Coaching/Mental träning

Coaching och mental träning inom idrott och ledarskap

Nå dina mål  och må bra på vägen genom Helhetsträning

Om du vill gå en kurs i mental träning så startar jag nästa kurs den 28 januari! Det kommer då att finnas en kurs för vuxna kl. 19.00-20.45 varje tisdag 6 ggr. Mer info om alla datum mm finner du under Boka i menyn.  Välkommen! Här nedan följer nu mer information om min coaching och mentala träning och hur du bokar träning för dig själv, ditt lag eller företag eller kanske någon i din familj. 

COACHING OCH MENTAL TRÄNING FÖR ATT PRESTERA PÅ TOPP OCH MÅ BRA PÅ VÄGEN
Med inriktning mot idrott och ledarskap

Har du tappat motivationen på ditt jobb? Blir du nervös när du ska tävla eller prestera på annat sätt? Har du spelat golf länge och inte lyckats nå dit du önskar? Tar stressen och kraven över dina ambitioner och din glädje? Blir du lätt stressad och har svårt att tänka klart när det hettar till runt omkring dig? Att då och då stanna upp och se över ditt nuläge och samtidigt gå igenom dina mål och drömmar är otroligt viktigt för att se till så att du är på en plats där du vill vara. Att stanna upp och fråga dig om du gör det du behöver för att må och fungera bra.  Du har den inre styrka du behöver inom dig, men ibland tappar man motivationen och sin riktning och då kan det vara bra med lite guidning och träning för att komma på rätt spår igen.  Jenny jobbar med mental träning ihop med en coachande inriktning och hjälper dig framåt mot dina mål och ser till att du håller balansen och mår bra på vägen. Med bakgrund som elitidrottare (golf), tränare och VD, har Jenny stor erfarenhet både av vad som fungerar och vad som inte fungerar. Hon inspirerar och motiverar dig framåt på din resa. Du hittar några kommentarer om Jennys coaching HÄR!

Metoder och tillvägagångssätt

Jenny jobbar med dig som håller på med en idrott och dig som vill utveckla ditt ledarskap, det personliga eller som ledare för andra. Det kan handla om dig som individ, företag eller som lag. Hon använder sig av helhetsträning (Body & Mind Therapy) som metod där Mental träning, Mindfulness och Mediyoga är tre verktyg där du tränar både din kropp och ditt sinne som en helhet. Här ingår bland annat avspänningsträning (här ingår andningsträning, rörelseträning för kroppen, muskulär -och mental avslappning mm), självbildsträning, målbildsträning och attitydträning och genom klassisk coaching får varje elev sina skräddarsydda verktyg för att nå sina önskade lägen. Jenny är utbildad civilekonom ifrån Handels i Göteborg, hon är licensierad mental tränare och har gått flera coachingutbildningar, tränar- och ledarskaps utbildningar under sina år som tränare, VD och coach. Här nedan ser du en modell över den träning du kan göra med Jenny.

Med kunskaper och certifiering som medicinsk yoga och mindfulness instruktör så ingår alltid ett eller fler pass i medicinsk yoga i Jennys coaching för dig som behöver och önskar. Läs mer om Medicinsk Yoga här.  och om Mindfulness här. Och en bra app som jag själv använder mycket med flera mindfulness övningar såsom kroppscanning och andningsmeditationer heter Lugn och Lycklig som du  hittar i Appstore.

Kontakta Jenny för mer information och bokning HÄR!

 coaching1coaching2

Every journey begins with a first step!