Ta ett helhetsgrepp om ditt spel, en gång för alla!
10 platser öppna inför 2024

Sedan jag var 11 år har golf haft en del i min tillvaro. Ibland har den haft en lite större del som när jag satsade fullt ut för att bli proffs och även när jag jobbade som golftränare och fystränare för golfare på heltid. Och ibland en lite mindre del när jag tog min MBA på handels i Göteborg efter college och när jag jobbade som marknadschef i närinslivet och sedan som VD för en resebyrå. Idag när jag ser tillbaka på dessa år och när jag nu jobbar som mental tränare och coach åt både golfare, idrottare och ledare ser jag att det är samma gemensamma nämnare som gäller för prestation och välmående, oavsett om det gäller på eller av golfbanan. 

Det är dessa gemensamma nämnare jag nu lär ut genom mina träningsprogram till alla som vill förbättra sin prestation och sitt välmående.

Och för dig som golfare har jag fortfarande med teknikträningen eftersom den trots allt, fyller en funktion i helheten (93 % av din förmåga som golfare kommer till slut att handla om det mentala enligt forskningen, men vägen dit innebär också att bli trygg i din teknik och i dina grunder och därför kommer du att få träna även den delen med mig).

Uppstart för helhetsträning 2024 den 4 december! Anmäl dig på info@jennyhagman.com!

Under vintern 2023-sommaren 2024 har jag 10 platser öppna för min helhetsträning. Om du är en av dessa 10 så hör du av dig till mig personligen på info@jennyhagman.com. Skriv gärna varför du vill satsa på helheten, vilka önskade lägen du har och vilken tid du själv har att lägga ned på din träning. Du kommer att bli del av en mindre grupp som kommer att träna individuellt, men som också ses tillsammans en gång/månad (via Zoom).

Helhetsprogrammet som du kommer att bli en del av kan du läsa mer om här nedan och där hittar du också en pdf med allt innehåll och kostnader. Maila mig på info@jennyhagman.com så får du all information du behöver. I mitt nyhetsbrev som går ut i slutet av oktober skickas denna information också ut till alla så om du vill ha en plats så hör av dig så snart du kan! 

OBS! Du kan köra all träning med mig online om du befinner dig utanför Stockholm. Bara hör av dig så får du all information om det. 

Och nyhet för detta gäng som startar den 4 december är att ni får ta del av min onlinekurs i mental träning för golfare! Ett 8-veckors program som du får tillgång till under 1 år!

Varmt välkommen! 

Jenny Hagman mental tränare och coach för idrottare och ledarskap

Mental träning

Den här delen kommer att bli en viktigaste under detta helhetsupplägg. Anledningen är att den förmodligen haft en liten del av din träning hittills och eftersom den kommer att ge den största positiva effekten av din träning och till ditt spel. I den mentala träningen kommer du gå igenom den mentala grundträningen och den mentala styrketräningen. Grundträningen har fokus på avspänningsträning (andningsträning, muskulär avspänningsträning, mental avslappning för att lära dig reglera din spänningsnivå). 

Styrketräningen handlar om målprogrammering och attitydträning och förmågan att hantera din inre dialog under press. 

Du träffar mig 5 ggr fysiskt eller via zoom och varje träff är 60-90 min lång.

För egen träning innebär det ca 15 min träning per dag 5 dagar/vecka. 

Jenny Hagman mental tränare och coach för idrottare och ledare

Rörlighet/fysisk träning

Att förbättra styrkan och rörligheten i hela din kropp ingår i denna del av träningen. Kropp och sinne hänger ihop och du får här ett skräddarsytt fysprogram och du får även ta del av mina medicinska yogapass som går live på onsdagar och som du kan göra hemma. Yogapassen stärker både kropp och sinne, släpper på spänningar där de samlats, förbättrar ditt fokus under press och lär dig behålla lugnet när det gäller. 

Du får ett träningsprogram som uppdateras var 6:e vecka. Träningen innebär för din egen del 2-3 pass/vecka och 10-45 min/pass. 

Du får ta del av mina onlinekurser i Fysträning också med ett program och med filmer över övningarna. Dessa kurser finns på mitt kurscenter online, trainforbalance.newzenler.com

 

Teknikträning

Den teknikträning du gör med mig är inte avancerad. Den innehåller ingen Trackman och inga komplicerade mål kring grader och vinklar. Istället får du lära dig bygga din sving från grunden för att hålla i längden. Du skulle bli förvånad över hur många svingar jag förbättrat bara genom att ändra siktet, greppet eller uppställningen där avståndet till bollen och balansen ingår. Det handlar om minst 90 % av de problem som mina elever kommit med genom åren. Genom att de fått 100 % koll på sina grunder (det kan betyda en millimeter ändring av vänster handens grepp, att flytta sig 1 cm längre från bollen eller att skapa en 100 % säker rutin för att sikta rätt) så har de både slagit rakare och längre OCH börjat må bättre och stärkt sitt självförtroende på och av golfbanan! Lägg till mental träning, en rörlig, avspänd kropp och ett fokuserat sinne till detta så har du ett vinnande koncept!

Golf behöver inte vara komplicerat! 

Redo att boka din plats 2023-2024?

Jag ser fram emot att höra av dig!

För helhetsträningen 2023-2024 finns 10 platser lediga. Du hör av dig via mail och berättar varför du vill vara med, dina önskade lägen och vilken tid du har att lägga ned på din träning under hela perioden. Efter din intresseanmälan skickas info om upplägg, tidsåtgång, kostnader mm. Varmt välkommen!