Enkla, effektiva övningar för välmående, utveckling och prestation

I över 25 år har Jenny samlat ihop de övningar och verktyg som du nu får ta del av i hennes skräddarsydda träningsprogram som tar dig från ditt nuläget till ditt/dina önskade lägen. Övningarna är en samling från välbeprövade studier och från forskning om vad som leder till välmående och prestation sedan 60-talet fram till idag. Övningarna kommer från den integrerade mentala träningen, från den medicinska yogan och från mindfulness (närvaroträning). En behovsanalys görs vid första tillfället och därefter följer du ett program som i grunden följer pedagogiken ur den integrerade mentala träningen, men som sedan skräddarsys med verktyg och övningar från den medicinska yogan (ur det yogiska perspektivet handlar det om att skapa balans i ditt energisystem/chakrasystemet och ur det medicinska perspektivet handlar det om mental-och fysisk avslappning för att öka cirkulationen i hela kroppen och till hjärnan. övningar för att släppa på spänningar där de gärna samlas och där du också lär dig om energisystemet/chakrasystemet). Träningen leder till starkare närvaro och en förmåga att hitta flow. Varje klient som Jenny tränar får en Workbook och ett skräddarsytt träningsprogram för att gå från nuläge till önskat läge. Varmt välkommen!

Jenny Hagman mental tränare och coach för idrottare och ledarskap. Mindfulness & Yoga.

Träning från grunden 
Fysisk och mental avslappning i form av ljudfiler, medicinska yoga övningar och mindfulness ingår i grundträningen. För att lära dig vad du behöver för att må och fungera bra behöver du börja från grunden och det betyder att du alltid börjar med att träna upp din förmåga att reglera din spänningsnivå/stressnivå. 

Enkla effektiva övningar

Vilka övningar du får beror på ditt nuläge och dina erfarenheter sedan tidigare. 

Träning i en trygg och lugn miljö 
Träningen sker i individuella sessioner på Jenny’s arbetsplatser som just nu är på Danderyds gatan 2 hos YogaMana och på Brahegatan 42 hos Inmo i Stockholm. Här träffas ni i en varm och trygg miljö.

Upplägg

Du får en Workbook där alla övningar finns och en tydlig sammanfattning och uppföljning efter varje träff. Vanligen är ett upplägg på 5-10 tillfällen på ca 60-90 min/gång. Du bokar per gång eller så kan du bokat ett paket på 5 eller 10 tillfällen
Kostnad: 1500 kr/tillfälle inkl moms alt. paketpris som du får efter att vi kommit överens om ditt upplägg. 

Jenny har en applicerbar tydlighet i sitt sätt att lära ut med stort fokus på ’Hur’ (grunderna) samt ’Varför’. Hon har också lätt för att läsa av utvecklingsbehovet på individuell nivå, trots att hon coachar många samtidigt. Jag vill även framhålla hennes fina personlighet:)

Coaching elev

Du får en målkarta vid första tillfället som du därefter jobbar utifrån för att gå från nuläge till önskat läge. Målkartan följs upp vid varje tillfälle och om hinder dyker upp, vilket det alltid gör, så går vi igenom dem, gör dem tydliga och specifika för att därmed kunna hitta en lösning. Aktiviteterna och övningarna du får är enkla och effektiva och vi är noga med uppföljningen mellan varje tillfälle för att se till så att utvecklingen går framåt. 

Boka din Coaching här

Varmt välkommen!

Du bokar din tid via Jenny’s bokningssida på länken nedan. Tider finns på vardagar och var ute i god tid för att hitta en tid som passar dig. Vill du hellre boka ett upplägg för hela företaget eller för en grupp eller förening så hör du av dig direkt på info@jennyhagman.com