Inspirerande föreläsningar för att prestera på topp och må bra på vägen

Här hittar du Jennys mest populära föreläsningar som du kan boka för ditt företag eller din föräning. Det går även självklart att skräddarsy inriktningen och innehållet utefter dina önskemål och behov. Alla föreläsningar kan självklart även bokas som livestream och då via Zoom. Jenny har föreläst i över 15 år och föreläsningarna handlar om hur du stärker dina inre och yttre muskler genom träning av kropp och sinne för att prestera på topp och må bra på vägen. Jenny har föreläst på företag,  idrottsföreningar, golfklubbar, idrottslag, på Bosön och för olika ideella föreningar och antalet deltagare varierar från 20-500 personer.  Jenny föreläser runt om i Sverige och i föreläsningarna har hon samlat sina erfarenheter från proffslivet, sin roll som VD och marknadschef,  tränarrollen, yogan och sin roll mental tränare, för att på bästa sätt kunna inspirera dig och ditt företag eller förening till utveckling för att kunna nå dit du/ni önskar!

Avspänningstekniker och övningar för kroppen och hjärnan, målbildsträning, självbildsträning och attitydträning är några av de områden som ingår i föreläsningarna på ett inspirerande och lättförståeligt sätt. Referenser finns vid behov.

Här kommer nu några exempel på föreläsningar som Jenny just nu genomför hos företag och föreningar och för bokning kan du kontakta Jenny på info@jennyhagman.com. Några öppna föreläsningar finns också då och då och du hittar dem här. Varmt välkommen!

Jenny Hagman mental tränare och coach för idrottare och ledarskap

Prestera på topp OCH må bra på vägen!

En föreläsning om vad du behöver göra för att stärka dig och ditt företag från grunden för att hålla i längden

 
I den här föreläsningen får du reda på grunderna i mental träning och hur du kan använda dem själv och i ditt team för att bygga din och ditt teams mentala styrka från grunden för att hålla i längden. Att leda en grupp framåt genom tydliga riktlinjer och mål, samtidigt som du stärker självbilden och skapar förutsättningar för trygghet och lugn hos dina medarbetare gör att du och ditt företag når din fulla potential, presterar på topp OCH mår bra på vägen. 

Boka din föreläsning HÄR!

Jenny Hagman mental tränare och mental coach för idrottare och ledarskap. Helhetsträning

Övervinn dina hinder och nå dina mål! 

En inspirerande föreläsning om att övervinna hinder och nå sina mål.

Jenny kombinerar sina två områden och erfarenheter som golfproffs och VD i en inspirerande föreläsning om hur du lär dig hantera motgångar och ta dig över hinder på vägen. Som VD hanterade Jenny flera kriser (Finanskrisen 2008, Askmolnet som drabbade resebranschen 2012 och en personalkris) och som golfproffs har hon både vunnit och förlorat tävlingar. Jenny delar med sig av vad hon upplever är nycklarna till att hantera motgångar och hur du kan göra för att ta dig över de hinder du möter på vägen mot dina mål. Jenny använder tekniker från den mentala träningen på ett enkelt och förståeligt sätt och ger dig övningar och verktyg som du direkt kan ta med dig in i din egen verksamhet och vardag.

Boka din föreläsning HÄR!

Jag lärde mig hantera min stress på jobbet och på golfbanan och även hur jag ska hantera min nervositet, bara genom att delta på en av Jenny's föreläsningar! Värt guld!

Carl Johansson

Stolt, stark och säker på och av golfbanan
En föreläsning om helhetsträning och hur du lär dig få med dig svingen från rangen till banan och når din fulla potential som golfare!

I den här föreläsningen får du lära dig varför det är viktigt att ha ett helhetsperspektiv när du ska träna golf. Jenny förklarar på ett inspirerande och enkelt sätt hur grunderna i tekniken hänger ihop med din fysik och hur den mentala träningen stöttar tekniken och dig så att du kan spela med glädje, vara närvarande och nå din fulla potential. Jenny varvar teori med praktik och övningar genom hela föreläsningen. Föreläsningen är mycket populär bland golfklubbar och idrottsföreningar. 

Boka din föreläsning HÄR!

Boka din föreläsning här!

Varmt välkommen med din bokning

Genom att maila din förfrågan kommer vi att svara dig inom 24 timmar. Var ute i god tid så att du får den tid du önskar. Jenny håller föreläsningar både för företag, idrottsföreningar och golfklubbar. Varmt välkommen!