Retreats som ger dig uveckling och välmående

Jenny arrangerar flera Retreats, Helgkurser och Träningsresor varje år och nedan ser du dem i datumordning. Resorna, Kurserna och Retreaten innehåller träning och coaching med Jenny med fokus på helheten och ibland arrangeras träningshelgerna med en annan tränar profil. Resmålen och anläggningarna är noga utvalda efter Jennys erfarenheter från sina år i utbildnings-och resebranschen. Retreats och träningsevents arrangeras just nu bara i Sverige och här nedan ser du nu datumen och resmålen under 2022.  

Läs mer nedan och jag hoppas vi ses!

Att anmäla mig till Jennys Retreat var det bästa beslutet jag någonsin gjort. Jag har nu både förbättrat min golf och mitt välmående genom att förstå helheten, lära mig mental träning och krydda allt med fantastiska yogapass.

Deltagare på Villa Baro 2021

Jenny Hagman mental tränare och mental coach för idrottare och ledarskap. Helhetsträning

Training Camp på Ekerum Golf Resort med Jenny 20-21/5

Äntligen kan jag släppa fler platser till detta trainingcamp med mig på Ekerum Golf Resort. Det ska bli väldigt kul att hålla till på denna proffsiga resort och vi kommer att träna golf, jag coachar er på banan och det blir föreläsning och inslag av mental träning under båda dagarna. God mat i en härlig miljö blir pricken över i. 

 

Läs mer nedan varmt välkommen och jag hoppas vi ses!

Jenny Hagman mental tränare och coach för idrottare och ledarskap

Golf & Yoga Retreats Körunda 11-12/6 (fullbokad) och 13-14/8 (plats kvar) 2022

Äntligen är datumen klara för Golf & Yoga retreat på Körunda för tjejer 2022. Det blir den 11-12/6 och 13-14/8. Samma upplägg som vanligt och det blir träningspass, yoga, föreläsning och coaching på banan. Vi spelar 9 hål per dag och samlas för en trevlig och god middag på kvällen. Allt i en härlig miljö med boendet precis intill golfbanan. 

Kostnad: 5 295 kr/person del i dubbelrum
Här ingår Jenny’s träning, 1 övernattning, 2 x lunch, 1 x middag exkl. dryck, 1 frukost, 2 x 9 hål. 

 

Anmälan tillsvidare direkt till Körunda: info@korunda.se

 

Jag hoppas vi ses!

Varmt välkommen!

Jenny på golfbanan

Alfredsson & Hagman
Training Camp Hooks Herrgård
Nytt datum 1-3/7 - 2022

Nu är våra Training Camps för 2022 inbokade och det blir pga mycket hög efterfrågan även ett datum i juli, den 1-3/7. Jag hoppas du har möjlighet att komma med oss då. 

Jag och Helen Alfredsson arrangerar dessa nu för 9:e året i rad och som vanligt har vi fokus på grunderna med temat ”Back to Basics”. Vi coachar dig på banan några hål och det blir 3 träningspass, 2 yogapass, en föreläsning med fokus på hur du tar dig från kunskap och trygghet till energi med viktiga mentala träningsverktyg. 

Läs mer nedan och vänta inte med att boka din plats!

Varmt välkommen!

Jenny Hagman mental tränare och coach för idrottare och ledarskap

Snart kommer fler Retreats!

Håll utkik här då jag kommer lägga upp ett par fler Retreats både för golfare och icke golfare inom kort. 

 

Jenny Hagman mental tränare och coach för idrottare och ledarskap

Mental träning & Yogahelg Intensiv helg Stockholm 19-20/11

Redan nu är datumen klara för de första intensivkurserna i mental träning med medicinsk yoga som kompletterande träning. Den första helgen blir i november och du kan redan nu boka din plats. Vi kommer att gå igenom gunderna i mental träning och varva teori med övningar från den mentala träningen och med 5 medicinska yogapass med inriktning på din rygg, självförtroende och inre styrka. 

Varmt välkommen och läs mer på länken nedan!

Training Camp Hooks Herrgård
6-8/5 och den 23-25/9 2022

 

Nu är våra Training Camps för 2022 inbokade och det blir ett i maj och ett i september. Jag och Helen Alfredsson arrangerar dessa nu för 9:e året i rad och som vanligt har vi fokus på grunderna med temat ”Back to Basics”. Vi coachar dig på banan några hål och det blir 3 träningspass, 2 yogapass, en föreläsning med fokus på hur du tar dig från kunskap och trygghet till energi med viktiga mentala träningsverktyg. 

Läs mer nedan och observera att dessa training camps är väldigt populära och blir snabbt fullbokade så boka din plats direkt.  

Varmt välkommen!

 

 

En bubbla i vardagen. Jag gillade blandningen av medicinsk yoga och mer teoretiska grunder från den mentala träningen. Blev en bra mix och balans.

Deltagare Intensivkurs mental träning & yoga

Retreats 2022

Under 2022 kommer du hitta flera Golf & Yogaretreats och de flesta känner du igen från tidigare. Retreats kommer att arrangeras till:

Körunda Golf och Spa Resort i Juni och Augusti

Hooks Herrgård – Training Camp med Helen Alfredsson i Maj och September

Villa Baro – Intensivkurs i Mental träning och Yoga, samt Golf & Yogaretreat

 

Datumen läggs upp här efterhand. För frågor eller föranmälan. Maila på info@jennyhagman.com

Varmt välkommen!

Jenny Hagman mental tränare och mental coach för idrottare och ledarskap. Helhetsträning

Träning i grupp i en härlig miljö

 

Att arrangera dessa Retreats är en stor inspiration och motivations källa även för mig. Att få träffa dig som elev under en längre tid gör att jag får en helhetsbild av vilken inriktning jag ska ta vad gäller din utveckling och även om vi tränar i grupp så får du också individuella tips och råd under resans gång.

Jag ser fram emot att se dig och vill du boka in en enskild session så hittar du mina tider under Boka nedan och i menyn. 

Varmt välkommen!

 

Jennys Golf & Yoga Retreat är det jag ser fram emot mest när jag planerar in min träning och min utveckling. Rekommenderas varmt till alla!

Anna Henriksson, VD och idrottare

Boka din plats här

Boka din plats till kommande kurser och Retreats här

Jag tar emot ca 10-30 deltagare på mina retreats beroende på inriktning. De blir snabbt fullbokade så boka din plats här. För frågor kan du höra av dig på info@jennyhagman.com.  Varmt välkommen!