Avsnitt 22- Fredrik Wetterstrand – Säsongsavslutning

I det 22:a avsnittet av idrott-och ledarskapspodden får du lyssna till coachen för flicklandslaget i golf; Fredrik Wetterstrand. Flicklandslaget har skördat otroliga framgångar under 2017 och Julia Engström är en av tjejerna i laget. Fredrik berättar om hur han har tränat laget för att nå framgångar både individuellet och som lag. Han berättar om nycklar till framgång, föräldrarnas viktiga roll, och vilka styrkor han upplever att en tränare behöver för att lyckas med sina elever. Vi pratar också om lärdomar av misstag och varför det är så viktigt att misslyckas för att lyckas så att säga. Och mycket mer. Det här är säsongsavslutningen av säsong 3. Känn dig varmt välkommen och trevlig lyssning!

Säsong 3 – Avsnitt 21 – Peter Lumholdt

I det här avsnittet möter du Peter Lumholdt som är psykoterapeut och coach inom ledarskap både för företag och privatpersoner. Du får många tips och råd som riktar in sig mycket på hur du lär dig hantera stress och Peter delar med sig av sina tankar och kunskaper kring hur du kan träna och jobba på bästa sätt för att må och fungera bra, både i arbetslivet och privat. Vi pratar om beteendemönster, vikten av att få bekräftelse och tydliga målbilder. Vi kommer också in mycket på ledarskap och om det som kallas Situations anpassat ledarskap och mycket mer. Trevlig lyssning!

Säsong 3 – Avsnitt 19 – Linda Björk- Del 2/2

Välkommen till den andra delen av Linda Björk’s spännande samtal där vi fortsätter att prata om din ”Inner Business” och om Linda’s bok med samma namn. I den första delen fick du lära dig mer om Linda och hur hon gjorde för att få in Mindfulness och Meditation i sin egen verksamhet innan hon startade eget för ett par år sedan. Vi fortsätter detta avsnitt med att prata om innehållet i Linda’s bok och hur du själv kan göra för att ta hand om din Inner Business, både privat och i ditt jobb. Vi pratar också om samhällets utveckling och den snabba förändringsprocess vi befinner oss i, hur du kan förhålla dig till den och samtidigt behålla ditt lugn. Och mycket mer. Trevlig lyssning!

Säsong 3 – Avsnitt 19 – Linda Björk- Del 1/2

Välkommen till det 19:e avsnittet av Idrott-och ledarskapspodden. VI fortsätter på temat Ledarskap som denna säsong genomsyras av och det är dags för dig att få möta Linda Björk, även kallad The Meditating CEO. Linda är just nu aktuell med boken ”Inner Business, how to succeed in Business without losing yourself” och i det här första avsnittet får du veta mer om Linda, hur hon ser på Mindfulness och varför det är en så viktig del att få in i näringslivet. Vi pratar om Mr Stress, Mr Autopilot och Mr Ego, och hur du kan göra för att bli av med dem. Detta är det första avsnittet av två med Linda och i avsnitt 20 fortsätter samtalet. Trevlig lyssning

Avsnitt 18 – Säsong 3 – Jan Carlzon

Varmt välkommen till avsnitt 18 av Idrott-och ledarskapspodden. I detta avsnitt får du möta en av Sveriges främsta ledare genom tiderna; Jan Carlzon. Jan är nog mest känd för sina år som VD på SAS och för sin bok Riv Pyramiderna som är mer aktuell än någonsin. Jan förespråkar och har skapat ett ledarskap som heter ”Love Management” eller Det kärleksfulla ledarskapet och i det här avsnittet får du höra vad det innebär och hur du kan skapa det. Kärlek och Rädsla är två starka krafter och om det är rädslan som styr i en organisation så hämmas alla viktiga kriterier som behövs för att skapa framgång. Om däremot kärlek med struktur får leda så kan du nå hur långt du vill. Jan berättar också om sin bakgrund, om lärdomar av misstag, nycklar till framgång, sina tankar om nutid och framtid och du får lyssna till en mängd härliga historier! Trevlig lyssning

Säsong 3 – Avsnitt 17 – Björn Örås

Välkommen till det 17:e avsnittet av Idrott-och ledarskapspodden och det första avsnittet av säsong 3. I detta avsnitt får du möta ledaren Björn Örås. Björn är grundare av Poolia koncernen och en av Sveriges största idrottsfinansiärer. Björn är också grundaren av en av Europas bästa golfbanor, Bro Hof Slott GC. I det här avsnittet får du höra om Björns bakgrund, hans tankar kring ledarskap, vilka viktiga lärdomar han stött på under resans gång, varför det är så viktigt att våga drömma stort, nycklar till framgång om du vill satsa som egen företagare och mycket mer. Varmt välkommen och trevlig lyssning!


Fortsätt till Säsong 1 eller Säsong  2