Föreläsningar

Inspirerande föreläsningar om Ledarskap med fokus på mental styrka, Personlig utveckling, ”Våga Vinna mentalitet”, Mindfulness för ett hållbart arbetsliv och Träning

Här hittar du Jennys mest populära föreläsningar, men det går självklart att skräddarsy inriktningen och innehållet utefter dina önskemål och behov. Jenny har föreläst i ca 15 år och föreläsningarna handlar om allt ifrån träning, ledarskap, mental styrka , entreprenörskap, inre lugn på och av jobbet, personlig utveckling, hållbart ledarskap,  målsättning och hur du hittar ditt och ditt team’s inre lugn och styrka för att kunna prestera på topp och må bra på vägen. Jenny har föreläst på företag,  idrottsföreningar, golfklubbar, idrottslag, på Bosön och för olika ideella föreningar och antalet deltagare varierar från 20-500 personer.  Jenny föreläser runt om i Sverige och i föreläsningarna har hon samlat sina erfarenheter från proffslivet, tränarrollen, yogan och sin roll som marknadschef , Vd och mental tränare, för att på bästa sätt kunna inspirera dig och ditt företag eller förening till utveckling för att kunna nå dit du/ni önskar!

Avspänningstekniker och övningar för kroppen och hjärnan, målbildsträning, självbildsträning och attitydträning är några av de områden som ingår i föreläsningarna på ett inspirerande och lättförståeligt sätt. Referenser finns vid behov.

Här kommer nu några exempel på föreläsningar som Jenny just nu håller och nästa öppna föreläsning är den 13 juni kl. 14.00 under världskongressen inom Mindtraining for excellence in sport and Life i Gävle. Läs mer HÄR!

Jenny redo för business

Bygg och skapa ett kraftfullt ledarskap och en mental styrka för dig och ditt team genom mental träning

En tänkvärd och inspirerande föreläsning där du får verktyg med dig som du direkt kan använda i din vardag, på och utanför jobbet.

I den här föreläsningen får du reda på grunderna i mental träning och hur du kan använda dem på dig själv och därefter i ditt team, för att bygga ditt företag och ditt team från grunden och må bra på vägen. Att leda en grupp framåt genom tydliga riktlinjer och mål, samtidigt som du lär dig hur du bygger självbilden och skapar förutsättningar för trygghet och lugn i gruppen kan hjälpa dig nå helt oanade höjder.

Boka din föreläsning HÄR!

Jennyx2

Nå dina mål med rätt träning!
En inspirerande föreläsning om att nå sina mål!

Jenny kombinerar sina två områden och erfarenheter som golfproffs och VD i en inspirerande föreläsning om målfokusering. Du får lära dig hur du når dina mål och vilka fällor du kan undvika genom rätt träning. Jenny använder tekniker från den mentala träningen på ett enkelt och förståeligt sätt och ger dig övningar och verktyg som du direkt kan använda in din vardag.

Boka din föreläsning HÄR!

Från touren till näringslivet och entreprenörskap – Lär dig Våga Vinna!
En föreläsning om lärdomar från idrotten in i vardagen som chef och vd och sedan egen företagare- Lär dig att en gång för alla Våga Vinna!

I denna föreläsning delar Jenny med sig av sina erfarenheter från sina år som professionell golfspelare och tränare och vilka delar inom just idrotten som hon kunde dra nytta av i näringslivet i sin roll som VD och i sitt entreprenörskap som startade redan 1997 när Jenny registrerade sitt företag. Du får kraftfulla nycklar till hur du utvecklar dig själv och ditt företag, hur du tar dig över, under eller genom hinder och hur allt till syvene och sist handlar om att stärka dig själv för att kunna stärka andra.  Du får nycklar som verkligen fungerar och övningar som du tar med dig hem för fortsatt träning!

Boka din föreläsning HÄR!

Träning från grunden för att hålla i längden! 
En föreläsning om hur du tränar kroppen och knoppen på bästa sätt!

Jenny visar och beskriver på ett grundligt sätt hur du bygger din kropp och knopp för att hålla i längden. Fokus ligger på fysisk och mental träning, med inslag av tekniska grunder för golfare om du vill ha en golfinriktning. Föreläsningen anpassas efter kunden och fungerar därför både för golfare och icke-golfare. Föreläsningen är populär bland golfklubbar och idrottsföreningar bland annat.

Boka din föreläsning HÄR!

IMG_6847-e1454092761874

När dina mål försvinner så dyker hindren upp – Lär dig komma över dem, under dem eller igenom dem och fokusera på det du vill, för det är det som oftast blir verklighet! Du kan, du har det inom dig och du behöver bara hitta nycklarna för att låsa upp spärrarna!