En verksamhet med målet att göra skillnad

Sedan jag startade Hagman Golf 1997 har en hel del hänt. Bland annat går företaget idag under namnet Train For Balance, men det har också hänt en hel del vad gäller både företagets och världens utveckling. Train For Balance har ett viktigt uppdrag och det är att vara en värdefull verksamhet som hjälper människor, företag och föreningar att må och fungera bra genom mental träning, där både mindfulness och medicinsk yoga ingår. Det ingår som en del av mål 3 (hälsa och välbefinnande) av de 17 globala mål som världens länder genom FN skapat för en bättre värld tom 2030.

Uppdraget är alltså att hjälpa människor, företag och föreningar att skapa ett hållbart personligt ledarskap, ett inre ledarskap, som är starkt i grunden och som håller i längden och på så vis även skapa hållbarhet för vår jord. Det är ju nämligen så att allt börjar med oss som individer; När vi mår bra, så gör vi bra. 

Som ett led i detta uppdrag vill Train For Balance också stötta organisationer som gör skillnad på plats och som med konkreta medel gör skillnad för natur och för människor i områden som behöver det som mest. Därför donerar vi månatligen pengar till nedan organisationer. Train For Balance är också ambassadör för Ajabajacancer som verkar för att hjälpa familjer med ett barn som har cancer. Just nu stöttar Train For Balance Sverige för UNHCR specifikt i deras arbete i det krigsdrabbade Ukraina! Vill du vara med och stötta? Du hittar alla länkar här nedan. TACK!

Genom att odla träd tillsammans med grödor i jordbruket kan familjer tjäna pengar nog att investera för framtiden. Träden har också en viktig roll för klimatet.

Träden är biståndets superhjälte!

UNHCR är FN:s flyktingorgan som räddar liv och kämpar för flyktingars rättigheter. Sverige för UNHCR har 90-konto och är UNHCR:s svenska partner.

Train For Balance är månadsgivare till UNHCR och när du anlitar Jenny så bidrar du därmed även till deras arbete. 


Just nu! Hjälp till Ukraina – alla gåvor dubblas!

Just nu samlar Sverige för UNHCR in gåvor till människor som flyr i Ukraina. UNHCR leder arbetet med att ge skydd och trygghet. Akelius Foundation dubblar alla gåvor.

Jenny har en egen insamling och du hittar all info och kan bidra här!

Ajabaja Cancer

Tillsammans för familjer med ett barn med cancer

AjaBajaCancer är en ideell förening som underlättar vardagen för barn som drabbats av cancer och deras familjer.

Att färre barn drabbas och att dödligheten minskar över tid är givetvis en fantastisk sak. Men barncancern är också långt ifrån utrotad. Och när den slår mot de allra yngsta, så slår den också mot de allra mest utsatta. Familjer och dess vardagar går i bitar – något som ingen forskning i världen kan lösa. Ajabajacancer finns där som en hjälpande hand till familjerna och erbjuder stöd i den vardag som de befinner sig i just nu.
Sedan 2020 är Jenny ambassadör för Ajabajacancer och stöttar bland annat med medicinska yogapass och mental träning för alla familjer. Vill du också bidra eller läsa mer. Klicka på länken nedan!

Boka

Här bokar du mental träning, coaching, kurser eller föreläsningar

Varmt välkommen att boka in en föreläsning eller coaching för dig själv eller ditt företag här. Du kan även boka in kurser och retreats. Om du vill skräddarsy ett upplägg så mailar du på info@jennyhagman.com. Varmt välkommen!