Träna online med Jenny

Om du vill träna för att utveckla din mentala styrka och din förmåga att hitta balans, välmående och din fulla potential online så kan du göra det här. Jenny har en helt ny kursplattform som är hennes Träningscenter online och här hittar du både kurser och filmer om mental träning, fysträning, golf och träning för ditt inre lugn. Bland annat finns här en ny mental träningskurs för golfare på 8 veckor, 18 medicinska yogaklasser och Hagman’s Golf School. Förutom den egna onlineträningen så samarbetar Jenny med Yogobe som erbjuder mängder av videos för välmående och balans. Jenny har gjort flera filmer om mental träning och nu i mars kommer en Sömnskola som du kan delta i. Och slutligen kan du också yoga med Jenny live och då på onsdagar kl. 19.10 i Facebook gruppen Stolt, stark och säker. Du hittar alla länkar här nedan!
Varmt välkommen!

Jenny Hagman mental tränare och coach för idrottare och ledarskap

Kurser och träning online

På Jenny’s träningscenter online hittar du alla hennes kurser och filmer som du kan delta i online. Kurserna ligger på plattformen trainforbalance.newzenler.con och här hittar du en kurs för Mental träning för golfare, 18 medicinska yogaklasser och kurser för fysiskt styrka. Du hittar flera filmer du kan se kostnadsfritt under Inspiration (i menyn). Länken nedan tar dig direkt till min kursplattform.

Välkommen!

 

Skärmavbild 2022-02-23 kl. 10.34.32

Yogobe

Sedan 2021 samarbetar Jenny med onlineföretaget Yogobe som under många år erbjudit träning online med fokus på Yoga, Mindfulness och Mental träning. Jenny har spelat in flera filmer med fokus på mental träning och sömn. Du hittar dem på länken nedan.

Använd Jennys kod:jennyhagman så får du tillgång kostnadsfritt i 30 dagar! I mars startar en sömnskola med liveklasser! Välkommen!

Yoga Livestream

På onsdagar kl. 19.10 kan du vara med live på Jenny’s medicinska yoga. Du hittar den i Facebook gruppen Stolt, stark och säker – träning för mental styrka och balans. Ansök om medlemskap så får du tillträde. Passen kostar 50 kr/gång och då kan du yoga flera gånger då passet finns kvar tom söndag kväll. Varje termin kan du köpa ett terminskort för 595 kr. Info om betalning mm finns i Facebook gruppen.
Välkommen!