Linda Björk lär dig om Inner Business i Idrott – och Ledarskapspodden!

Linda Björk. Foto från www.kvinnligatalare.se

I det 19:e avsnittet av Idrott – och ledarskapspodden får du träffa Linda Björk, även kallad The meditating CEO när hon jobbade som VD. Idag jobbar hon med att få världens ledare och företag att lära sig vikten av Inner Business och hur man gör för att få in Mindfulness och Meditation i sin verksamhet för att på så vis se bättre resultat. Linda är aktuell med boken ”Inner Business – How to Win in Business Without Losing Yourself”  och i detta första avsnitt av två i Idrott – och ledarskapspodden får du lära dig mer om Linda, om Inner Business och hur du kan göra för att själv lära dig ta hand om just detta.

Eftersom du kommer att få höra mycket om Mindfulness och Meditation i avsnittet och kanske inte har provat så har Linda delat med sig av en guidad meditation som du gärna får prova. Här kommer länken till avsnittet och sedan till den guidade meditiatonen. Testa gärna att göra den på jobbet eller hemma innan du lyssnar på avsnitt 2 som kommer nästa fredag (den 8/12).

Här är länken till avsnittet på Acast och på Soundcloud HÄR  och den finns också på Itunes och min hemsida HÄR

Här kommer länken till en guidad meditation för nybörare:

https://www.bjorkbusiness.com/guided

Om du vill veta mer om Linda och hennes verksamhet så  hittar du all info på www.bjorkbusiness.com! Där finns också just nu en 8-veckors kurs om hur du lär dig Mindfulness för att kunna ta hand om din Inner Business. Kursen är ett Webinar och jag kan varmt rekommendera den.

Trevlig lyssning och meditation:-)

 

Lämna ett svar