Längre och rakare i vinter!

När jag jobbade som tränare på heltid så var det många av mina elever som ville lära sig att slå längre. Som spelare var just att slå långt min styrka, och jag har bla vunnt SM i Long Driving i Sverige.

Nu när säsongen går mot sitt slut är det perfekt att börja tänka på hur du ska hålla dig i form och kanske även förbättra formen under vintern, så att du står redo nästa säsong. Just att slå längre handlar mycket om rörlighet och styrka och jag tänkte fylla bloggen med bra tips och råd kring detta framöver.

Videon ovan är filmad  i Portugal på Vale Do Lobo Ocean Course. Den fantastiska miljön på denna bana gjorde det lätt att slå både rakt och långt:-).

Håll utkik för mer tips och råd om hur du slår längre! Ha en härlig dag!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *