Träningsresor och Retreats

Träningsresor och Retreats med fokus på träning och välmående

Jenny arrangerar flera Retreats och Träningsresor varje år och nedan ser du dem i datumordning. Resorna och Retreaten innehåller träning och coaching med Jenny med fokus på helheten och ibland arrangeras träningshelgerna med en annan tränar profil. Resmålen är noga utvalda efter Jennys erfarenheter från sina år i resebranschen. Retreats och träningsevents arrangeras just nu bara i Sverige och inom kort kommer datumen inför nästa år. I år finns det ett par platser kvar till Golf & Yoga retreat på  Villa Baro i Åtvidaberg den 18-20/9 och du kan läsa mer nedan. 

Snart kommer datum för alla retreats 2021. I år finns det som nämnt fortfarande ett par platser kvar till mitt Golf & Yoga retreat på Villa Baro, Åtivadberg. Läs mer nedan och jag hoppas vi ses!

GOLF & YOGA RETREAT PÅ VILLA BARO, ÅTVIDABERG DEN 18-20 SEPTEMBER

I år har jag hittat en ny anläggning i Sverige som passar helt perfekt för mina retreats där ditt välmående och din prestation som golfare står i fokus. Det är Villa Baro i Åtvidaberg (bilden). De ligger precis invid den vackra och proffsiga golfbanan Åtvidaberg GK och har en helt ny yogastudio. De serverar dessutom förstklassig mat och i en miljö som är helt unik. Du kommer helt enkelt att må som en prins eller prinsessa under denna helg med oss.

I träningen ingår svingträning och närspelsträning och jag coachar dig några hål på banan varje dag (jag går några hål med varje boll). Utöver golfträningen blir det yogapass med fokus på din rörlighet och din andning och jag väver in den golfträning vi gjort i dessa pass med fokus på din förmåga att reglera din spänningsnivå vid behov. Det blir också en föreläsning i mental träning där du får min bok ”Stolt, stark och säker -en bok om helhetsträning för golfare”.

Här kommer programmet och kostnaden hittar du nedanför:

Fredag 18/9

Ankomst från 14.00

15.30 Genomgång av helgen med fika (något nyttigt och gott tex grön smoothie och rawball)

16.30 Föreläsning om helhetsträning för golfare – Grunderna i min bok ”Stolt, stark och säker – en bok om helhetsträning för golfare”. Alla får en bok.

Ca 17.30 Helgens första yogapass i yogastudion – MediYoga anpassat för golfare

Middag

Lördag 19/9

Frukost

Från 9.00 ca – Första start på golfbanan – Idag spelar vi 18 hål och jag coachar er på banan några hål per boll. Du får då chans att berätta om ditt spel och hur säsongen gått hittills.

Lunch

Ca 15.00-17.00  Golfträning – Fokus på grunderna i svingen och olika problem som kan dyka upp på banan

Ca 18.00 Yogapass med fokus på att släppa på spänningar i rygg, höfter och nacke genom mjuka lugna övningar och djupandning. Vi kommer avsluta med en andningsmeditation för starka nerver och lugn i sinnet.

Middag

Söndag 20/9

Ca 07.00 Yoga

Frukost

Ca 10-11.30 – Träning med fokus på ditt närspel. Här kommer du få använda några av de mentala tekniker du fick lära dig under föreläsningen och under yogapassen.

Lunch

Från ca 13.30 – Spel 9 hål

After Golf/avslutning

Pris:
Del i dubbelrum Nya Flygeln 6 995:- per person

Del i dubbelrum Gamla Flygeln 6 595:- per person

Enkelrumstillägg 500:-

I paketet ingår 2 övernattningar, 2 frukost, 2 luncher och 2 middagar, all träning med mig, samt min bok Stolt, stark och säker- en bok om helhetsträning för golfare.

Läs mer och boka här!

Varmt välkommen!

Den fina yogasalen där vi kommer att göra alla yogapass.
Tid för bastu finns det alltid.
Föreläsning om mental träning blir det i det fina konferensrummet.
Så här ser Villa Baro ut från utsidan.
Här är ett av dubbelrummen i den nybyggda delen av Villa Baro.
En av sviterna i den nybyggda delen av Villa Baro.

