Du visar för närvarande Kick off 9 maj!

Kick off 9 maj!

Röhnisch Golf School
Jag tänkte bland annat hjälpa er undvika vattenhindren i vårens Röhnisch Golf School:-)

Kl. 18.00 den 9:e maj kör Röhnisch Golf School igång med en kick off på Röhnisch Brand Store i Stockholm. Jag har 10 VIP platser reserverade för er som läser detta här, så skynda att boka din plats direkt till mig på jenny@hagmangolf.se. I år är temat ”Lower your handicap with Röhnisch Golf School” och denna kväll går jag igenom innehållet och ger er lite extra tips och råd. Det blir också lite smått och gott på plats! Varmt välkommen och har du inte anmält dig till själva golfskolan så gör det HÄR!

Ha en bra start på veckan!

Detta inlägg har en kommentar

 1. Anna-Karin Sörman

  Hej Jenny!
  Jätte kul om det finns en plats för mig!
  Hoppas allt är fint!
  Med vänlig hälsning,
  Anna-Karin Sörman

Lämna ett svar