Träningsresor och Retreats

Träningsresor och Retreats med fokus på träning och välmående

Jenny arrangerar flera Retreats och Träningsresor varje år och nedan ser du dem i datumordning. Resorna och Retreaten innehåller träning och coaching med Jenny med fokus på helheten och ibland arrangeras träningshelgerna med en annan tränar profil. Resmålen är noga utvalda efter Jennys erfarenheter från sina år i resebranschen. Retreats och träningsevents arrangeras både i Sverige och utomlands och i år finns tre nya resmål med i programmet; Djurönäset, Hotell Skepparholmen och Hooks Herrgård. Körunda Golf & Spa är med som vanligt och 2020 års Training Camps med Jenny och Helen Alfredsson  29/5-1/6  går till Mallorca och Castillo Son Vida.  Läs mer nedan!

Här följer nu alla datum för 2020, samt hur du bokar. Jag hoppas vi ses!

RETREAT FÖR GOLFARE (OCH ALLA SOM VILL STÄRKA KROPP OCH SINNE) DEN 21-22 MARS PÅ DJURÖNÄSET, STAVSNÄS!
”Starka nerver och lugn i sinnet med Mental träning, MediYoga och Mindfulness”

OBS! Just nu har jag ett erbjudande till detta retreat. Om ni är två som bokar så bjuder jag på 1000 kr rabatt! För denna rabatt behöver du boka via mig på info@jennyhagman.com. Därefter skickar jag den vidare till Djurönäset. Erbjudandet gäller tom den 15 februari!

Varmt välkommen till en helg där din kropp och ditt sinne står i fokus. Med föreläsningar varvat med lugna och mjuka träningspass med mindfulness och mediyoga i fokus kommer du att träna både kropp och sinne för att få starka nerver och lugn i sinnet. Du kommer att bygga din styrka inifrån och lära dig hur du får in denna styrka i din vardag.

Jenny är din lärare under helgen och kommer att guida dig genom föreläsningar där du lär dig grunderna inom mental träning som innehåller förmågan att lära dig reglera ditt spänningstillstånd, fokus och attitydträning, självbildsträning och målbildsträning. I mediyoga- och mindfulness passen får du lära dig olika andningsövningar för att öka syresättningen i kroppen och genom lugna och mjuka rörelser jobbar du bort spänningar i områden där de gärna samlar sig vilket ökar cirkulationen i hela kroppen.

Genom forskning från tiotusentals studier ger dessa tre områden effekter såsom; ökad syresättning i kroppen, bättre sömn, förbättrad rörlighet, lägre blodtryck, bättre fungerande mage, förbättrade relationer, bättre fokus och koncentration, ökad glädje i din vardag, ökad förmåga till närvaro i nuet, bättre golfspel, tennisspel, löpning mm(som ett resultat av faktorerna ovan:-)).

Det här ingår under helgen:
3 föreläsningar á 2 timmar/tillfälle inkl. material
5 yogapass á 1-1.5 tim/pass med fokus på din andning, rörlighet, styrka och fokus (inriktningen är MediYoga och Mindfulness)
Förmiddag-och eftermiddagsfika lördag och söndag
2 luncher
1 trerätters middag
Övernattning del i dubbelrum eller enkelrum
Frukost
Tillgång till spa – och bastudelen

Kostnad: 4358 kr/person del i dubbelrum
Enkelrumstillägg: 350 kr

För bokning: Gå in på följande länk (https://www.djuronaset.com) hos Djurönäset och välj Boka rum, paket, och bord. Klicka på det datum du vill boka (21-22/3 och för hur många. Välj sedan Skärgårdsretreat med Jenny Hagman och använd kod: Hagman. Då ser du detaljerna. För frågor kring bokningen kan du ringa Djurönäset på tel: 08-571 490 00   och för frågor om innehållet är det bara att du hör av dig till mig på info@jennyhagman.com eller på tel: 070 631 17 43.

Hoppas du har möjlighet att följa med och varmt välkommen!

GOLFEVENT PÅ HOTELL SKEPPARHOLMEN 18/4
LADDA SINNET OCH KROPPEN INFÖR GOLFSÄSONGEN

Välkommen till en inspirerande dag med inriktning på kommande golfsäsong. Fokus ligger på mental träning, Mediyoga och Mindfulness för golfare under ledning av Jenny Hagman samt golfinriktade fysiska övningar och kostråd tillsammans med Malin de Mora. Allt i syfte att kunna prestera på topp både i vardagen och på golfbanan under press, utan att förlora glädje och välmående på vägen.

PROGRAM

9.30-9.45 Kort beskrivning av förmiddagen och syftet med träningen samt ett par övningar med fokus på mindfulness och golf.

