Du visar för närvarande Workshop med fokus återhämtning den 12 mars!

Workshop med fokus återhämtning den 12 mars!

Jenny yogar på stranden

VARMT VÄLKOMMEN TILL EN WORKSHOP MED FOKUS PÅ ÅTERHÄMTNING DEN 12 MARS KL: 9.00-11.00

Söndagen den 12:e mars är du välkommen till en workshop där återhämtning står i fokus. Under två timmar kommer jag att lära dig hur du enkelt och effektivt får in återhämtning i din vardag och hur du behåller din grundspänning på en låg nivå.

Verktygen är Mediyoga och Mental träning och oavsett om du är nybörjare eller mer van med yoga så fungerar denna workshop för dig. I den mentala träningen får du lära dig hur du håller din grundspänning på en låg nivå och hur du blir mentalt starkare och därmed kan behålla lugnet oavsett yttre omständigheter. Både golfare och icke-golfare är välkomna.

Vi håller till på InMo på Brahegatan 42 i Stockholm

Kostnad: 300 kr/person inkl. te och träning

Anmäl dig på info@hagmangolf.se.

För frågor, kontakta mig på jenny@hagmangolf.se eller ring mig på 070 631 17 43.

Varmt välkommen!

Jenny svingar på stranden

Lämna ett svar