Träningsresor och Retreats med fokus på träning och välmående

Jenny arrangerar flera Retreats och Träningsresor varje år och nedan ser du dem i datumordning. Resorna och Retreaten innehåller träning och coaching med Jenny med fokus på helheten och ibland arrangeras träningshelgerna med en annan tränar profil. Resmålen är noga utvalda efter Jennys erfarenheter från sina år i resebranschen. Retreats och träningsevents arrangeras just nu bara i Sverige och här nedan ser du nu datumen och resmålen under 2021.  

Läs mer nedan och jag hoppas vi ses!

Jenny, Lotta och Elin

GOLFRETREAT FÖR TJEJER PÅ KÖRUNDA GOLF RESORT – 15-16 MAJ & 3-4/7 (Platser kvar)

Nu är datumen klara för mina Golf & Yoga retreats på Körunda klara och jag hoppas du har möjlighet att vara med.

Temat handlar om helhetsträning i vanlig ordning och hur du blir en stark och välmående golfare, både på och av golfbanan. Under två dagar kommer vi att träna golf (sving och närspel), spela golf där jag coachar några hål på banan, jobba med din rörlighet och andning via två yogapass och så blir det en föreläsning i mental träning. Jag väver också in den mentala träningen mycket i golfträningen och i ditt spel och du får med dig övningar som hjälper dig få med svingen från rangen till banan.

Jag har valt Körunda Golf & Spa resort även 2021 pga den vackra miljön, närheten till golfbanan och träningsområdena från hotellet och pga att vi kan välja en av de tre 9-håls slingor som finns att spela på. Att spela 9 hål per dag är perfekt under en träningshelg som denna. Och så är servicen på Körunda kanonbra! Här följer helgens program:

Välkommen till denna populära tjejhelg med golf & yoga i fokus våren och sommaren 2021

Lördag

9.30 – Start med kaffe och välkomstmöte
10.00-12.00 Golfträning på rangen
12.00 – 
Lunch som ingår
13.30 – Första start för spel på Nynäs GK, 9-håls runda.
17.30
 – Yoga/rörlighetsträning och grön smoothie och te
19.00 – Föreläsning i mental träning – Hur blir du en starkare och välmående golfare på och av golfbanan. Jenny berättar hur du kan få med dig din sving och ditt spel från träning till spel. Hur du lär dig hantera nervositet och oro på och av banan. Hur du med enkla medel behåller lugnet när det gäller och därmed kan prestera på topp och må bra längs vägen.
20.30 – Middag

Söndag

07.30 – Yoga/rörlighetsträning
09.00 – Frukost
10.00 – Golfträning närspel – övningar och mentalt fokus
12.00 – Lunch
13:30 – Spel på Nynäs GK- 9 hål
Avslutning med en grön smoothie och te

Pris: 4595 kr per person – ingår ovanstående samt boende i dubbelrum (enkelrumstillägg på 350 kr tillkommer).
Max 16 deltagare, boka in dig redan nu.

Välkommen att kontakta oss på 08-520 390 30 eller info@korunda.se för frågor och funderingar.

För bokning och mer detaljer klickar du HÄR!

För frågor är det bara att du hör av dig till mig. Varmt välkommen!

GOLF & YOGA RETREAT PÅ VILLA BARO, ÅTVIDABERG 13-15 Augusti

Förra året hittade  jag en ny anläggning i Sverige som passar helt perfekt för mina retreats där ditt välmående och din prestation som golfare står i fokus. Det är Villa Baro i Åtvidaberg (bilden). De ligger precis invid den vackra och proffsiga golfbanan Åtvidaberg GK och har en helt ny yogastudio. De serverar dessutom förstklassig mat och i en miljö som är helt unik. Du kommer helt enkelt att må som en prins eller prinsessa under denna helg med oss.

Den 13-15 augusti arrangerar jag därför ännu en gång ett Golf & Yoga Retreat på Villa Baro. Upplägget ser du i programmet i länken nedan. I träningen ingår svingträning och närspelsträning och jag coachar dig några hål på banan varje dag (jag går några hål med varje boll). Utöver golfträningen blir det yogapass med fokus på din rörlighet och din andning och jag väver in den golfträning vi gjort i dessa pass med fokus på din förmåga att reglera din spänningsnivå vid behov. Det blir också en föreläsning i mental träning där du får min bok ”Stolt, stark och säker -en bok om helhetsträning för golfare”.

Här hittar du mer information och bokar din plats. Max 14 deltagare!

Mer information och bokning!

Varmt välkommen!

Den fina yogasalen där vi kommer att göra alla yogapass.
Tid för bastu finns det alltid.
Föreläsning om mental träning blir det i det fina konferensrummet.
Så här ser Villa Baro ut från utsidan.
Här är ett av dubbelrummen i den nybyggda delen av Villa Baro.

ALFREDSSON OCH HAGMAN TRAININGCAMP, SVERIGE, Den 28-30/5 och den 17-19/9 2021 (platser kvar)

Vi är glada att meddela att vi  2021 kommer att arrangera 2 Trainingcamps på Hooks Herrgård. Varmt välkommen och här följer mer info. 

Under 2021 har vi lagt in två Trainingcamps på Hooks herrgård och vi har också utökat träningen med ett träningspass och vi startar därmed på fredag morgon och håller på till söndag em. Under helgen kommer det att bli mycket träning med tre träningstillfällen där fokus är på din sving och ditt närspel, coaching på banan av både Jenny och Helen, en föreläsning med fokus på mental styrka, samt två yogapass med inriktning mjuka och enkla övningar som jobbar med din andning och din rörlighet och som alla kan vara med på. Vi kommer dessutom äta gott och vi har tillgång till anläggningens härliga spa både på fredagen och lördagen.

Training camp-paket: Golfträning tre tillfällen med Jenny och Helen 1.5 tim/tillfälle, två greenfees med coachning på banan av Jenny och Helen, 2 yogaklasser med inriktning till golfare, en föreläsning, tre luncher, två middagar, två frukostar samt övernattning två nätter och spa fredag & lördag.

Pris per person och mer detaljer samt bokning hittar du på följande länkar:

Mer info och bokning av helgen den 28-30/5

Mer info och bokning av helgen den 17-19/9

För frågor kontakta Hooks Herrgård på elisabeth.a@hooksherrgard.se eller 0393-210 80.

Varmt välkommen!