10.00-11.00 MediYoga och Mindfulnessträning för golfare – Mjuka enkla övningar för rygg, axlar och nacke som släpper på spänningar där stress kan samla sig, samt djupandning och andningsmeditation där du tränar upp din förmåga att syresätta kroppen och att fokusera. Ett pass där du tränar upp din inre styrka för att expandera och utveckla din yttre styrka.

11.00-11.10 Paus med förfriskningar.

11.10–12.20 Föreläsning i Mental styrka ”Starka nerver och lugn i sinnet, på och av golfbanan”. Välkommen till en föreläsning som ger dig verktyg för att få starka nerver och lugn i sinnet så att du kan prestera på topp och må bra på vägen. Temat för föreläsningen är grunderna i mental träning och hur du börjar träna för att nå mental styrka både på och av golfbanan. Du kommer att få med dig flera effektiva och matnyttiga övningar, samt verktyg som du kan använda på golfbanan, på jobbet och i din vardag. Du får inblick i vad mental träning är och hur enkla och effektiva övningar från den mentala träningen kan hjälpa dig prestera på topp, även under press och utan att förlora din glädje och ditt välmående på vägen. Inslag från Mindfulness och MediYoga finns i övningarna och ingår i avspänningsträningen som Jenny jobbar med i den mentala träningen.

12.30-13.00 Ett avslutande pass med fokus på mindfulness och förmågan att vara närvarande i nuet; den enda plats där du presterar och mår som allra bäst.

13.00-14.30 Lunchbuffé inkl tid för kort promenad.

14.30-14.45 Kort presentation av MalindeMora och eftermiddagens aktiviteter. Hur kan du med enkla övningar och olika träningspass förbättra din prestation på golfbanan?

14.45-15.30 Träningspass inomhus med fokus på rörlighetsträning och bålstyrka för golfare. Övningar med kroppen som redskap som även främjar din kroppskontroll och balans för en mer kontrollerad golfswing.

15.30–16.15 Mellanmål och en kortare föreläsning om hur du med rätt mat och motion förbättrar din prestationsförmåga på golfbanan (och många andra plan). Fokus: kost, träning & återhämtning.

16.30-17.30 Träningspass med fokus på pulshöjande övningar för hela kroppen för att förbättra både kondition och styrka. Övningarna är anpassningsbara för alla nivåer och går att göra i olika steg och svårighetsgrad. Om vädret tillåter hålls detta pass utomhus.

Summering av dagen, frågestund & avslut.

Pris: 1695 kr per person. 

Det finns även möjlighet för dig som träningsdeltagare att addera till två-rätters middag med förrätt och varmrätt, övernattning och frukostbuffé för ett tillägg av 1000 kr per person. Vill du som övernattande gäst även addera till entré till SPA kl 18-20 tillkommer 295 kr per person. För bokning kontakta försäljningsavdelningen på 08-747 65 00 eller info@skepparholmen.se.

Varmt välkommen med din anmälan! För frågor om innehållet och programmet kan du höra av dig till mig på info@jennyhagman.com eller på tel: 070 631 17 43.

ALFREDSSON OCH HAGMAN’S TRAINING CAMPS 2020 GÅR TILL CASTILLO SON VIDA, MALLORCA DEN 29/5-1/6! 9 platser kvar! OCH TILL HOOK’S HERRGÅRD 14-16/8 (se nedan)

Äntligen kan vi presentera nästa års Training Camps för dig! Jag och Helen har sedan 2014 arrangerat dessa träningsresor tillsammans till Evian Resort. Det har varit fantastiska år och Evian Resort är ett av våra absoluta favoritresmål. Vi tycker nu ändå att det är dags att prova något nytt och därför har vi bestämt oss för att lägga 2020 års Training Camps på Castillo Son Vida på Mallorca. Den 22-25/5 och den 29/5 -1/6 är du varmt välkommen att hänga med oss till denna vackra plats.

Jag har arrangerat flera resor hit tidigare och det känns mycket kul att komma tillbaka. Upplägget kommer att se ut på samma sätt som tidigare med två träningstillfällen med fokus på din sving och ditt närspel, coaching på banan av både mig och Helen, en föreläsning med fokus på mental styrka och två yogapass med inriktning mjuka och enkla övningar som jobbar med din andning och din rörlighet i spända muskler (MediYoga) som alla kan vara med på. Out of Bounds kommer även denna gång att stå för administrationen kring resan och inom kort är anmälningssidan klar hos dem.

Tillsvidare kan du därför anmäla dig till mig på info@jennyhagman.com om du vill följa med (jag kommer skicka dem vidare till Out of Bounds och du får sedan bekräftelse och alla detaljer från dem) och här kommer de detaljer kring kostnader och vad som ingår. Hör gärna av dig till mig om du har några frågor!

