Retreats som ger dig uveckling och välmående

Jenny arrangerar flera Retreats, Helgkurser och Träningsresor varje år och nedan ser du dem i datumordning. Resorna, Kurserna och Retreaten innehåller träning och coaching med Jenny med fokus på helheten och ibland arrangeras träningshelgerna med en annan tränar profil. Resmålen och anläggningarna är noga utvalda efter Jennys erfarenheter från sina år i utbildnings-och resebranschen. Retreats och träningsevents arrangeras just nu bara i Sverige och här nedan ser du nu datumen och resmålen under 2023.  

Läs mer nedan och jag hoppas vi ses!

Att anmäla mig till Jennys Retreat var det bästa beslutet jag någonsin gjort. Jag har nu både förbättrat min golf och mitt välmående genom att förstå helheten, lära mig mental träning och krydda allt med fantastiska yogapass.

Deltagare på Villa Baro 2021

Golf & Yoga Retreat på Villa Baro 18-20/8

I augusti 2023 återvänder jag till underbara Villa Baro för ett Golf & Yoga Retreat. Det blir en helg med helheten i fokus där vi både tränar golf, yogar och jag håller i en föreläsning om mental träning. Du får övningar och verktyg som vi också testar på banan där jag coachar dig några hål under båda rundorna. 

Mer info, kostnader mm hittar du på länken nedan!

 

Varmt välkommen!

Golf tjejhelg på Körunda 9-10 september

Den 9-10/9 arrangerar jag årets andra tjejhelg på Körunda där helheten står i fokus. Det blir alltså helheten för dig som golfare i fokus med golfträning (sving och närspel), coaching på banan (vi spelar 9 hål på lördagen och 9 hål söndagen och jag coachar några hål per boll), yogapass och en föreläsning i mental träning. Allt tillsammans med god mat och i den härliga miljön på Körunda. Anmäl dig nedan och hör av dig för frågor eller funderingar. Det finns max 12 platser/helg. Varmt välkommen!

Jenny Hagman mental tränare och coach för idrottare och ledarskap

Alfredsson & Hagman's Training Camps 2024 - Hooks Herrgård
Datum kommer inom kort

Jag och Helen har precis bestämt att vi kör våra Training camps även nästa år och även då  blir det på Hooks Herrgård. Vi ser mycket fram emot dessa helger och det blir tre dagar fyllda med golfträning, coaching på banan, mental träning och ett par yogapass. Allt i en härlig miljö med god mat och med avslappning i det underbara spa’t.  Inom kort släpper vi datumen och du får uppdateringar via mina nyhetsbrev och även här när datumen är klara. 

Varmt välkommen!

En bubbla i vardagen. Jag gillade blandningen av medicinsk yoga och mer teoretiska grunder från den mentala träningen. Blev en bra mix och balans.

Deltagare Intensivkurs mental träning & yoga

Retreats 2023

Under 2023 kommer du hitta flera Golf & Yogaretreats och de flesta känner du igen från tidigare. Retreats kommer att arrangeras till:

Körunda Golf och Spa Resort i Juni och Augusti

Hooks Herrgård – Training Camp med Helen Alfredsson i Maj 

Villa Baro – Golf & Yogaretreat 18-20/8

 

Datumen läggs upp här efterhand. För frågor eller föranmälan. Maila på info@jennyhagman.com

Varmt välkommen!

Jenny Hagman mental tränare och mental coach för idrottare och ledarskap. Helhetsträning

Träning i grupp i en härlig miljö

 

Att arrangera dessa Retreats är en stor inspiration och motivations källa även för mig. Att få träffa dig som elev under en längre tid gör att jag får en helhetsbild av vilken inriktning jag ska ta vad gäller din utveckling och även om vi tränar i grupp så får du också individuella tips och råd under resans gång.

Jag ser fram emot att se dig och vill du boka in en enskild session så hittar du mina tider under Boka nedan och i menyn. 

Varmt välkommen!

 

Jennys Golf & Yoga Retreat är det jag ser fram emot mest när jag planerar in min träning och min utveckling. Rekommenderas varmt till alla!

Anna Henriksson, VD och idrottare

Boka din plats här

Boka din plats till kommande kurser och Retreats här

Jag tar emot ca 10-30 deltagare på mina retreats beroende på inriktning. De blir snabbt fullbokade så boka din plats här. För frågor kan du höra av dig på info@jennyhagman.com.  Varmt välkommen!