Yoga med mig under hösten 2023 för att få både fysisk och mental avslappning och för att skapa inre lugn och fylla på din energi från grunden!

Under hösten 2023 kan du yoga med mig fysiskt på plats eller online via zoom då en klass per vecka livestreamas. Jag fortsätter yogan på InMo Medveten Träning på onsdag kväll och fredag eftermiddag och nyhet för hösten är att jag börjar ge yogaklasser på Yoga Mana på Sigtunagatan i Stockholm. Här nedan ser du mer detaljer och jag hoppas vi ses på yogamattan! Varmt välkommen! Kram från Jenny

Sunset,Yoga

Medicinsk Yoga på YogaMana Sigtunagatan 8, Vasastan

Under hösten 2023 kan du yoga med mig hos YogaMana i deras nya studio på Sigtunagatan 8 i Vasastan i Stockhom. Här är tiderna:

Tisdagar kl. 12.00-13.00
Torsdagar kl. 18.00-19.15

Anmäl dig via YogaMana.se och det går att köpa klippkort och du kan prova på en gång för 150 kr.
Varmt välkommen!

Jenny Hagman mental tränare och coach inom idrott och ledarskap body mind yoga mindfulness live

Medicinsk Yoga på InMo Medveten träning, Brahegatan 42

Under hösten 2023 fortsätter jag mina yogaklasser på InMo Medveten träning på Brahegatan 42 i Stockholm. Onsdagspasset livestreamas också (se mer info till höger). Här kommer tiderna:

Onsdagar kl. 19.10
Fredagar kl. 15.30

Anmäl dig lättast via mail till info@inmo.se.
Varmt välkommen!

Livestreamade yogapass varje onsdag kl. 19.10

Varje onsdag kl. 19.10 livestreamar jag ett yogapass och det betyder att du kan vara med vart du än befinner dig. Passet livestreamas via Facebook gruppen Stolt, stark och säker. Du ansöker om medlemskap och så godkänner jag och där syns sedan passet from kl. 19.10 varje onsdag. Det kostar 50 kr/gång som swishas till numret i gruppen. Passet ligger sedan kvar i en vecka så att du kan göra det hur mågna gånger du vill.

Varmt välkommen!

Boka enskilda sessioner

Vill du boka en enskild session i yoga eller mental träning? Boka här!

Ibland kan det vara skönt att få en enskild session i både yoga eller i mental träning/coaching och du är varmt välkommen att boka in din tid när det passar. Jag tar emot enskilda sessioner på tisdagar, torsdagar och fredagar och du hittar lediga tider på länken här nedan. Varmt välkommen!