Peak Performance!

Peak Performance!

Peak Performance⭐️! Ett tillstånd i vilket en person presterar på sin absolut högsta nivå och som kännetecknas av en känsla av självförtroende, flow och total koncentration på uppgiften💫💪🏻. Det är alltså definitionen av Peak Performance och något som jag tror att alla människor har möjlighet att uppnå. Jag tror också att det är viktigt att lägga till njutning, glädje och välmående på resan mot Peak Performance där bla mindfulness och teamwork är med i bilden.

Jag jobbar med just detta. Att få dig att nå ditt valda Peak Performance tillstånd och samtidigt må bra, känna glädje och njuta på vägen dit. Jag jobbar även med detta hos mig själv dagligen och jag är därför mycket glad att från och med nu vara en av just  Peak Performance ambassadörer⭐️💫. De är en nygammal vän då jag jobbade med dem under mina första år som egen företagare och tränare för Svensk Golf och det känns fantastiskt att vara tillbaka. Jag hoppas med detta också kunna erbjuda dig mycket ny kunskap och inspiration i olika former.

  

Lämna ett svar