de enskilda individernas behov och önskade lägen. Jenny blir din mentala coach och ni ses antingen hos ditt företag eller på plats där Jenny jobbar på InMo Medveten träning eller på Danderydsgatan 2 (torsdagar). 

Varmt välkommen!

Otroligt bra och behaglig Coach! Så tacksam att jag har kommit i kontakt med Jenny!

Louise Holmstrand

Boka

Starta ditt upplägg redan idag

Kontakta Jenny direkt för ett samtal eller boka in ett möte för att gå igenom ett upplägg som passar dig och ditt företag. Varmt välkommen!