Kalendarium 2020

Kalendarium 2019-2020

2020 är snart här och jag kommer att fortsätta fokusera på mental träning inom idrott och ledarskap, helhetsträning, där både mental träning, fysträning och teknikträning ingår, föreläsningar och så blir det några fler retreats under året. Jag vill hjälpa dig att hitta verktyg för att utvecklas som idrottare, golfare och ledare, både för dig själv och andra och det genom både träning i grupp och individuellt. Inom den mentala träningen och avspänningsträningen så jobbar jag även med MediYoga och Mindfulness (MBSR och MiMy) och jag är glad att numera kunna erbjuda kurser och klasser inom dessa områden. Jag är också glad att fortsätta med min podcast Idrott-och ledarskapspodden där jag möter olika gäster inom idrotten, näringslivet, hälsobranschen och från den mentala träningen. Jag kör en säsong per termin och nedan hittar du alla startdatum och vart du hittar den.

Ett event hittar du även i december 2019, nämligen ett MediYoga pass med efterföljande glögg. Nedan hittar du sedan all info och alla datum som gäller under 2020 och jag uppdaterar kalendern regelbundet.

______________________________________________________________________________________

Här kommer nu ett första schema/kalendarium för året.  Det är ett preliminärt schema och jag uppdaterar det regelbundet. Hör av dig om du har några frågor eller funderingar:

Nytt år, nya utvecklingsmöjligheter – 2020 års Kalendarium börjar här

December 2019

Den 18 december kl. 19.00-20.30 är du välkommen till InMo Medveten Träning för ett MediYoga pass med fokus på mål intentioner inför 2020 samt medveten närvaro. Efter passet dricker vi glögg tillsammans.

Januari

Yoga på Måndagar kl. 07.00 och onsdagar kl. 19.00 på InMo Medveten träning hela terminen med start den 8 januari

Bokningsbara tider i Mental träning och Coaching under hela månaden.

28 januari kl. 19.00-20.45
Årets första kurs i mental träning
Under 6 tillfällen ses vi och går igenom grunderna i mental träning – Avspänningsträning, självbildsträning och målbildsträning. Du lär dig vad du behöver för att få starka nerver och lugn i sinnet, samt hur du lär dig prestera på topp och må bra på vägen.
Vi ses på tisdagar och datumen är: 28 januari, 4, 11 och 18 februari, (uppehåll den 25 februari), 3 och 10 mars
Kostnad: 2 595 kr inkl. 4 mentala träningsprogram, material och övningar mellan varje tillfälle.

Februari

Yoga på Måndagar kl. 07.00 och onsdagar kl. 19.00 på InMo Medveten träning hela februari med uppehåll vecka 9.

Bokningsbara tider i Mental träning och Coaching under hela månaden.

Mars

Yoga på Måndagar kl. 07.00 och onsdagar kl. 19.00 på InMo Medveten träning hela februari med uppehåll vecka 9.

Bokningsbara tider i Mental träning och Coaching under hela månaden.

April

18 april – Golfretreat på Hotell Skepparholmen
För första gången kommer jag vara med på ett event hos Hotell Skepparholmen där Mental styrka och Fysträning står på agendan. Det blir en halvdag med mig och en halvdag med fystränaren Malin de Moura. Vi startar 09.30 och avslutar 17.30 och det finns sedan möjlighet att boka till middag och övernattning.

Läs mer på följande länk:
Golfevent på Hotell Skepparholmen Mer info

Maj

22-25 maj och 29 maj-1/6 – ALFREDSSON OCH HAGMAN’S TRAININGCAMP MALLORCA
Alfredsson’s och Hagman’s Training Camps går i år till Castillo Son Vida på Mallorca. Bokningen är öppen och Out of Bounds är återigen arrangör.  Du hittar all info hos dem på följande länk:

Boka din resa eller läs mer HÄR!

27-28 juni TJEJHELG PÅ KÖRUNDA GOLF RESORT
Träningshelg på Körunda med helheten i fokus. Den här populära helgen är inriktad till tjejer och alla nivåer är välkomna. Vi tränar teknik, yogar, jag coachar på banan och den mentala träningen ingår som föreläsning och genomsyrar även teknikträningen.
Läs mer och boka hos Körunda HÄR!

Juli – Augusti 
Min verksamhet förläggs framförallt på Saltarö, Värmdö där jag bland annat kör yogapass och jobbar med mental träning för de som vill förkovra sig under sommaren.

14-16 augusti ALFREDSSON OCH HAGMAN’S TRAININGCAMP HOOKS HERRGÅRD
För första gången kommer jag och Helen att arrangera vårt populära trainingcamp även i Sverige och i år på Hooks Herrgård. Här finns 2 fina golfbanor, grymma träningsanläggningar, ett fantastiskt spa och boende och hotell i en mycket fin miljö. Vårt upplägg blir som vanligt fokus på grunderna i din teknik, coaching på banan och ett par yogapass för att landa och jobba med din andning och rörlighet.

Snart öppnas bokningen!

September

Yoga på Måndagar kl. 07.00 och onsdagar kl. 19.00 på InMo Medveten träning hela februari med uppehåll vecka 9.

Bokningsbara tider i Mental träning och Coaching under hela månaden.

Oktober – December

Träning som vanligt och nu framförallt på InMo och Kungliga tennishallen med fokus på Mental träning, fysträning och Yoga/Mindfulness.

Jag kommer att uppdatera denna kalender regelbundet.

Jag ser fram emot att se dig på någon av mina events/träningar eller resor!

Många kramar från Jenny