Coaching/Mental träning

Coaching och mental träning inom idrott och ledarskap

Nå dina mål  och må bra på vägen.

Om du vill gå en kurs i mental träning så startar jag nästa kurs i april eller i början av maj. Håll utkik för datum på bloggen eller på instagram @jenny_hagman. Kurser finns för vuxna och ungdomar. För mer information och föranmälan; maila Jenny på info@jennyhagman.com.  Välkommen! Här nedan följer mer information om min coaching och mentala träning och hur du bokar träning för dig själv, ditt företag, en vän eller familjemedlem. 

A climber reaches the summit of an exposed mountain top in the Tahoe backcountry, California

COACHING OCH MENTAL TRÄNING FÖR ATT PRESTERA PÅ TOPP OCH MÅ BRA PÅ VÄGEN
Med inriktning mot idrott och ledarskap

Har du tappat motivationen på ditt jobb? Blir du nervös när du ska tävla eller prestera på annat sätt? Har du spelat golf länge och inte lyckats nå dit du önskar? Tar stressen och kraven över dina ambitioner och din glädje? Blir du lätt stressad och har svårt att tänka klart när det hettar till runt omkring dig? Att då och då stanna upp och se över ditt nuläge och samtidigt gå igenom dina mål och drömmar är otroligt viktigt för att se till så att du är på en plats där du vill vara. Att stanna upp och fråga dig om du har det du behöver för att må och fungera bra.  Du har den inre styrka du behöver inom dig, men ibland tappar man motivationen och sin riktning och då kan det vara bra med lite guidning och träning för att komma på rätt spår igen.  Jenny jobbar med mental träning ihop med en coachande inriktning och hjälper dig framåt mot dina mål och ser till att du håller balansen och mår bra på vägen. Med bakgrund som elitidrottare (golf), tränare och VD, har Jenny stor erfarenhet både av vad som fungerar och vad som inte fungerar. Hon inspirerar och motiverar dig framåt på din resa. Du hittar några kommentarer om Jennys coaching HÄR!

Metoder och tillvägagångssätt

Jenny jobbar mycket med just idrott- och ledarskap i sin coaching, och det kan handla om att träna individer, företag, lag eller ledare. Hon använder sig av mental träning som verktyg. Här ingår bland annat avspänningsträning, självbildsträning, målbildsträning, attitydträning och genom klassisk coaching får varje elev sina skräddarsydda verktyg för att nå sina önskade lägen. Jenny är utbildad civilekonom ifrån Handels i Göteborg och hon har gått flera coachingutbildningar, tränar- och ledarskaps utbildningar under sina år som tränare, VD och coach. Jenny är även diplomerad mental tränare via Skandinaviska Ledarskapshögskolan. 

Med kunskaper och certifiering som medicinsk yoga instruktör så ingår alltid ett eller fler pass i medicinsk yoga i Jennys coaching för de som behöver och önskar. Läs mer om Medicinsk Yoga här. 

Kontakta Jenny för mer information och bokning HÄR!

 coaching1coaching2

Every journey begins with a first step!