Mental träning & Coaching
Med inriktning idrott och ledarskap

Boka din tid individuellt eller häng med på en kurs i höst (start september). Boka din tid här!

Har du tappat motivationen på ditt jobb? Blir du nervös när du ska tävla eller prestera på annat sätt? Har du spelat golf länge och inte lyckats nå dit du önskar? Tar stressen och kraven över dina ambitioner och din glädje? Blir du lätt stressad och har svårt att tänka klart när det hettar till runt omkring dig? Att då och då stanna upp och se över ditt nuläge och samtidigt gå igenom dina mål och drömmar är otroligt viktigt för att se till så att du är på en plats där du vill vara. Att stanna upp och fråga dig om du gör det du behöver för att må och fungera bra.  Du har den inre styrka du behöver inom dig, men ibland tappar vi motivationen och vår riktning och då kan det vara bra med lite guidning och träning för att komma på rätt spår igen.

Jag jobbar med mental träning där den integrerade mentala träningen och en mindfulness baserad mental träning (läs mer nedan) är i fokus tillsammans med ett coachande förhållningssätt. Den mentala träningens grunder utgår från SMAK-faktorerna som enligt studier och forskning sedan 60-talet är de framgångsfaktorer du behöver träna upp för att kunna prestera på topp och må bra på vägen. Just SMAK-faktorerna (Självbild, Målbild, Attityd och Känsloträning) grundades av fil.dr Lars-Eric Uneståhl och tillsammans med muskulär- och mental avslappning är det dessa träningsmetoder och verktyg jag utgår ifrån i min träning med dig. Du kan gärna se exempel av min träning och mina övningar på mitt träningscenter online: Trainforbalance
och här nedan kan du läsa mer om mina metoder och tillvägagångssätt.

Med bakgrund som elitidrottare (golf), tränare, marknadschef och VD, har jag stor erfarenhet från både idrottens värld och näringslivet och jag har under de 22 år jag varit verksam i dessa områden skapat en förståelse av både vad som fungerar och vad som inte fungerar. Genom de utbildningar jag gått och den erfarenhet jag samlat på mig har jag samlat ihop de verktyg, övningar och metoder som jag upplever allra mest effektivast för ditt välmående och din prestation.

Jag jobbar med både företag, föreningar och med enskilda individer och jag har också fått förmånen att jobba med flera idrottare och artister genom åren, nu senast med hårdrocksgruppen Rammstein som jag höll ett lugnt yogapass med inför deras konsert på Stadion. Ett bra exempel på  hur lugn och avslappning hjälper dig förbereda dig inför en prestation (läs mer om min MediYoga och Mindfulness träning HÄR).

Du hittar fler referenser och kommentarer om min coaching och träning HÄR!

Metoder och tillvägagångssätt

Jag jobbar med alla som vill få starka nerver och lugn i sinnet och det kan vara inom din idrott, din golf, eller i ditt arbete. Det kan handla om dig som individ, företag eller som lag. Jag jobbar med helheten i min träning där den Integrerade mentala träningen är grunden och där MediYoga och Mindfulness kommer in som två ytterligare starka verktyg för att träna din kropp och ditt sinne som en helhet. MediYoga och Mindfulness tränar du framförallt i den första delen av den mentala grundträningen; Mental-och fysisk avslappningsträning, men Mindfulness träningen kommer också in i Attitydträningen som är den tredje delen av den integrerade mentala träningens 4 grundmoduler (SMAK -faktorerna).

I min träning med dig som elev ingår en Workbook där du får alla övningar vi går igenom, här finns ett självskattninstest du gör innan du startar träningen och ett som du gör efter att du avslutat träningen för att se skillnaden. I träningen ingår avspänningsträning (här ingår andningsträning, rörelseträning för kroppen (mediyogan), muskulär -och mental avslappning mm) och därefter självbildsträning, målbildsträning och attitydträning. Genom klassisk coaching jobbar jag tillsammans med varje elev fram en väg och ett skräddarsytt recept som leder till de önskade lägen och mål som vi tagit fram. Här nedan ser du en modell över den träning jag jobbar med och om du har frågor eller funderingar så hör du bara av dig, och du kan boka en tid genom att trycka på länken nedan.

För företag får ni ett upplägg med både en till två inspirations/motivations föreläsningar och individuell coaching. Maila mig på info@jennyhagman.com för att prata mer om vilket upplägg som passar ditt företag bäst. Varmt välkommen.

Läs mer om Medicinsk Yoga och Mindfulness här.  Och du är varmt välkommen att kontakta mig för mer information eller för frågor och för bokning klickar du på följande länk:

 coaching1 coaching2

Every journey begins with a first step!