Retreats som ger dig uveckling och välmående

Jenny arrangerar flera Retreats, Helgkurser och Träningsresor varje år och nedan ser du dem i datumordning. Resorna, Kurserna och Retreaten innehåller träning och coaching med Jenny med fokus på helheten och ibland arrangeras träningshelgerna med en annan tränar profil. Resmålen och anläggningarna är noga utvalda efter Jennys erfarenheter från sina år i utbildnings-och resebranschen. Retreats och träningsevents arrangeras just nu bara i Sverige och här nedan ser du nu datumen och resmålen under 2022.  

Läs mer nedan och jag hoppas vi ses!

Att anmäla mig till Jennys Retreat var det bästa beslutet jag någonsin gjort. Jag har nu både förbättrat min golf och mitt välmående genom att förstå helheten, lära mig mental träning och krydda allt med fantastiska yogapass.

Deltagare på Villa Baro 2021

Jenny Hagman mental tränare och coach för idrottare och ledarskap. Mindfulness & Yoga.

Mental träning & Yogahelg Intensivhelg i Stockholm
18-19 november 2023

Redan nu är datumen klara för den första intensivkursen i mental träning med medicinsk yoga som kompletterande träning. Den första helgen blir i november och du kan redan nu boka din plats. Vi kommer att gå igenom grunderna i mental träning och varva teori med övningar från den mentala träningen och med 5 medicinska yogapass med inriktning på din rygg, självförtroende och inre styrka. 

Varmt välkommen och läs mer på länken nedan!

"Self Care Retreat" Siggesta gård 1-2/7

Välkommen till årets andra helg i hälsans tecken! Den här leds av mig själv och av hälsoterapeuten Helena Stenberg. Vår första helg i februari blev så lyckad så vi bokad in denna helg direkt. Du får en helg fylld av föreläsningar om mental träning, kost, självläkning och mycket mer. Teori blandas med praktik och du får flera medicinska yogapass med fokus på mental -och fysiska avslappning, självförtroende, mål och motivation mm. Du får även prova Yogalates som är Helenas specialitet. 

Träningen blandas med god mat i en lugn och harmonisk miljö på Siggesta Gård på Värmdö. Läs mer nedan och varmt välkommen!

Jenny Hagman mental tränare och coach för idrottare och ledarskap

Mental träningsresa 11-18/3
Fairplay Resort Spanien

Efter några år är det äntligen dags för en utlandsresa igen. Denna gång blir det fokus på Mental träning tillsammans med Golfträning och Yoga. Helheten i fokus alltså! Jag åker med Golfplaisir som jag jobbat med sedan 2001 och jag ser mycket fram emot denna resa.

Fokus kommer att vara på den mentala träningens grunder och och hur du kan träna för att både stärka kroppen, sinnet och samtidigt förbättra din sving.

Du får lära dig de viktiga grunderna i den mentala träningen och hur dessa grunder stöttar både din teknik och ditt spel och du lär dig vad just du behöver för att ta dig från ditt nuläge till ditt önskade läge.

 

Jag hoppas vi ses!

Varmt välkommen!

Jenny på golfbanan

Tjejhelger på Körunda 6-7 maj och 9-10 sept 2023

Nu är datmen klara för mina Golf & Yoga retreats för tjejer på Körunda 2023. Det blir ett i maj och ett i september. Det blir helheten i fokus med golfträning, coaching på banan (vi spelar 9 hål på lördagen och 9 hål söndagen och jag coachar några hål per boll), yogapass och en föreläsning i mental träning. Allt tillsammans med god mat och i den härliga miljön på Körunda. Du kan snart anmäla dig direkt till Körunda, men tills dess kan du maila mig på info@jennyhagman.com. Det finns max 14 platser/helg. Varmt välkommen!

Jenny Hagman mental tränare och mental coach för idrottare och ledarskap. Helhetsträning

Alfredsson & Hagman's Training Camps 2023 - Hooks Herrgård
19-21 maj och 16-18 juni
10 - års jubileum!

För 10:e året i rad arrangerar jag och Helen dessa Trainingcamps som även i år blir på Hooks Herrgård. Vi ser mycket fram emot dessa helger och det blir tre dagar fyllda med golfträning, coaching på banan, mental träning och ett par yogapass. Allt i en härlig miljö med god mat och med avslappning i det underbara spa’t.  Du hittar mer info och anmäler dig på länken nedan. Max 18 platser så skynda dig att boka din plats!

Varmt välkommen!

Läs mer om 19-21 maj här och

Läs mer om 16-18 juni här

Golf & Yoga helg Villa Baro 18-20/8

I augusti 2023 återvänder jag till underbara Villa Baro för ett Golf & Yoga Retreat. Det blir en helg med helheten i fokus där vi både tränar golf, yogar och jag håller i en föreläsning om mental träning. Du får övningar och verktyg som vi också testar på banan där jag coachar dig några hål under båda rundorna. 

Mer info, kostnader mm hittar du på länken nedan!

 

Varmt välkommen!

En bubbla i vardagen. Jag gillade blandningen av medicinsk yoga och mer teoretiska grunder från den mentala träningen. Blev en bra mix och balans.

Deltagare Intensivkurs mental träning & yoga

Retreats 2023

Under 2023 kommer du hitta flera Golf & Yogaretreats och de flesta känner du igen från tidigare. Retreats kommer att arrangeras till:

Körunda Golf och Spa Resort i Juni och Augusti

Hooks Herrgård – Training Camp med Helen Alfredsson i Maj 

Villa Baro – Golf & Yogaretreat 18-20/8

 

Datumen läggs upp här efterhand. För frågor eller föranmälan. Maila på info@jennyhagman.com

Varmt välkommen!

Jenny Hagman mental tränare och mental coach för idrottare och ledarskap. Helhetsträning

Träning i grupp i en härlig miljö

 

Att arrangera dessa Retreats är en stor inspiration och motivations källa även för mig. Att få träffa dig som elev under en längre tid gör att jag får en helhetsbild av vilken inriktning jag ska ta vad gäller din utveckling och även om vi tränar i grupp så får du också individuella tips och råd under resans gång.

Jag ser fram emot att se dig och vill du boka in en enskild session så hittar du mina tider under Boka nedan och i menyn. 

Varmt välkommen!

 

Jennys Golf & Yoga Retreat är det jag ser fram emot mest när jag planerar in min träning och min utveckling. Rekommenderas varmt till alla!

Anna Henriksson, VD och idrottare

Boka din plats här

Boka din plats till kommande kurser och Retreats här

Jag tar emot ca 10-30 deltagare på mina retreats beroende på inriktning. De blir snabbt fullbokade så boka din plats här. För frågor kan du höra av dig på info@jennyhagman.com.  Varmt välkommen!