Workshop i Mental träning, MediYoga & Mindfulness den 17 februari på InMo

Så här ser det ut i vår trevliga yogasal på InMo Medveten träning. Varmt välkommen!

Just den här årstiden så är det fullt upp med inomhusträning och det är kul att fler och fler vill komma igång med sin mentala träning för att stärka både sinne och kropp och få starka nerver och ett lugnt sinne. Jag kör både kurser och individuell träning där vi bla tränar avspänning ihop med självbildsträning, målbildsträning och fokusträning. Den här träningen är ett fantastiskt komplement till din vanliga träning då den här träningen gör att du mår och fungerar ännu bättre oavsett vart du är verksam och vart du behöver prestera på topp och må bra på vägen.

Den 17 februari kommer jag att hålla i en workshop på InMo Medveten träning för dig som vill veta mer om den här träningen som innehåller Mental träning med inriktning MediYoga och Mindfulness. Här kommer mer detaljer:

När: Den 17 februari kl. 18.30-20.00 på InMo Medveten träning, Brahegatan 42 Stockholm
Vad: Workshop med introduktion och övningar inom den mentala träningen, fokus/mindfulness och mediyoga
Kostnad: 250 kr/person inkl. material och te
Anmäl dig senast den 13/2 till info@jennyhagman.com
Max 12 deltagare

Varmt välkommen!

Kram Jenny

 

Lämna ett svar