Retreats som ger dig uveckling och välmående

Jenny arrangerar flera Retreats, Helgkurser och Träningsresor varje år och nedan ser du dem i datumordning. Resorna, Kurserna och Retreaten innehåller träning och coaching med Jenny med fokus på helheten och ibland arrangeras träningshelgerna med en annan tränar profil. Resmålen och anläggningarna är noga utvalda efter Jennys erfarenheter från sina år i utbildnings-och resebranschen. Retreats och träningsevents arrangeras just nu bara i Sverige och här nedan ser du nu datumen och resmålen under 2021 och 2022.  

Läs mer nedan och jag hoppas vi ses!

Att anmäla mig till Jennys Retreat var det bästa beslutet jag någonsin gjort. Jag har nu både förbättrat min golf och mitt välmående genom att förstå helheten, lära mig mental träning och krydda allt med fantastiska yogapass.

Deltarare på Villa Baro 2021

Jenny Hagman mental tränare och coach för idrottare och ledarskap

Mental träning & Yoga 20-21/11
Intensivkurs i Stockholm (1 plats kvar)

Den 20-21/11 (och även den 15-16/1) kommer jag att arrangera en intensivkurs i mental träning och medicinsk yoga. Vi håller till på Danderydsgatan 2 hos Yoga Mana och det blir två både intensiva och mycket lugna dagar. Du kommer att lära dig grunderna i mental träning,  det blir 5 klassiska medicinska yogapass och du får med dig ljudfiler,  övningar och en workbook för fortsatt träning. 

Varmt välkommen!

 

Jenny Hagman mental tränare och coach för idrottare och ledarskap

Mental träning & Yoga 15-16/1
Intensivkurs i Stockholm


Den 15-16/1 kommer jag att arrangera denna intensivkurs i mental träning och medicinsk yoga igen.  November kursen blev snabbt full och vi håller även denna gång till på Danderydsgatan 2 hos Yoga Mana.  Det blir två både intensiva och mycket lugna dagar. Du kommer att lära dig grunderna i mental träning,  det blir 5 klassiska medicinska yogapass och du får med dig ljudfiler,  övningar och en workbook för fortsatt träning. 

Varmt välkommen!

Training Camp Hooks Herrgård 2022 - datum inom kort

 

Nu är årets Training Camps avslutade och jag är glad att kunna meddela att vi återkommer med dessa även 2022. Inom kort fastställer vi datum och vill du vara säker på att få en plats så kan du maila oss på info@jennyhagman.com för en intresseanmälan.

 

Vi ses igen 2022!

 

 

 

Kommande Golf & Yoga Retreats 2022

Under 2022 kommer du hitta flera Golf & Yogaretreats och de flesta känner du igen från tidigare. Retreats kommer att arrangeras till:

Körunda Golf och Spa Resort i Juni och Augusti

Hooks Herrgård – Training Camp med Helen Alfredsson i Maj och September

Villa Baro – Intensivkurs i Mental träning och Yoga, samt Golf & Yogaretreat

 

Datum kommer inom kort. För frågor eller föranmälan. Maila på info@jennyhagman.com

Varmt välkommen!

Jenny Hagman mental tränare och mental coach för idrottare och ledarskap. Helhetsträning

Träning i grupp i en härlig miljö

 

Att arrangera dessa Retreats är en stor inspiration och motivations källa även för mig. Att få träffa dig som elev under en längre tid gör att jag får en helhetsbild av vilken inriktning jag ska ta vad gäller din utveckling och även om vi tränar i grupp så får du också individuella tips och råd under resans gång.

Jag ser fram emot att se dig och vill du boka in en enskild session så hittar du mina tider under Boka nedan och i menyn. 

Varmt välkommen!

 

Jennys Golf & Yoga Retreat är det jag ser fram emot mest när jag planerar in min träning och min utveckling. Rekommenderas varmt till alla!

Anna Henriksson, VD och idrottare

Boka din plats här

Boka din plats till kommande kurser och Retreats här

Jag tar emot ca 10-30 deltagare på mina retreats beroende på inriktning. De blir snabbt fullbokade så boka din plats här. För frågor kan du höra av dig på info@jennyhagman.com.  Varmt välkommen!