Yes you can!

Igår höll jag i en föreläsning med målfokusering och mental träning i fokus. Det är alltid spännande att gå igenom detta och jag kan inte nog förtydliga hur viktigt jag tycker att det är att då och då gå igenom dina mål och drömmar så att du vet om du är på en väg du vill vara. Minst en gång per halvår tycker jag att du ska sätta dig ned och gå igenom detta. I början kan det vara lite klurigt att veta vad du vill, men när du övat några gånger så blir det lättare.

Börja så här:

Ta en penna och papper och sätt klockan på 10 minuter. Skriv nu ned allt du vill ska hända dig i ditt liv under 2016 (eller ett längre tidsperspektiv om du vill). Det kan vara privat eller i jobbet, du väljer!

Var väldigt specifik i det du skriver. Hjärnan behöver mycket tydlig information för att förstå. Om du tex vill vinna en golftävling till sommaren så ska du inte bara skriva: ”Jag vill vinna en golftävling” utan t ex ” Jag vill vinna KM på X Gk den 12 juni”, då är det specifikt och det händer grejer i din hjärna. Du kan lyckas med mycket mer än du tror, bara du fokuserar på rätt saker och är tydlig!

När du är klar väljer du ut de 3 saker du tycker känns viktigast utav allt du skrivit ned (det är också ok att välja bara ett mål). Här har du nu tre saker att fokusera på och resan mot ditt mål kan börja!

Lycka till!

Yoga för lugn och ro
Ett av mina mål 2016 är att bli medicinsk yoga instruktör i kombination med min tränar- och coach roll:-)

 

 

Lämna ett svar