Du visar för närvarande Träna in din rutin!

Träna in din rutin!

Att ha en rutin inför varje slag är något som ger dig både trygghet och fokus på banan. Att ha en rutin betyder att du gör något likadant inför varje slag. Det spelar alltså ingen roll vad du gör, bara du gör likadant varje gång. Genom att alltid göra likadant inför ditt slag så kommer du att känna igen dig och det skapar lugn och ro, vilket gör att du andas bättre, vilket i sin tur gör att du får större chans att utföra en bra sving. I filmen ovan visar jag dig min rutin, jag föredrar en ganska enkel rutin och jag fokuserar mest på målet och mitt sikte då jag tenderar att sikta lite för mycket till höger med mina fötter om jag inte är väldigt noggrann:-).

Så om du ska ut på golfbanan idag eller i veckan, så testa din rutin och om du inte har en så kan det nu vara läge att skapa en!

Lycka till!

Lämna ett svar