Idrott-och ledarskapspodden avsnitt 59 – Nils Molinder

Idrott-och ledarskapspodden säsong 8 är i full gång. Två avsnitt är redan ute och det senaste är med Nils Molinder, även kallad Stockholms Fiskkung. Nils är en av Sveriges mest framstående kockar och driver ett flertal berömda restauranger runt om i Stockholm. Bla Melanders Fisk, Sjöpaviljongen, KB, Wärdshuset Ulla Winbladh och legendariska Wedholms fisk. I det här avsnittet börjar Nils berätta om den nuvarande situationen och vi kommer in mycket på hur du hanterar motgångar och kriser. Nils har under sina många år i restaurangbranschen varit med om många framgångar och några motgångar, men den vi befinner oss i just nu är något Nils aldrig förr varit med om.

Vi pratar vidare om Nils tankar kring ledarskap, hur du driver en restaurang på bästa sätt, hinder på vägen till framgångarna och hur han anpassat sig efter förändringarna i restaurangbranschen. Nils svarar också på era lyssnarfrågor som bland annat handlar om om hur han hittar favoritrestauranger när han är ute och reser och vad du ska tänka på när du handlar fisk som privatperson.

Du hittar avsnittet överallt där poddar finns inkl. på Spotify och på min hemsida här!

OBS! Jag vill här uppmuntra alla som har möjlighet att stödja Nils och hans bror Erik’s restaurang kedja genom att besöka dem, beställa take away och följa dem på www.melanders.se och på instagram på @melanders.fisk @melanders_saluhallen och @nisse.molinder. Just nu har de 20 % rabatt på take-away och fri hemleverens när du köper mat för över 1000 kr! Allt stöd hjälper och hos dem både handlar och äter du i en ansvarsfull, trygg och ren miljö.
Trevlig lyssning!

Lämna ett svar