Inspirerande föreläsningar för att prestera på topp och må bra på vägen

Här hittar du Jennys mest populära föreläsningar, men det går självklart att skräddarsy inriktningen och innehållet utefter dina önskemål och behov. Alla föreläsningar kan självklart även bokas som livestream och då via Zoom. Jenny har föreläst i ca 15 år och föreläsningarna handlar om hur du stärker dina inre och yttre muskler genom träning av kropp och sinne för att prestera på topp och må bra på vägen. Jenny har föreläst på företag,  idrottsföreningar, golfklubbar, idrottslag, på Bosön och för olika ideella föreningar och antalet deltagare varierar från 20-500 personer.  Jenny föreläser runt om i Sverige och i föreläsningarna har hon samlat sina erfarenheter från proffslivet, sin roll som VD och marknadschef,  tränarrollen, yogan och sin roll mental tränare, för att på bästa sätt kunna inspirera dig och ditt företag eller förening till utveckling för att kunna nå dit du/ni önskar!

Avspänningstekniker och övningar för kroppen och hjärnan, målbildsträning, självbildsträning och attitydträning är några av de områden som ingår i föreläsningarna på ett inspirerande och lättförståeligt sätt. Referenser finns vid behov.

Här kommer nu några exempel på föreläsningar som Jenny just nu håller och för nästa öppna föreläsning kan du hålla utkik här, via nyhetsbrevet eller via instagram på @jenny_hagman.

Stärk ditt företags ”Inre muskler” genom mental träning

En tänkvärd och inspirerande föreläsning där du får verktyg med dig som du direkt kan använda i din vardag, på och utanför jobbet.

I den här föreläsningen får du reda på grunderna i mental träning och hur du kan använda dem på dig själv och därefter i ditt team, för att bygga ditt företag och ditt team från grunden och må bra på vägen. Att leda en grupp framåt genom tydliga riktlinjer och mål, samtidigt som du lär dig hur du bygger självbilden och skapar förutsättningar för trygghet och lugn i gruppen kan hjälpa dig nå helt oanade höjder.

Boka din föreläsning HÄR!

IMG_6847-e1454092761874

Övervinn dina hinder och nå dina mål! 

En inspirerande föreläsning om att övervinna hinder och nå sina mål

Jenny kombinerar sina två områden och erfarenheter som golfproffs och VD i en inspirerande föreläsning om hur du lär dig hantera motgångar och ta dig över hinder på vägen. Som VD hanterade Jenny flera kriser (Finanskrisen 2008, Askmolnet som drabbade resebranschen 2012 och en personalkris) och som golfproffs har hon både vunnit och förlorat tävlingar. Jenny delar med sig av vad hon upplever är nycklarna till att hantera motgångar och hur du kan göra för att ta dig över de hinder du möter på vägen mot dina mål. D Jenny använder tekniker från den mentala träningen på ett enkelt och förståeligt sätt och ger dig övningar och verktyg som du direkt kan ta med dig in i din egen verksamhet och vardag.

Boka din föreläsning HÄR!

Från touren till näringslivet och entreprenörskap – Våga Vinna!

I denna föreläsning delar Jenny med sig av sina erfarenheter från sina år som professionell golfspelare och tränare och vilka delar inom just idrotten som hon kunde dra nytta av i näringslivet i sin roll som VD och i sitt entreprenörskap som startade redan 1997 när Jenny registrerade sitt företag. Du får kraftfulla nycklar till hur du utvecklar dig själv och ditt företag, hur du tar dig över, under eller genom hinder och hur allt i slutändan handlar om att stärka dig själv för att kunna stärka andra.  Du får nycklar som verkligen fungerar och övningar som du tar med dig hem för fortsatt träning!

Boka din föreläsning HÄR!

Träning från grunden för att hålla i längden!

En föreläsning om helhetsträning och hur du tränar kroppen och knoppen på bästa sätt!

Jenny visar och beskriver på ett grundligt sätt hur du bygger din kropp och knopp för att hålla i längden. Fokus ligger på fysisk och mental träning, med inslag av tekniska grunder för golfare om du vill ha en golfinriktning. Föreläsningen anpassas efter kunden och fungerar därför både för golfare och icke-golfare. Föreläsningen är populär bland golfklubbar och idrottsföreningar bland annat.

Boka din föreläsning HÄR!

IMG_6847-e1454092761874

När dina mål försvinner så dyker hindren upp – Lär dig komma över dem, under dem eller igenom dem och fokusera på det du vill, för det är det som oftast blir verklighet! Du kan, du har det inom dig och du behöver bara hitta nycklarna för att låsa upp spärrarna!