Retreats som ger dig uveckling och välmående

Jenny arrangerar flera Retreats, Helgkurser och Träningsresor varje år och nedan ser du dem i datumordning. Resorna, Kurserna och Retreaten innehåller träning och coaching med Jenny med fokus på helheten och ibland arrangeras träningshelgerna med en annan tränar profil. Resmålen och anläggningarna är noga utvalda efter Jennys erfarenheter från sina år i utbildnings-och resebranschen. Retreats och träningsevents arrangeras just nu bara i Sverige och här nedan ser du nu datumen och resmålen under 2024.  

Läs mer nedan och jag hoppas vi ses!

Att anmäla mig till Jennys Retreat var det bästa beslutet jag någonsin gjort. Jag har nu både förbättrat min golf och mitt välmående genom att förstå helheten, lära mig mental träning och krydda allt med fantastiska yogapass.

Deltagare på Villa Baro 2022

Jenny Hagman mental tränare och mental coach för idrottare och ledarskap. Helhetsträning

Golf & Yoga Retreat på Körunda den 17-18/8

I augusti 2024 återvänder jag till Körunda för sensommarens första Golf & Yoga Retreat. Det blir en helg med helheten i fokus där vi både tränar golf, yogar och jag håller i en föreläsning om mental träning. Du får övningar och verktyg som vi också testar på banan där jag coachar dig några hål under 9 hål/dag. Denna helg är för tjejer. 

Mer info, kostnader och upplägget kan du läsa om på länken nedan!

Varmt välkommen

Jenny och Helen Coachar

Alfredsson & Hagman's Training Camps återkommer 2025!

Nu har vi avslutat årets Training Camps på Hooks Herrgård och vi är så glada över att återigen ha genomfört 2 fantastiska helger tillsammans med så många fantastiska elever. Vi har redan nu börjat titta på två datum inför 2025 så håll utik här och i mina nyhetsbrev för exakta datum.

 

Jag hoppas vi ses 2025!

 

Varmt välkommen!

Tjejhelg med golf och yoga på Små Dalarö Gård 14-15 september (platser kvar)

Under 2024 har jag hittat ett helt nytt resmål för mina golf och yogaretreats, nämligen underbara Små Dalarö Gård. Jag spelade själv en tourtävling här för många år sedan och nu har de renoverat hela hotellet inkl. spa’t och därför blev det nu ett självklart val för ett av mina retreats med golf och yoga i fokus. Det är Ladies only på denna resa och helheten står som vanligt i fokus. Vi tränar golf och spelar 9 hål/dag där jag även coachar dig. Det blir yoga och även en föreläsning i mental träning och så tid för spa och god mat såklart. Läs mer och anmäl dig nedan och hör av dig för frågor eller funderingar. Det finns max 12 platser/helg.  Varmt välkommen!

Evian Resort 23-26/8 Exklusiv Träningsresa 2024

Följ med mig på en oförglömlig resa till högklassiga Evian som utan tvekan är en av de allra vackraste platser man kan tänka sig att spela golf på. Bo på underbara Hotel Royal med goda middagar och passande vinpaket. Det blir golfträningar och spel på Evian Championship Course och jag kommer att coacha dig på banan under varje runda. Du får min Workbook med alla övningar vi går igenom och mer däretill. Det blir en föreläsning och Yogapass för att stärka både din rörlighet, ditt inre lugn och ditt fokus på och av golfbanan. Vi tränare på Evian Academy som är den absolut bästa träningsanläggning jag varit på och vi kommer att äta goda middagar och även hinna njuta av hotellets spa. Varmt välkommen och läs mer nedan!

Efter några års paus pga pandemi mm så åker jag nu tillbaka till min favoritplats Evian Resort. Vi blir max 10 personer och jag kommer att träna er på Evian Academy där vi går igenom svingen, närspel och puttning. Jag coachar dig på banan några hål under varje runda och vi ses också för en föreläsning där jag går igenom min Workbook med alla de viktigaste övningarna för att få din sving att fungera under press och för att du ska må bra under hela rundan. Vi kommer också att yoga under 2 pass där du får övningar skräddarsydda för golfare och som stärker både ditt fokus, ditt lugn och din rörlighet. 

Varmt välkommen till denna unika och exklusiva resa. Läs mer nedan och hör av dig för frågor eller funderingar!

Läs mer och BOKA HÄR!

En bubbla i vardagen. Jag gillade blandningen av medicinsk yoga och mer teoretiska grunder från den mentala träningen. Blev en bra mix och balans.

Deltagare Intensivkurs mental träning & yoga

Retreats 2023

Under 2023 kommer du hitta flera Golf & Yogaretreats och de flesta känner du igen från tidigare. Retreats kommer att arrangeras till:

Körunda Golf och Spa Resort i Juni och Augusti

Hooks Herrgård – Training Camp med Helen Alfredsson i Maj 

Villa Baro – Golf & Yogaretreat 18-20/8

 

Datumen läggs upp här efterhand. För frågor eller föranmälan. Maila på info@jennyhagman.com

Varmt välkommen!

Jenny Hagman mental tränare och mental coach för idrottare och ledarskap. Helhetsträning

Träning i grupp i en härlig miljö

 

Att arrangera dessa Retreats är en stor inspiration och motivations källa även för mig. Att få träffa dig som elev under en längre tid gör att jag får en helhetsbild av vilken inriktning jag ska ta vad gäller din utveckling och även om vi tränar i grupp så får du också individuella tips och råd under resans gång.

Jag ser fram emot att se dig och vill du boka in en enskild session så hittar du mina tider under Boka nedan och i menyn. 

Varmt välkommen!

 

Jennys Golf & Yoga Retreat är det jag ser fram emot mest när jag planerar in min träning och min utveckling. Rekommenderas varmt till alla!

Anna Henriksson, VD och idrottare

Boka din plats här

Boka din plats till kommande kurser och Retreats här

Jag tar emot ca 10-30 deltagare på mina retreats beroende på inriktning. De blir snabbt fullbokade så boka din plats här. För frågor kan du höra av dig på info@jennyhagman.com.  Varmt välkommen!