Mediyoga och Meditation den 7/12 kl. 19.00

Fler och fler börjar upptäcka de positiva effekterna av meditation och på torsdag bjuder jag in dig till en kväll där du får prova på ett MediYoga pass med efterföljande meditation. Mediyoga är mjuka, lugna övningar för muskler som gärna blir spända (ländryggen, baksida lår, axlar och nacke). Vi avslutar med flera olika meditationer som är enkla att göra och att förstå. Jag guidar genom hela passet så att du får lära dig både hur du gör, men också vilka effekter både övningarna och meditationen har på din kropp. När du mediterar blir du bland annat mer kreativ, koncentrerad, lugnare och mindre påverkad av yttre omständigheter. Effekter som är bra både på och av golfbanan:-).

Passa på att vässa sågen under december månad så att du kan njuta av varje underbar dag, oavsett om du har mycket eller lite att göra:-).  Här kommer mer detaljer:

När: Torsdagen den 7/12 kl .19.00-20.30

Var: InMo Medveten träning, Brahegatan 42 i Stockholm

Kostnad: 250 kr/person inkl. träning, kompendium med övningarna och te

Anmälan: Senast på onsdag den 6/12 kl. 09.00 till jenny@hagmangolf.se

Varmt välkommen!

Lämna ett svar