Några platser kvar till Evian och Gleneagles i höst!

Gleneagles

Den 16-19 oktober och den 20-24 oktober har jag två träningshelger till först Evian Resort och sedan till Gleneagles! Idag är sista dagen för anmälan så skynda dig att anmäla dig om du inte gjort det ännu. Dessa två anläggningar är de absolut bästa jag vet i Europa och vi kommer att få njuta av banorna, spa-anläggningarna, den goda maten i kombination med en fantastisk natur, träning, spel och yoga (för de som vill och som passar alla).

Jag jobbar ju som du vet med helheten och syftet med denna resa är att, förutom ha väldigt lugn och skönt, också förbereda dig för hur du kan träna inför nästa säsong, hur du blir starkare mentalt på och av banan och hur du får din kropp och knopp att må och fungera toppen.

Du kan läsa mer om Evian HÄR och mer om Gleneagles HÄR!

Hör av dig direkt om du har några frågor!

Önskar dig en skön helg!

Gleneagles
Gleneagles
Evian Royal Resort
Evian Golf Academy
Evian
Jenny yogar
Yoga gör dig till en starkare och välmående golfare:-)

 

Lämna ett svar