Om Jenny

Jennyx2

Jenny startade Hagman Golf 1997 och idag heter företaget Hagman Golf & Consulting. Jenny är Licensierad Mental tränare, Coach och har en Fil. Mag ifrån Handelshögskolan i Göteborg, och en bachelor of Science i Ekonomi ifrån college i USA. Jenny har varit spelande golf proffs och är även PGA licensierad golf tränare, PT och har gått flera coach utbildningar.

Hon var en av huvudtränarna i Svensk Golf mellan 2005-2009 och skrev då både träningsartiklar och spelade in träningsfilmer för tidningen och på golf.se. Hon har jobbat som säljare, marknadschef och operativ VD i flera år och idag kombinerar hon sina erfarenheter till att coacha individer och företag inom personlig utveckling, träning och ledarskap med inriktning och verktyg från den mentala träningen. Jenny föreläser inom områdena Hållbar utveckling för individ och företag med fokus på mental styrka, Mental Träning, och om hur du tränar kropp och sinne för balans. Sedan april 2016 är Jenny certifierad Medicinsk Yoga instruktör och Mindfulness instruktör och kan därmed lägga till en del i sin verksamhet som bygger på att hjälpa hennes elever och kunder att utvecklas och må bra på vägen. Jenny är gift och har två barn och bor i Stockholm.

Jennys ledord; Fokus, långsiktighet, välmående

Jenny redo för business

Coaching i personligt ledarskap

Jenny coachar idag bland annat chefer och blivande chefer i personligt ledarskap för att hjälpa dem utvecklas och nå sina mål och samtidigt må bra på vägen. Hennes erfarenheter som golfproffs, tränare och därefter som VD för en researrangör, ger henne en bred kompetens för att hjälpa hennes kunder att utvecklas och nå sina mål. Kunder är både enskilda individer och företag. För referenser är ni välkomna att höra av er på info@hagmangolf.se.

Jenny coachar i personligt ledarskap

Möt dagens digitala utmaningar och möjligheter med tilltro

Coaching och ledarskap är de två områden som Jenny har jobbat mycket med. Under hennes år som VD på Birdie Golf Tours satsade företaget även mycket på att stärka sin digitala närvaro. Jenny var då en drivande kraft och hon fokuserade tidigt i sin karriär på att bygga varumärken genom att sprida den kunskap och inspiration som företaget kunde bidra med till sina kunder. I och med denna erfarenhet är Jenny väl medveten om olika företags utmaningar och möjligheter vad gäller både att stärka sitt varumärke och den digitala närvaron och hon använder denna erfarenhet och kunskap i sin coachning.

_____________________

”Jenny har gjort ett fantastiskt arbete och under alla år lagt ned själ och hjärta i verksamheten. Med sin bakgrund som proffsspelare har Jenny bidragit med ett värdefullt nätverk men också stärkt Birdies profil som en kvalitetsinriktad golfresearrangör med fokus på resenärernas utveckling. Under Jennys ledning har Birdie också successivt vuxit i omsättning och resultat.

”Det senaste året har Birdie satsat mycket på att stärka sin digitala närvaro. Jenny har i det arbetet varit en drivande kraft och bidragit starkt till ett växande besöksantal och förfrågningar via hemsidan. Sammanfattningsvis har Jenny tillsammans med sina anställda lagt grunden för en fortsatt positiv utveckling under kommande år.”
Richard Durlow, Koncernchef Unlimited Travel Group /Birdie Golf Tours

Jenny golfträning i ruffen

Coaching för bättre golf

Jenny har spelat golf sedan hon var 11 år och blev proffs 1997 efter att ha spelat college golf för University of Central Florida i USA. Jenny fortsatte därefter att kombinera studier med att spela golf som proffs och sedan som tränare (PGA licensierad sedan 2004). Idag ger hon ut sina tips och råd på Djursholms GK och  Golfcenter Danderyd i Stockholm där du kan boka in henne för en lektion. Jenny jobbar då med din sving från grunden och både nybörjare och erfarna golfare är välkomna. Läs mer HÄR! 

Yoga och fysträning

Bygg din styrka från grunden, inifrån och ut

2004 utbildade sig Jenny till PT och under åren som tränare på heltid jobbade hon med golfträning på Arninge GK på sommaren och med fysträning för golfare på Sturebadet i Stockholm på vintern. Jenny blev nu duktig på att se hur golfsvingen påverkas av elevens fysiska förutsättningar och idag jobbar hon på InMo Medveten Träning (Brahegatan 42) och Kungliga Tennishallen i Stockholm med att stärka och öka rörligheten hos hennes elever. Alla mår bra av att stärka sin kropp inifrån och ut och Jenny inkluderar därför ibland fysisk träning i sin coachning för chefer och blivande chefer. Enskilda PT timmar bokas på InMo på Brahegatan och på Kungliga blir det till hösten minigrupper i fysisk träning. Läs mer HÄR!

Jenny logar

Glöm inte återhämtningen!

Under sina år som VD blev Jenny mamma till två pojkar, Gustav och Ludvig. Att jobba som VD och samtidigt vara småbarnsmamma är som ni förstår inte helt enkelt, men i Sverige har vi mycket goda förutsättningar att kunna kombinera detta och det finns också en bra förståelse i de flesta organisationer för småbarnsmammor och pappor i karriären. Det som dock kan vara svårt för mamman eller pappan är att hitta tid för återhämtning.

Jenny jobbar mycket med att få sina elever och kunder att förstå vikten av just återhämtning och hon har därför utbildat sig till medicinsk yoga instruktör och Mindfulness instruktör och jobbar med programmet MiMy där de båda områdena kombineras. Här lär du dig att landa i nuet, få balans i kropp och sinne och ta tillbaka fokus när du behöver. Att helt enkelt ta ” ett slag i taget” och att  vässa sågen. Jennys elever och kunder har ofta ett eller flera pass inkluderade i hennes upplägg ang deras träning och coaching.

IMG_3817-683x1024

Jenny har en bred kompetens med erfarenheter blandat med utbildning och hon kombinerar sina erfarenheter för att hjälpa dig att utvecklas, nå dina mål och må bra på vägen.

Coaching med fokus på ditt välmående!