Du visar för närvarande Vad är ditt fokus denna vecka?

Vad är ditt fokus denna vecka?

Anteckningsbok

Varje söndag (denna vecka en måndag pga nationaldagen) brukar jag sätta mig ned och gå igenom veckan som kommer. Framförallt bestämmer jag mig för vad jag ska fokusera på. Vad är viktigast denna vecka?  Genom att jag går igenom det kan jag hålla en bra struktur och det ger mig ett lugn då jag vet vad jag ska fokusera på.

Ofta blir det 1-3 saker som jag skriver ned och sedan går jag igenom kalendern för att se om jag behöver ta bort eller lägga till något för att lyckas behålla mitt utvalda fokus.

Testa själv! Köp en anteckningsbok som du tycker om och som ger dig inspiration. Blocka en tid varje söndag (30 min – 1 timme borde räcka) och reflektera över veckan som kommer. Vad ska bli ditt fokus? Skriv ned och fortsätt på detta sätt varje vecka. Minimera ditt fokus till max 3 saker. Det kan tex vara att landa en affär du jobbat med länge, ett specifikt möte som du har inbokat och som du behöver fokusera på extra mycket, skicka iväg en jobbansökan, att träna enligt din plan osv.

Hör gärna av dig om hur det går, eller om du har några frågor eller funderingar på jenny@hagmangolf.se.

Ha en bra vecka!

Lämna ett svar