Email: info@hagmangolf.se

Tel: + 46 70 631 17 43

Föreläsningar
Skicka din förfrågan direkt till info@hagmangolf.se så kontaktar vi dig. Läs om Jennys olika föreläsningar HÄR. 

Det går också att skräddarsy ditt eget upplägg grundat på Jennys expertområden. Det är bara att höra av dig för frågor om detta.

Coaching och mental träning med fokus på idrott och ledarskap
Jenny har en bakgrund som elitidrottare, tränare och VD och den kombinationen använder hon idag i sin coaching. Verktygen är framförallt mental träning där du får lära dig avspänningsträning, den mentala grundträningen och mental styrketräning. Här ingår bland annat självbildsträning, målbildsträning och koncentrationsträning. Det ingår alltid ett förutsättningslöst möte när du är intresserad av att börja coachas av Jenny. Då får du chans att berätta lite mer om vad du önskar med din coachning och Jenny berättar hur hon jobbar. Därefter bokar ni in fler tillfällen efter ett skräddarsytt program. Minst tre tillfällen är en bra början.  För bokning, kontakta Jenny direkt via mail info@hagmangolf.se eller telefon + 46 70 631 17 43. Läs mer om Coaching med Jenny HÄR. 

Stärk kroppen och knoppen med fysträning och MediYoga
Jenny jobbar ofta med att stärka din kropp för att stärka din hjärna. Hon är utbildad PT och Mediyoga instruktör och jobbar med det på InMo på Brahegatan 42 i Stockholm och på Kungliga Tennishallen som också drivs av InMo. Du kan boka individuell träning eller träning i minigrupper. Kropp och sinne jobbar ihop i ett nära samarbete och Jenny lägger därför ofta in Mediyoga i sina träningsprogram, både vad gäller fysträning, i den mentala träningen och coachingen. Du kan också  hänga med på en workshop om du vill prova på Jennys träning. Inbjudningar kommer via Jennys nyhetsbrev.   Bokning av personlig träning bokas tillsvidare direkt med Jenny. Mer info om InMo finner du HÄR.  

Golfträning och lektioner –  I grupp och individuellt
Jenny jobbar i huvudsak med helhetsträning och mental träning, men om du vill boka in golfträning i form av lektioner så finns det möjlighet till det på Golfcenter Danderyd i Stockholm och på Djursholm GK. På vintern sker träningen på Ullna Indoor, vid Ullna GC. Du bokar enkelt in en lektion för dig själv eller med en kompis eller partner. Var ute i god tid när du bokar då tiderna fylls på snabbt! Bokning sker direkt HÄR eller maila till info@hagmangolf.se om du inte hittar en tid som passar.

Helhetsträning för golfare
Om du är golfare och vill ta ditt spel till nästa nivå så är ett helhetsupplägg perfekt för dig. Jenny blandar då teknikträning (sving, närspel och puttning), fysträning och mental träning till ett helhetsupplägg som passar dig. Allt skräddarsys och du får övningar och ett träningsprogram att följa mellan varje träff. I helhetsupplägget ingår även en spellektion på Djursholms GK. Kontakta Jenny på jenny@hagmangolf.se för mer information och detaljer om upplägget.

Varmt Välkommen!

Jenny redo för business