Träningsresor och Retreats

Träningsresor och Retreats med fokus på träning och välmående

Jenny arrangerar flera Retreats och Träningsresor varje år och nedan ser du dem i datumordning. Resorna och Retreaten innehåller träning och coaching med Jenny med fokus på helheten och ibland arrangeras träningshelgerna med en annan tränar profil. Resmålen är noga utvalda efter Jennys erfarenheter från sina år i resebranschen. Retreats och träningsevents arrangeras just nu bara i Sverige och i år finns tre nya resorts/golfklubbar med i programmet; Hooks Herrgård, Villa Baro i Åtvidaberg och Djursholms GK. Körunda Golf & Spa är med som vanligt och du kan läsa mer om alla retreats nedan!

Här följer nu alla datum för 2020, samt hur du bokar. Jag hoppas vi ses!

Jenny, Lotta och Elin

GOLFRETREAT FÖR TJEJER PÅ KÖRUNDA GOLF RESORT 22-23/8!

Den 22-23/8 är det dags för sommarens andra Golf & Yoga retreat för tjejer på Körunda Golf & Spa resort utanför Stockholm.

Temat handlar om helhetsträning i vanlig ordning och hur du blir en stark och välmående golfare, både på och av golfbanan. Under två dagar kommer vi att träna golf (sving och närspel), spela golf där jag coachar några hål på banan, jobba med din rörlighet och andning via två yogapass och så blir det en föreläsning i mental träning. Jag väver också in den mentala träningen mycket i golfträningen och i ditt spel och du får med dig övningar som hjälper dig få med svingen från rangen till banan.

Jag har valt Körunda Golf & Spa resort i år igen pga den vackra miljön, närheten till golfbanan och träningsområdena från hotellet och pga att vi kan välja en av de tre 9-håls slingor som finns att spela på. Att spela 9 hål per dag är perfekt under en träningshelg som denna. Och så är servicen på Körunda kanonbra! Här följer helgens program:

Välkommen till denna populära tjejhelg med golf & yoga i fokus den 22-23/8 2020!

Lördag

9.30 – Start med kaffe och välkomstmöte
10.00-12.00 Golfträning på rangen
12.00 – 
Lunch som ingår
13.30 – Första start för spel på Nynäs GK, 9-håls runda.
17.30
 – Yoga/rörlighetsträning och grön smoothie och te
19.00 – Föreläsning i mental träning – Hur blir du en starkare och välmående golfare på och av golfbanan. Jenny berättar hur du kan få med dig din sving och ditt spel från träning till spel. Hur du lär dig hantera nervositet och oro på och av banan. Hur du med enkla medel behåller lugnet när det gäller och därmed kan prestera på topp och må bra längs vägen.
20.30 – Middag

Söndag

07.30 – Yoga/rörlighetsträning
09.00 – Frukost
10.00 – Golfträning närspel – övningar och mentalt fokus
12.00 – Lunch
13:30 – Spel på Nynäs GK- 9 hål
Avslutning med en grön smoothie och te

Pris: 4595 kr per person – ingår ovanstående samt boende i dubbelrum (enkelrumstillägg på 350 kr tillkommer).
Max 16 deltagare, boka in dig redan nu.

Välkommen att kontakta oss på 08-520 390 30 eller info@korunda.se för frågor och funderingar.

För bokning och mer detaljer klickar du HÄR!

För frågor är det bara att du hör av dig till mig. Varmt välkommen!

ALFREDSSON OCH HAGMAN TRAININGCAMP, SVERIGE DEN 14-16 AUGUSTI PÅ HOOK’S HERRGÅRD! (FULLBOKAD)

OBS! Denna helg är fullbokad, men du kan anmäla dig som reserv till elisabeth.a@hooksherrgard.se. 

För första gången arrangerar jag och Helen vårt Training camp i Sverige och platsen vi har valt är Hooks Herrgård. Under helgen kommer det att bli mycket träning med två träningstillfällen där fokus är på din sving och ditt närspel, coaching på banan av både Jenny och Helen, en föreläsning med fokus på mental styrka, samt två yogapass med inriktning mjuka och enkla övningar som jobbar med din andning och din rörlighet och som alla kan vara med på. Vi kommer dessutom äta gott och vi har tillgång till anläggningens härliga spa både på fredagen och lördagen.

Training camp-paket: Golfträning två tillfällen, två greenfee, coachning på banan, yogaklasser, föreläsning, två luncher, två middagar, två frukostar samt övernattning två nätter och spa fredag & lördag.

Pris per person
6 995 kr, del i dubbelrum
Enkelrumstillägg 500 kr

För bokning och alla detaljer kan du klicka HÄR och vid frågor kontakta Hooks Herrgård på elisabeth.a@hooksherrgard.se eller 0393-210 80.

Anmälan är bindande och betalas i förskott enligt instruktioner i bekräftelse från Hooks Herrgård.
Varmt välkommen!

