Trevlig helg!

[section is_fullwidth=”” default_spacing=”” height=”auto” background_options=”{"background":"none","image":{"background_image":"","background_color":{"color":"","id":"fw-custom"},"repeat":"no-repeat","bg_position_x":"","bg_position_y":"","bg_size":"","parallax":"","overlay_options":{"overlay":"no","yes":{"background":{"color":"","id":"fw-custom"},"overlay_opacity_image":100}}},"video":{"video":"","overlay_options":{"overlay":"no","yes":{"background":{"color":"","id":"fw-custom"},"overlay_opacity_video":100}}},"color":{"background_color":{"color":"","id":"fw-custom"}}}” margin_bottom=”” section_style=”” class=”” auto_generated=”1″ _array_keys=”{"background_options":"background_options"}” _made_with_builder=”true”][row][column width=”1_1″ default_padding=”” html_label=”” padding_top=”0″ padding_right=”0″ padding_bottom=”0″ padding_left=”0″ background_options=”{"background":"none","color":{"background_color":{"color":"","id":"fw-custom"}},"image":{"background_image":"","background_color":{"color":"","id":"fw-custom"},"repeat":"no-repeat","bg_position_x":"","bg_position_y":"","bg_size":"","parallax":"","overlay_options":{"overlay":"no","yes":{"background":{"color":"#96243a","id":"color_1"},"overlay_opacity_image":100}}}}” tablet=”” class=”” _array_keys=”{"background_options":"background_options"}” _made_with_builder=”true”][special_heading title=”Ge dig ut och prova något nytt i helgen!” heading=”h3″ color=”{"color":"#96243a","id":"color_1"}” subtitle=”” centered=”fw-heading-center” class=”” _array_keys=”{"color":"color"}” _made_with_builder=”true”][/special_heading][text_block text=”<p style="text-align: center;">Att prova något nytt då och då är bra för själen, din kreativitet och du får ny energi! Själv ska jag springa Stockholm Halvmarathon för första gången! Det kommer att bli grymt jobbigt, men ska bli kul. Håll gärna tummarna:-). </p><p style="text-align: center;">Ha en fantastisk helg!</p>” class=”” _made_with_builder=”true”][/text_block][media_image upload_img=”{"attachment_id":"1045","url":"\/\/www.hagmangolf.se\/wp-content\/uploads\/2015\/09\/STOCKHOLM-HALVMARA-e1441979965928.png"}” rounded=”” frame=”” image_size=”{"select_size":"custom","custom":{"width":"","position":"fw-single-image-center"}}” open_img=”{"icon-box-img":"nothing","popup":{"image_popup":{"icon-box-img":"img","fw-single-image-icon":{"upload_video":""}}},"link":{"custom_link":"","open":""}}” class=”” _array_keys=”{"upload_img":"upload_img","image_size":"image_size","open_img":"open_img"}” _made_with_builder=”true”][/media_image][/column][/row][/section]

Lämna ett svar