Du visar för närvarande Häng med på en träningshelg på Körunda den 8-9/7

Häng med på en träningshelg på Körunda den 8-9/7

Jenny, Lotta och Elin
Bilden är tagen av Sophie Odelberg för Röhnisch vårkampanj!

Den 8-9 juli är du varmt välkommen att hänga med mig under en helg på Körunda Golf Hotell & Konferens! Vi blir en mindre grupp och jag kommer att träna dig i både svingen och närspelet och så kommer jag att gå in en hel del på mental träning, både i en föreläsningsform, men sedan också på banan. Det blir alltså både spelstrategi och mental träning på banan där jag är med och coachar. För att du sedan ska kunna få med dig allt och må bra på vägen kommer jag att gå igenom hur du håller din grundspänning på en låg nivå, bland annat genom MediYoga (medicinsk yoga som passar för alla oavsett erfarenhet).

Körunda är ett perfekt ställe för att kombinera träning, golf och yoga och miljön där är fantastisk. Fokus blir alltså på hur du blir en starkare och välmående golfare på och av golfbanan och vi kommer ha tid att njuta av god mat och en härlig miljö också.

Varmt välkommen att läsa mer på Körundas hemsida HÄR!

Jag hoppas vi ses där och hör av dig om du har några frågor eller funderingar!

Lämna ett svar