GOLFRETREAT FÖR TJEJER PÅ KÖRUNDA GOLF RESORT – NYA DATUM INFÖR 2021 INOM KORT

Nu är årets retreats på Körunda över, men nu laddar vi inför nästa sommar  vad gäller detta  Golf & Yoga retreat för tjejer på Körunda Golf & Spa resort utanför Stockholm.

Temat handlar om helhetsträning i vanlig ordning och hur du blir en stark och välmående golfare, både på och av golfbanan. Under två dagar kommer vi att träna golf (sving och närspel), spela golf där jag coachar några hål på banan, jobba med din rörlighet och andning via två yogapass och så blir det en föreläsning i mental träning. Jag väver också in den mentala träningen mycket i golfträningen och i ditt spel och du får med dig övningar som hjälper dig få med svingen från rangen till banan.

Jag har valt Körunda Golf & Spa resort i år igen pga den vackra miljön, närheten till golfbanan och träningsområdena från hotellet och pga att vi kan välja en av de tre 9-håls slingor som finns att spela på. Att spela 9 hål per dag är perfekt under en träningshelg som denna. Och så är servicen på Körunda kanonbra! Här följer helgens program:

Välkommen till denna populära tjejhelg med golf & yoga i fokus våren och sommaren 2021

Lördag

9.30 – Start med kaffe och välkomstmöte
10.00-12.00 Golfträning på rangen
12.00 – 
Lunch som ingår
13.30 – Första start för spel på Nynäs GK, 9-håls runda.
17.30
 – Yoga/rörlighetsträning och grön smoothie och te
19.00 – Föreläsning i mental träning – Hur blir du en starkare och välmående golfare på och av golfbanan. Jenny berättar hur du kan få med dig din sving och ditt spel från träning till spel. Hur du lär dig hantera nervositet och oro på och av banan. Hur du med enkla medel behåller lugnet när det gäller och därmed kan prestera på topp och må bra längs vägen.
20.30 – Middag

Söndag

07.30 – Yoga/rörlighetsträning
09.00 – Frukost
10.00 – Golfträning närspel – övningar och mentalt fokus
12.00 – Lunch
13:30 – Spel på Nynäs GK- 9 hål
Avslutning med en grön smoothie och te

Pris: 4595 kr per person – ingår ovanstående samt boende i dubbelrum (enkelrumstillägg på 350 kr tillkommer).
Max 16 deltagare, boka in dig redan nu.

Välkommen att kontakta oss på 08-520 390 30 eller info@korunda.se för frågor och funderingar.

För bokning och mer detaljer klickar du HÄR!

För frågor är det bara att du hör av dig till mig. Varmt välkommen!

Jenny, Lotta och Elin

ALFREDSSON OCH HAGMAN TRAININGCAMP, SVERIGE – NYA DATUM INFÖR 2021 INOM KORT

Vi är glada att meddela att vi snart kommer ut med nya datum inför 2021 vad gäller denna helg. Vi kommer att arrangera våra trainingcamps i Sverige även nästa år. Håll utkik här och i våra sociala medier för mer info.

Under helgen kommer det att bli mycket träning med två träningstillfällen där fokus är på din sving och ditt närspel, coaching på banan av både Jenny och Helen, en föreläsning med fokus på mental styrka, samt två yogapass med inriktning mjuka och enkla övningar som jobbar med din andning och din rörlighet och som alla kan vara med på. Vi kommer dessutom äta gott och vi har tillgång till anläggningens härliga spa både på fredagen och lördagen.

Training camp-paket: Golfträning tre tillfällen, två greenfee, coachning på banan, yogaklasser, föreläsning, tre luncher, tre middagar, tre frukostar samt övernattning tre nätter och spa fredag & lördag.

Pris per person och mer detaljer kommer inom kort

För bokning och alla detaljer kan du klicka HÄR och vid frågor kontakta Hooks Herrgård på elisabeth.a@hooksherrgard.se eller 0393-210 80.

Anmälan är bindande och betalas i förskott enligt instruktioner i bekräftelse från Hooks Herrgård.
Varmt välkommen!