Hitta rätt träning för dig!

Här får du en översikt över vad du kan boka hos Jenny utefter vilka behov du har och när du sedan vill boka går du vidare på länken nedan som tar dig till mer information om träningen eller direkt till Boka Direkt för att se vilka lediga tider som finns! Om du vill boka en föreläsning eller ett skräddarsytt upplägg för ditt företag så kontaktar du Jenny direkt på info@jennyhagman.com. Hit hör du också av dig om du har några frågor eller funderingar.
Varmt välkommen!

Jenny Hagman mental tränare och coach för idrottare och ledarskap. Mindfulness & Yoga.

Jag vill bli lugn i grunden

Känner du dig stressad och vill lära dig stresshantering? De metoder som Jenny jobbar med har enligt forskningen stor positiv effekt på stress och här ingår både Mental träning, Medicinsk Yoga och Mindfulness. Du börjar din träning utefter ditt nuläge och ibland handlar det om Avspänningsträning med Medicinsk Yoga och Närvaroträning och ibland handlar det om att bygga självförtroende och skapa en tydlig riktning med den inre målinriktade träningen från Mental träning. Träningen skräddarsys efter dig och dina behov.  

Jenny Hagman mental tränare och coach för idrottare och ledarskap

Jag vill hantera min nervositet

Upplever du nervositet när du ska prestera? Det är helt normalt, men ibland kan nervositeten övergå till rädsla och börja hämma dig i din utveckling. Det kan gälla prestationer som att tävla, att tala inför folk, att uppträda eller liknande.  Jenny har själv tävlat på hög nivå och har kommit över en tidig talängslan så att hon idag föreläser med glädje. Vägen dit går genom den mentala träningen och Jenny guidar dig dit genom att som skräddarsy ett upplägg utefter dina behov och önskade lägen. 

 

Happy,Family:,Mother,,Father,,Children,Son,And,Daughter,On,Nature

Jag vill vara en närvarande förälder

Att vara en närvarande förälder är en av de viktigaste ingredienserna för att bygga en självkänsla och en trygghet hos ditt barn. Samtidigt är det inte så lätt och Jenny märkte själv under sina VD år att hon missade sina barns uppväxt för att hon hade svårt att var närvarande. Det har hon nu ändrat på och vägen till högre närvaro som förälder går genom det inre ledarksapet där Mental träning, Mindfulness och Medicinsk Yoga är de metoder Jenny jobbar med. Ditt upplägg skräddarsys utefter ditt nuläge.

shutterstock_1968021070

Jag vill skapa ett hållbart ledarskap

Att fokusera på det inre ledarskapet för att skapa ett hållbart ledarskap där du som ledare kan både prestera på topp OCH må bra på vägen är inte omöjligt. Med erfarenheter som marknadschef och VD tillsammans med att vara Mamma och allt vad det innebär har Jenny samlat på sig de främsta verktygen för att du ska kunna träna dig framåt till ett hållbart ledarskap. Läs mer om hur den mentala träningen, mindfulness och medicinsk yoga är nycklarna tillsammans med ett coachande förhållningssätt.

Jag vill bli en bättre golfare

Det här är den mest använda temat i både Svensk Golf och andra medier. Hur du gör för att bli en bättre golfare. Men hittills har träningen då främst riktat sig till den tekniska. Eftersom 93  % handlar om det mentala så är det där du ska lägga ditt fokus. Jenny använder Mental träning och Mindfulness för att hjälpa dig framåt i din utveckling och du lär dig hur denna träning stöttar din sving och ditt spel. Du kan boka helhetsupplägg eller enskilda sessioner. 

 

 

shutterstock_204808366

Jag vill göra skillnad

Vill du veta hur du kan använda din unika kompetens för att göra skillnad? Då kan coaching och mental träning hjälpa dig hitta just din väg. Du kanske vill byta inriktning, eller så är du redan på rätt plats, men vill utveckla din förmåga att påverka. Hör av dig om du har frågor eller funderingar eller boka in en coaching tid på länken nedan. 

 

 

 

 

Sunset,Yoga

Jag vill träna i grupp

Om du vill träna med andra så finns både kurser, föreläsningar och retreats att välja emellan. Du hittar kurser inom både mental träning, yoga och golf och vad gäller Jenny’s retreats så finns både med inriktning Mental träning & Yoga och Golf & Yoga. Du hittar utbudet genom att klicka på länken nedan.

 

Jag vill träna online

Jenny erbjuder en hel del träning online. Jenny har dels ett träningscenter online; Train for Balance och här hittar du både kurser  och filmer om mental träning, fysträning, golf och ditt inre lugn. Här hittar du just nu en ny onlinekurs i mental träning för golfare och 18 klasser i Medicinsk Yoga och mycket mer. Utöver sitt träningscenter online kan du boka coaching via Zoom och Jenny har ett samarbete med Yogobe som erbjuder yoga och mental träning online. Välkommen!

Jag vill träna på jobbet

Du kan boka både yogapass och mental coaching för ditt företag eller din avdelning/grupp. Hör av dig till Jenny på info@jennyhagman.com för att prata mer och gå igenom ett upplägg som passar just dig/er. 

 

 

 

Boka här

Här hittar du lediga tider för Coaching, Kurser och Retreats

När du är redo att boka din mentala träning, coaching, kurs eller retreat så klickar du här. Om det gäller ett skräddarsytt upplägg eller en förleäsning kontaktar du Jenny direkt på info@jennyhagman.com. Varmt välkommen!