OBS! Om du inte kan följa med oss utomlands så är du välkommen till vårt Training camp på Hooks Herrgård 14-16/8!

Preliminärt flyg med SAS:
UT: 22 maj alt. 29 maj -20 ARN-PMI 0610-0950
HEM: 25 maj alt. 1 juni -20 PMI-ARN 1150-1535

 • I priset ingår:
  Flyg Stockholm – Palma t/r enligt ovan
  1×23 kg incheckat baggage + 15kg golfbag
  Privat transfer flygplats-hotell t/r
  3x nätter på Castillo Hotel Son Vida
  Frukost och middagar inkl. vin (ca 2 glas/person/middag)
  3x 18 hålsgreenfee på Arabella Golfs tre banor Son Vida, Son Muntaner och/eller Son Quint
  Förbokade starttider
  Transfer till golfbana med hotellets shuttle som går enligt schema
  Range & rangebollar
  Träning med Jenny & Helen

Del i dubbelrum Classic Window (endast dubbelsängar): 21 495 SEK/person (OBS! Flygen är inte helt bekräftade den första helgen så en viss reservation för prisändring finns den 22-25/5).
Uppgradering till Classic Terrace (dubbel eller twin): 250 SEK/person/natt
Uppgradering till Deluxe room: 500 SEK/person/natt
Enkelrumstillägg i Classic Window: 1500 SEK/person/natt
Enkelrumstillägg i Classic Terrace: 1900 SEK/person/natt

OBS! Som vanligt har vi ett minimum på 12 resenärer för att både jag och Helen följer med på resan.

Varmt välkommen och vi hoppas att vi ses! Här kommer några fler bilder från Castillo Son Vida.

Golf Son Muntaner som är en härlig mästerskapsbana
Hotellet där vi bor. En shuttle går regelbundet till golfbanorna och det tar ca 5-7 minuter.
En överblick av hotellet Castillo Son Vida.
Terrasen på hotellet där vi kommer att kunna återhämta oss efter dagens träning och utbildning! 

GOLFRETREAT FÖR TJEJER PÅ KÖRUNDA GOLF RESORT 27-28 JUNI!

Den 27-28 juni är det återigen dags för en av årets träningshelger och denna gång för tjejer och på Körunda Golf & Spa resort utanför Stockholm.

Temat handlar om helhetsträning i vanlig ordning och hur du blir en stark och välmående golfare, både på och av golfbanan. Under två dagar kommer vi att träna golf (sving och närspel), spela golf där jag coachar några hål på banan, jobba med din rörlighet och andning via två yogapass och så blir det en föreläsning i mental träning. Jag väver också in den mentala träningen mycket i golfträningen och i ditt spel och du får med dig övningar som hjälper dig få med svingen från rangen till banan.

Jag har valt Körunda Golf & Spa resort i år igen pga den vackra miljön, närheten till golfbanan och träningsområdena från hotellet och pga att vi kan välja en av de tre 9-håls slingor som finns att spela på. Att spela 9 hål per dag är perfekt under en träningshelg som denna. Och så är servicen på Körunda kanonbra!

För bokning och mer detaljer klickar du HÄR!

För frågor är det bara att du hör av dig till mig. Varmt välkommen!

ALFREDSSON OCH HAGMAN TRAININGCAMP, SVERIGE DEN 14-16 AUGUSTI PÅ HOOK’S HERRGÅRD!

För första gången arrangerar jag och Helen vårt Training camp i Sverigeoch platsen vi har valt är Hooks Herrgård. Under helgen kommer det att bli mycket träning med två träningstillfällen där fokus är på din sving och ditt närspel, coaching på banan av både Jenny och Helen, en föreläsning med fokus på mental styrka, samt två yogapass med inriktning mjuka och enkla övningar som jobbar med din andning och din rörlighet och som alla kan vara med på. Vi kommer dessutom äta gott och vi har tillgång till anläggningens härliga spa både på fredagen och lördagen.

Training camp-paket: Golfträning två tillfällen, två greenfee, coachning på banan, yogaklasser, föreläsning, två luncher, två middagar, två frukostar samt övernattning två nätter och spa fredag & lördag.

Pris per person
6 995 kr, del i dubbelrum
Enkelrumstillägg 500 kr

För bokning och alla detaljer kan du klicka HÄR och vid frågor kontakta Hooks Herrgård på elisabeth.a@hooksherrgard.se eller 0393-210 80.

Anmälan är bindande och betalas i förskott enligt instruktioner i bekräftelse från Hooks Herrgård.
Varmt välkommen!