Säg upp dig oftare!

Som entreprenör och egen företagare och nu senast som VD för en resebyrå så har jag följt många ledare och inspiratörer och jag har och är framförallt fascinerad av Petter Stordalen, Norges mest framgångsrika affärsman genom tiderna (vågar jag nog säga). Jag kom precis hem ifrån Oslo och där såg jag hans nya bok ”Min hemlighet”  i varenda bokaffär. Den har precis släppts på svenska och i Norge har den redan sålts i 30 000 ex. I en intervju i tidningen Chef sammanfattar han sin hemlighet så här: ”Förverkliga din dröm! Säg upp dig oftare”. Detta går hand i hand med en hel del forskning jag kommit över på sistone, att 80 % av de som jobbar egentligen vill byta jobb och göra något annat.  Enligt detta är det alltså bara 20 % av alla som jobbar som verkligen brinner för sitt jobb och trivs. Tänk om det vore tvärtom! Ett intressant ämne som jag kommer att följa framöver. Tills dess rekommenderar jag er att läsa hans bok som du hittar HÄR! Och ni vet väl att ju bättre du mår desto bättre golf kommer du att spela! Ha en fin dag!

Min hemlighet
Bild från www.bokus.com

 

Lämna ett svar