Säsongstart av Idrott-och ledarskapspodden med Tanja Djelevic

Foto: James Lee Wall

 

Äntligen är det dags för säsongstart av säsong 8 av Idrott-och ledarskapspodden! Jag är så glad att jag fick möjlighet att spela in både detta första avsnitt med Tanja Djelevic, direkt från LA i lördags och sedan med Stockholms Kock kung – Nils Molinder här i Stockholm i måndags (avsnittet kommer nästa fredag) mitt i denna Coronakris!

Och vilken säsongstart det blir med svenska, supercoachen Tanja Djelevic @loudfitness som jobbat med mental-och fysisk hälsa i Los Angeles de senaste 23 åren💪🏻💫. Tanja är psykolog i grunden och har alltid jobbat med helheten i fokus när hon coachar sina klienter att bli starkare fysiskt och mentalt. Vi börjar avsnittet med att prata om nuläget vad gäller coronaviruset, hur det är i LA just nu och Tanja ger oss hennes bästa råd över hur du kan hantera en kris på bästa sätt. Tanja har även spelat in en andningsövning du kan göra närhelst du behöver lugn och du hittar den i länken i texten till poddavsnittet och även här nedan. Tanja delar vidare med sig av hur du hittar en hållbar tränings strategi, hur det kom sig att hon blev världens mest kända skådespelares favorit coach, hur du kan jobba med olika mål och hon delar med sig av sina erfarenheter vad gäller de vanligaste hindren hon ser vad gäller resan mot sina mål och mycket mer. Du hittar avsnittet där poddar finns (se länkar nedan) inkl. Spotify och jag hoppas Tanja’s kloka råd och erfarenheter ger dig massor av inspiration och motivation💪🏻✨💫. Mängder av kramar och lugn till dig och jag önskar dig en skön dag eller kväll! 🤗💚//Jenny

Klicka HÄR så kommer du till Tanjas andningsövning!
Mer om Tanja kan du läsa på www.tanjadjelevic.com inkl. hennes online tjänster
Och på Yogobe.com hittar du några kurser/övningar/träningsprogram med Tanja!

Du hittar Idrott – och ledarskapspodden på min hemsida HÄR, På Itunes, Spotify, i din app Podcaster, på Acast och Soundcloud mfl! Trevlig lyssning!

Foto: Kitty Lingmerth

Lämna ett svar