Golf & Yoga retreat på Smådalarö Gård den 6-7 juli (fullbokad, reservplatser tas emot) och 14-15 september

Jag är mycket glad att kunna presentera Smådalarö Gård som ett av mina nya resmål för 2024. Hit är du välkommen den 6-7 juli eller den 14-15 september för en helg fylld med välmående och kunskap i en underbar miljö. Helheten står som vanligt i fokus och vi kommer att både träna golf, yoga och spela 9 hål per dag. Jag coachar dig på banan och den mentala träningen vävs in i alla pass. Det blir också en föreläsning i mental träning där vi går igenom grunderna i den mentala träningen och hur du gör för att mentalt kunna stötta din teknik när det väl gäller, på golfbanan och när pressen/stressen ökar. Det blir också ett par skräddarsydda yogapass för golfare och allt i en underbar miljö, god mat och där du också får besöka anläggningens fina spa. 

Här kommer hela upplägget och för bokning hör du av dig direkt till mig på info@jennyhagman.com så bekräftar du din plats och får alla detaljer kring betalning mm.  Det finns 12 platser och de brukar gå åt snabbt så vänta inte med att boka din plats. 

Här ser du nu mer info och kostnader:

Lördagen

9.30 Samling med kaffe och grön smoothie (från Jenny’s recept i boken Stolt, stark och säker). Genomgång av helgen.

10.00-11.45 Golfträning med fokus på svingen

12.00 Lunch

13.00 Föreläsning i mental träning – Hur blir du en starkare och välmående golfare på och av golfbanan. Här går jag igenom hur du får med dig din sving och ditt spel från träning till spel. Hur du lär dig hantera nervositet och oro på och av banan. Hur du med enkla medel behåller lugnet när det gäller och därmed kan prestera på topp och må bra längs vägen 

14.30 Första start på golfbanan 9 hål – Jenny coachar några hål per boll

17.00-17.45 ca Yoga – Stora Rygg passet för golfare
Grön smoothie

18.00-19.30 SPAtid för återhämtning och relax

20.00 Middag 2 rätters, förrätt, varmrätt, självklart går det att beställa till en härlig dessert. Dryck ingår ej.

Söndagen 
07.30 Yoga/rörlighetsträning – Daglig boost för golfare

08.30 Frukost


10.00 Golfträning närspel – övningar och mentalt fokus

12.00 Lunch

13:30 – Spel 9 hål
- Jag coachar några hål på banan/boll

16.00 ca Avslutning med en grön smoothie, mumsbit och te.  Sammanfattning av helgen.Kostnad: 5375 kr/person i del av dubbelrum

600 kr Enkelrumstillägg

Min Workbook för golfare ingår och här finner du mängder av övningar som du även har med dig efter helgen.

Det är också möjligt att köpa min bok Stolt, stark och säker – en bok om helhetsträning för golfare till inköpspris på plats.  

För bokning mailar du till mig på info@jennyhagman.com så får du all info om betalning mm. Max 12 platser så vänta inte med att boka din plats!

Varmt välkommen!                                          

                                           

Poolen och spa’t står redo när vi tränat klart på lördagen. 

Rummen på Smådalarö Gård är mycket fina och du kan uppgradera dig för en mindre summa. Det går vi igenom vid din bokning.