TRÄNINGSEVENT PÅ HOTELL SKEPPARHOLMEN I NACKA DEN 5/9

Välkommen till en inspirerande dag med målet att förbättra din golfprestation. Fokus ligger på mental träning, Mediyoga och Mindfulness för golfare under ledning av Jenny Hagman samt golf inriktade fysiska övningar och kostråd tillsammans med Malin de Mora. Allt i syfte att kunna prestera på topp både i vardagen och på golfbanan under press, utan att förlora glädje och välmående på vägen. För att du som gäst ska känna dig trygg när du vistas hos oss har vi förlagt större delen av eventet utomhus. Din hälsa och ditt välmående är vår högsta prioritet.

PROGRAM

9.30-9.45 Kort beskrivning av förmiddagen och syftet med träningen samt ett par övningar med fokus på mindfulness och golf.

10.00-11.00 MediYoga och Mindfulnessträning för golfare – Mjuka enkla övningar för rygg, axlar och nacke som släpper på spänningar där stress kan samla sig, samt djupandning och andningsmeditation där du tränar upp din förmåga att syresätta kroppen och att fokusera. Ett pass där du tränar upp din inre styrka för att expandera och utveckla din yttre styrka.

11.00-11.10 Paus med förfriskningar.

11.10–12.20 Föreläsning i Mental styrka ”Starka nerver och lugn i sinnet, på och av golfbanan”. Välkommen till en föreläsning som ger dig verktyg för att få starka nerver och lugn i sinnet så att du kan prestera på topp och må bra på vägen. Temat för föreläsningen är grunderna i mental träning och hur du börjar träna för att nå mental styrka både på och av golfbanan. Du kommer att få med dig flera effektiva och matnyttiga övningar, samt verktyg som du kan använda på golfbanan, på jobbet och i din vardag. Du får inblick i vad mental träning är och hur enkla och effektiva övningar från den mentala träningen kan hjälpa dig prestera på topp, även under press och utan att förlora din glädje och ditt välmående på vägen. Inslag från Mindfulness och MediYoga finns i övningarna och ingår i avspänningsträningen som Jenny jobbar med i den mentala träningen.

12.30-13.00 Ett avslutande pass med fokus på mindfulness och förmågan att vara närvarande i nuet; den enda plats där du presterar och mår som allra bäst.

13.00-14.30 Lunchbuffé inkl tid för kort promenad.

14.30-14.45 Kort presentation av MalindeMora och eftermiddagens aktiviteter. Hur kan du med enkla övningar och olika träningspass förbättra din prestation på golfbanan?

14.45-15.30 Träningspass inomhus med fokus på rörlighetsträning och bålstyrka för golfare. Övningar med kroppen som redskap som även främjar din kroppskontroll och balans för en mer kontrollerad golfswing.

15.30–16.15 Mellanmål och en kortare föreläsning om hur du med rätt mat och motion förbättrar din prestationsförmåga på golfbanan (och många andra plan). Fokus: kost, träning & återhämtning.

16.30-17.30 Träningspass med fokus på pulshöjande övningar för hela kroppen för att förbättra både kondition och styrka. Övningarna är anpassningsbara för alla nivåer och går att göra i olika steg och svårighetsgrad. Om vädret tillåter hålls detta pass utomhus.

Summering av dagen, frågestund & avslut.

Pris: 1695 kr per person. 

Det finns även möjlighet för dig som träningsdeltagare att addera till tvårättersmiddag med förrätt och varmrätt, övernattning och frukostbuffé för ett tillägg av 1000 kr per person. Vill du som övernattande gäst även addera till entré till SPA kl 18-20 tillkommer 295 kr per person. För bokning kontakta försäljningsavdelningen på 08-747 65 00 eller info@skepparholmen.se.

Läs mer här!

Varmt välkommen med din anmälan!

GOLF & YOGA RETREAT PÅ VILLA BARO, ÅTVIDABERG DEN 18-20 SEPTEMBER

I år har jag hittat en ny anläggning i Sverige som passar helt perfekt för mina retreats där ditt välmående och din prestation som golfare står i fokus. Det är Villa Baro i Åtvidaberg (bilden). De ligger precis invid den vackra och proffsiga golfbanan Åtvidaberg GK och har en helt ny yogastudio. De serverar dessutom förstklassig mat och i en miljö som är helt unik. Du kommer helt enkelt att må som en prins eller prinsessa under denna helg med oss.

I träningen ingår svingträning och närspelsträning och jag coachar dig några hål på banan varje dag (jag går några hål med varje boll). Utöver golfträningen blir det yogapass med fokus på din rörlighet och din andning och jag väver in den golfträning vi gjort i dessa pass med fokus på din förmåga att reglera din spänningsnivå vid behov. Det blir också en föreläsning i mental träning där du får min bok ”Stolt, stark och säker -en bok om helhetsträning för golfare”.

Här kommer mer info om kostnader och vad som ingår:

Pris:
Del i dubbelrum Nya Flygeln 6 995:- per person

Del i dubbelrum Gamla Flygeln 6 595:- per person

Enkelrumstillägg 500:-

I paketet ingår 2 övernattningar, 2 frukost, 2 luncher och 2 middagar, all träning med Jenny samt Jenny Hagmans bok Stolt, stark och säker- en bok om helhetsträning för golfare.

Läs mer och boka här!

Varmt välkommen!