Träning för att hantera press när det gäller

Även idag, efter att den mentala träningen grundades i Sverige på 60-talet, har inte alla börjat lägga in mental träning i sin träning. Om du inte redan tränar mentalt har du förmodligen börjat upptäcka att det är lätt att vara mentalt stark när allt går bra, men inte lika lätt när du upplever motgång. Om du inte tränar mentalt tenderar du att inte presterar lika bra på tävling som träning, du blir orolig och stressad inför och under tävlingar. Du låter oron påverkar dig även utanför träningen och tävlandet vilket påverkar ditt välmående. Om du känner igen dig är det dags att lära dig hur du också får in mental träning i din träning. Och det bästa av allt, all denna träning är både enkel och effektiv. Det betyder inte att det alltid är lätt, men när du väl gör träningen så kommer du alltid att se resultat. Varmt välkommen!

Du får lära dig grunderna i mental träning med fokus på att bygga upp din mentala styrka från grunden för att hålla i längden. Om du tränar regelbundet kommer du märka resultat inom 6 veckor-3 månader (detta är i genomsnitt, men det kan både ta längre och kortare tid). Alla övningar finns med i din Workbook som du får vid första tillfället och du får en uppföljning per mail efter varje tillfälle.

Jenny Hagman mental tränare och coach för idrottare och ledarskap

När du får in mental träning i din vardag så kommer du märka att den påverkar dig positivt, inte bara i din idrott, utan också utanför. Övningarna och verktygen du lär dig ger dig en plattform för välmående OCH prestation för alla områden i ditt liv. Det är en myt att du behöver ”lida” för att nå framgång. Det är när du mår bra på vägen som din högsta prestationsförmåga infinner sig. Därför handlar mental träning om både inre och yttre framgång. 

Boka Coaching här

Varmt välkommen

Boka din träning via länken nedan och hör av dig om du vill prata lite innan du bokar. Då hör du av dig på info@jennyhagman.com. Varmt välkommen!