Jag jobbar med helhetsträning där både mental träning, fysträning och golfträning  ingår. Jag jobbar med idrottare, ledare och golfare och med alla som vill stärka sin kropp och sinne långsiktigt och jag hjälper dig med träningsprogram och ett upplägg som passar dig och den tid och de mål du har. Du kan läsa mer om alla delar här nedan och på följande länkar:

 Golfträning, Fysträning, Mental träning och Coaching

______________________________

Helhetsupplägg för golfare – Gör dig redo för säsongen 2022

Ett komplett upplägg med fokus på att bli Stoltare, starkare & säkrare till nästa säsong, både på och av golfbanan!

I detta upplägg får du möjlighet att träna upp din styrka och rörlighet utefter ditt nuläge, en svinganalys och spelanalys för att förstå vart du ska lägga krutet vad gäller din golfträning och så mental träning för att få ihop helheten så att din sving och dina slag fungerar lika bra på banan som på träningsområdet och lika bra under press som utan press. Du får i den här träningen också ta del av mitt träningsprogram som heter ”The Mindful Golfer Training Program” som innehåller övningar för både golfträningen och din mentala träning.

Det ingår också 1.5 timmes spelträning där vi tillsammans ser hur allt fungerar på banan (när säsongen startar 2022).

Den fysiska träning omfattar rörlighet-och styrketester, ett skräddarsytt träningsprogram och 4 uppföljningstillfällen för att stämma av din utveckling. Du får här också lära dig några övningar från yogan (mediyoga) med fokus på djupandning och rörlighetsövningar för dina höfter, axlar och rygg. Golfträningen omfattar både svingträning, närspels träning och spel på banan. I den mentala träningen jobbar vi fram en målbild som både är attraktiv, motiverande, lite djärv, men rimlig, konkret och tidsbestämd. Vi jobbar med nycklar som självbildsträning, avspänningsträning, och visualisering. Vi träffas under 5 tillfällen och övningar + 4 träningsprogram ingår, samt uppföljning efter varje tillfälle.

Vi håller till på InMo Medveten träning på Brahegatan 42 vad gäller fysträningen och den mentala träningen. Golfträningen blir på Golfcenter Danderyd och Djursholms GK.

Sammanfattning av Träningsupplägg med helheten i fokus – Redo för säsongen 2022

Start: Närsom from Oktober och framåt. Rullande koncept året runt.
Innehåll:
Uppstartsmöte:
Vi går igenom din målbild, syftet med träningen och vad du har för önskade lägen till nästa säsong. Här lägger vi upp en tydlig träningsplanering och denna följer vi upp varje gång vi ses.
Fysträning: Fys-och analys 2 timmar, ett skräddarsytt träningsprogram + 4 uppföljningstillfällen ca 1 gång/månad. Träning sker på InMo Medveten träning på Brahegatan 42 i Stockholm. Entré ingår.
Golfträning: 5 träningstillfällen á 50 min/gång på Golfcenter Danderyd eller Djursholms GK + 1.5 timmars spelträning på Djursholms GK. Greenfee och bollar ingår.
Mental träning: 5 tillfällen á 60-90 min/gång. Här ingår 4 träningsprogram med fokus på avspänning, självbild-och målbildsträning. Verktyg för att hantera nervositet och kunna prestera under press, visualisering mm. Skriftlig uppföljning, samt övningar efter varje träff. Träningen sker på Brahegatan 42 och ett tillfälle kan bytas ut till att ske på golfbanan.

Kostnad: 16 795 kr inkl. entré till InMo, entré till 2 valfria gruppträningspass på InMo (välj mellan yoga, pilates och fysträning), bollar vid träning, greenfee på Djursholms GK vid spellektion

För frågor och anmälan kan du höra av dig till mig direkt på tel: 070 631 17 43 eller per mail på jenny@hagmangolf.se

Vill du hellre fokusera på en sak i taget?
Det går självklart bra att boka in träningen separat och då rekommenderar jag dig att boka en Fys-analys (2 timmar) och lägga till en golflektion för att stämma av din sving och om du vill boka in mental träning och fokusera på det så brukar jag rekommendera 3-5 tillfällen. Hör av dig till mig om du vill boka detta eller om du har några frågor.

Varmt välkommen och jag ser fram emot att höra av dig!

Golfens grunder, fysisk träning och kopplingen mellan din fysik och teknik
Jag tror på att bygga din golfsving och ditt golfspel från grunden för att den ska bli hållbar. Då gäller det att jobba med just grunderna, både inom teknikträning, fysträning och mental träning. Nedan finner du mer om just detta och hör av dig om du vill ha hjälp med din träning. Varmt välkommen!

Mental träning & Coaching för starka nerver och lugn i sinnet

Nästa kurs i mental träning startar i september och finns som en fysisk kurs och som en lunchföreläsnings serie på 5 tillfällen. Anmäl dig till info@jennyhagman.com eller på länken nedan.

I princip handlar det om att lära dig hur du mår och fungerar bra både på och av golfbanan. Hur du får starka nerver och ett lugnt sinne!

Mental träning är ett viktigt verktyg för att få din teknik och fysik att fungera på banan och när det gäller. När du lär dig de grundläggande verktygen så kommer du lättare kunna  prestera på topp och behålla lugnet på vägen. Mental träning lär dig att fokusera och koncentrera dig i stressade situationer och hur du blir en bra ledare både för dig själv och andra genom att börja just med dig själv. Jag jobbar med verktyg som främst kommer från mina utbildningar via Skandinaviska Ledarhögskolan och Lars-Erik Uneståhl, men de kommer också från de coach utbildningar jag har gått genom åren där bland annat Pia Nilsson, Kjell Enhager och Bob Rotella är inspirationskällor. Verktygen innebär träning av din självbild, målbilder, målprogrammering och avslappning. Om du vill veta mer är du välkommen att höra av dig. Det går att boka individuell träning eller hänga med i en av mina kurser där nästa kurs är en lunchföreläsnings serie som startar den 30/3 kl. 12.00-13.00 och totalt 5 ggr. Läs mer och boka nedan. Vi ses!

Golfens grunder
Bygg din golfsving från grunden för att hålla i längden

Golfens grunder är otroligt viktiga för att du ska få en hållbar sving och ett roligt och utvecklande golfspel. Vad gäller grunderna i din golfsving så är de absolut viktigaste; Grepp, Uppställning Balans och Sikte! HÄR får du mer info! Jag ger lektioner på Golfcenter Danderyd i Stockholm och på Djursholms GK. Du bokar lättast din träning till mig direkt på info@hagmangolf.se. Välkommen!

Fysträning
Styrka, rörlighet, koordination och balans

Visste du att du kan utveckla både din längd och rakhet i dina slag genom att träna upp din rörlighet, styrka, balans och koordination? Det bästa är att du kan göra det både hemma, på resande fot och på jobbet! HÄR får du mer tips och info! Jag kör träning på InMo och Kungliga tennishallen i Stockholm och här kan du boka in dig på kurser eller individuella PT timmar. All träning är anpassad för golfare och jag kombinerar gärna din träning med mental träning för att du verkligen ska kunna bygga målbilder som både är rimliga och djärva, nå dem och må bra på vägen. Boka din PT timme HÄR och du kan också boka en fys- och analys på 2 tillfällen och du kan även boka in träning i mindre grupper om 2-4 stycken. Dessa kör jag regelbundet så det är bara att du hör av dig till mig på jenny@hagmangolf.se för mer info och anmälan.