Träningsresor och events

Träningsresor och events med fokus på träning och välmående

Jenny arrangerar ca tre resor per år och nedan ser du de kommande resorna. Resorna innehåller träning och coaching med Jenny och ibland även med en annan tränar profil. Resmålen är noga utvalda efter Jennys erfarenheter från sina år i resebranschen. Jenny har också ett par träningsevent i Sverige varje år och då bland annat på Körunda Golf & Spa.  Årets Trainingcamps och träningsresor är nu avslutade, och nästa resa blir till Evian Resort med Helen Alfredsson för vår 5:e säsong av våra populära Trainingcamps.  Läs mer nedan!

Mina träningshelger i Sverige återkommer till våren och möjligen blir det också en helg i vinter med fokus på fys-och mental träning för att förbereda dessa delar i tid inför säsongen. Håll utkik i mina nyhetsbrev, bloggen och Instagram @jenny_hagman för mer info om detta. Vi ses!

ALFREDSSONS OCH HAGMANS TRAININGCAMPS TILL EVIAN RESORT! 2-5 (alt 1-5) OCH 9-12 (alt 8-12) MAJ 2019 OCH den 26-29 SEPTEMBER!

För 5:e året i rad kommer jag och Helen arrangera våra populära Trainingcamps till det lika populära resmålet Evian Resort, i Evian les Bains en timme från Geneve. Vi har äntligen detaljerna klara och i år kan du välja att åka 4 nätter eller 3 nätter. Programmet är fyllt med clinic’s på Evian Academy, spel på Evian Masters Course med coaching av oss, yoga för de som önskar på morgonen (vilket är inriktat till golfare), en föreläsning med inriktning mental styrka och hur du håller under press när det gäller, goda middagar och mycket mer.  Vår träning är inriktad till grunderna både vad gäller din sving, ditt närspel och ditt spel och denna gång kommer vi också att lägga in en del fokus på hur du ökar din rörlighet och behåller den under hela säsongen.  

Alla kan vara med på denna resa, man som kvinna, nybörjare som erfaren golfare. Vi är vana att ha olika nivåer på våra elever på dessa resor och eftersom vi har mycket tid med var och en av er så blir träningen anpassad efter den nivå du har. Träningen av grunderna är också något som både proffs och amatörer behöver träna på.

Vi bor på Hotel Royal, ett av de absolut bästa hotell jag någonsin besökt, och Out of Bounds är arrangör. Du läser om hela programmet och alla detaljer på länken nedan och alla frågor kring flyg, resan mm kan du ta med Out of Bounds och om du har frågor om träningen eller upplägget så hör du av dig till mig.

Du hittar alla detaljer om resan HÄR!

OCH i år har jag och Helen bestämt oss för att även köra en helg i September och det blir den 26-29 september!  Mer info om den resan ser du inom kort här.

Varmt välkommen!

Hotel Royal på Evian Resort där vi bor under alla dagar. Golfbanan ligger ca 7 min med transfer från hotellet och transfer går regelbundet.
Evian Golf Academy där vi håller i våra clinic’s.
Infinity poolen vid Hotel Royal som är uppvärmd och som ger ett perfekt avslut på en lång dag på golfbanan.
Jag och Helen föreläser under fredagskvällen och fokus blir då mental styrka, hur du hanterar din nervositet, enkla tips att ta med sig ut på banan och mycket mer.

TRÄNINGSHELGER FÖR TJEJER PÅ KÖRUNDA GOLF & SPA RESORT 1-2 JUNI OCH 17-18 AUGUSTI

Den 1-2 juni och även den 17-18 augusti är det återigen dags för mina träningshelger för tjejer på Körunda Golf & Spa resort utanför Stockholm.

Temat handlar om helhetsträning och hur du blir en stark och välmående golfare, både på och av golfbanan. Under två dagar kommer vi att träna golf (sving och närspel), spela golf där jag coachar några hål på banan, jobba med din rörlighet och andning via två yogapass och så blir det en föreläsning i mental träning. Jag väver också in den mentala träningen mycket i golfträningen och i ditt spel och du får med dig övningar som hjälper dig få med svingen från rangen till banan.

Jag har valt Körunda Golf & Spa resort i år igen pga den vackra miljön, närheten till golfbanan och träningsområdena från hotellet och pga att vi kan välja en av de tre 9-håls slingor som finns att spela på. Att spela 9 hål per dag är perfekt under en träningshelg som denna. Och så är servicen på Körunda kanonbra!

Läs mer info och boka HÄR!

För frågor är det bara att du hör av dig till mig. Varmt välkommen!

Jenny på golfbanan
Häng med på en träningshelg för tjejer på Körunda. Arrangeras för 4:e året i rad!