Du visar för närvarande Yoga Girl

Yoga Girl

Rachel Brathen, alias Yoga Girl, fortsätter att inspirera en hel värld till ett lugnare och mer harmoniskt liv. Nu behöver du inte åka till Aruba för att träffa henne, utan du kan följa henne och hennes team via de nya väl genomtänkta ”Online Classes”. Du hittar dem HÄR. Du vet väl att yoga är en av de bästa träningsmetoderna du kan använda för att bli en bättre golfare? Koncentration, koordination, styrka, balans och sinne tränas i ett! Rachel är nu också involverad i välgörenhet och hon vill med sina miljoner följare börja påverka världen till en bättre plats för alla! Läs om arbetet HÄR!

Kul att se att hon har samma smak som mig vad gäller träningskläder;-). Nedan bild kommer från Röhnisch Facebook sida.

Yoga röhnisch
Bild från Röhnisch Facebook www.facebook.com/rohnisch

 

Lämna ett svar