Träningsresor och events

Träningsresor och events med fokus på träning och välmående

Jenny arrangerar ca tre resor per år och nedan ser du de kommande resorna. Resorna innehåller träning och coaching med Jenny och ibland även med en annan tränar profil. Resmålen är noga utvalda efter Jennys erfarenheter från sina år i resebranschen. Jenny har också ett par träningsevent i Sverige varje år och då bland annat på Körunda Golf & Spa.  Årets Trainingcamps och träningsresor är nu avslutade, och nästa resa blir till Evian Resort med Helen Alfredsson för vår 5:e säsong av våra populära Trainingcamps.  Läs mer nedan!

Mina träningshelger i Sverige återkommer till våren och möjligen blir det också en helg i vinter med fokus på fys-och mental träning för att förbereda dessa delar i tid inför säsongen. Håll utkik i mina nyhetsbrev, bloggen och Instagram @jenny_hagman för mer info om detta. Vi ses!

ALFREDSSONS OCH HAGMANS TRAININGCAMPS TILL EVIAN RESORT! 2-5  OCH 9-12 MAJ 2019 OCH den 26-29 SEPTEMBER!

För 5:e året i rad kommer jag och Helen arrangera våra populära Trainingcamps till det lika populära resmålet Evian Resort, i Evian les Bains en timme från Geneve. Vi har planerna i full gång och datumen är i princip spikade. Det blir den 1:a och 2:a helgen i maj och det blir som det ser ut även i år torsdag – söndag. Vi fyller programmet med clinics med fokus på grunderna i svingen och ditt närspel, coaching på banan, och en föreläsning med fokus på mental träning. Denna gång kommer vi lägga in en del fokus på hur du ökar din rörlighet och behåller den under hela säsongen.  

Vi bor på Hotel Royal och Out of Bounds är arrangör. Vi räknar med att komma med alla detaljer och möjlighet att börja boka inom kort. Vill du föranmäla dig kan du göra det direkt till mig på info@jennyhagman.com.

OCH i år har jag och Helen bestämt oss för att även köra en helg i September och det blir den 26-29 september!  Mer info inom kort ser du här.

Varmt välkommen!

Evian Academy