Välkommen på boklansering!

Nu är det äntligen dags för min nya träningsbok för golfare ”Stolt, stark & säker – en bok om helhetsträning för golfare” att få visas upp:-). Det har tagit ca 3 år och 2 månader att jobba fram detta där det senaste året varit det största arbetet. Det var i april förra året som  mitt fantastiska förlag Buena Vida sade ja till att publicera och göra boken! Och nu är den alltså klar! Boken blev hela 304 sidor lång och den är full med bilder, övningar, tips och råd från egna erfarenheter, men också från fyra av mina gästförfattare; Igor Ardoris (mental tuffhetstränare), Marlene Gustawson (Kostrådgivning), Helen Alfredsson (ger sin syn på vikten av grunderna i din teknik) och Yamina Enedahl (mental tränare och världsrekordhållare i fridykning). Områdena i boken är grunderna i teknikträning, fysträning, mental träning och lite om hur du äter när du spelar och innan du spelar. Boken avslutas med 11 träningprogram som du följer för att få ihop helheten och för att få med dig övningarna in i ditt eget spel och din vardag.

Till boken finns också ett mentalt träningsprogram för golfare som Yamina Enedahl har gjort. Det är fyra ljudfiler som jobbar med din avspänning, självbild och målbildsträning, anpassat för golfare.

Nu är du varmt välkommen till mina boklanseringar som sker från den 12-15 juni och här kommer detaljer! Anmäl dig till den eller de tillfällen som passar dig bäst och så hoppas jag att vi ses där!

12 JUNI FRUKOSTFÖRELÄSNING PÅ RÖHNISCH BRAND STORE, NORRLANDSGATAN 21 – TACK ALLA NI SOM KOM!

På morgonen den 12 juni håller jag en frukostföreläsning på Röhnisch Brand store. Här blir det också en föreläsning med samma tema som boken: Hur blir du Stolt, stark & säker – på och av golfbanan?

07.45  – Dörrarna öppnas och frukost finns på plats
08.00 – Jennys föreläsning börjar
08.45 – Röhnisch presenterar lite av sin kollektion
09.00 – Boksignering och mingel

Anmäl dig senast den 8 juni till mig på info@jennyhagman.com
Varmt välkommen!

14 JUNI FRUKOSTFÖRELÄSNING PÅ PEAK PERFORMANCE, BIBLIOTEKSGATAN I STOCKHOLM

Frukostföreläsning blir det även hos min sponsor av kläder, Peak Performance, på morgonen den 14/6. Här bjuds det på frukost, jag håller i en föreläsning med bokens tema ”Hur blir du Stolt, stark & säker  – på och av golfbanan”. Det blir boksignering och Peak ger dig 20 % rabatt på hela golfkollektionen under morgonen!

07.45  – Dörrarna öppnas och frukost finns på plats
08.00 – Jennys föreläsning börjar
08.45 – Peak presenterar sitt erbjudande och lite om golfkollektionen (20 % rabatt gäller under morgonen)
09.00 – Boksignering och mingel

Anmäl dig senast den 8 juni till mig på info@jennyhagman.com
Varmt välkommen!

15 JUNI BOKSIGNERING PÅ ICA MAXI – LINDHAGEN KL 16.00-19.00

Det ska bli fantastiskt kul att få hänga på Ica Maxi en fredag den 15 juni. Jag kommer att hålla till på bokavdelningen (våning 4) och här signerar jag böcker och svarar på frågor om boken och om andra frågor du kan ha om din träning, både den mentala, fysiska och tekniska!

Hit är det bara att dyka upp så varför inte göra din fredagshandling på Stockholms bästa Ica Maxi:-).

19 JUNI AFTER GOLF PÅ RÖHNISCH CONCEPT STORE PÅ NORRLANDSGATAN 21

Kl. 17.00-19.00 bjuds det på After Golf hos Röhnisch på Norrlandsgatan. Det blir mingel, olika överaskningar och det bjuds på förfriskningar och jag är där och signerar böcker!

Varmt välkomna att anmäla dig till osa@rohnisch.se

Hoppas vi ses!

Vill du beställa boken eller träningsprogrammet redan nu så gör du det hos Buena Vida genom följande länk:

Beställ ”Stolt, stark & säker – en bok om helhetsträning” här!

Kram Jenny

Lämna ett svar